Keresés

Warner Home Video

2006. június 2., péntek 17:36
"Most olvasom,hogy a kalózkiadványok száma elérte a 8o%-ot."

Árulja már el valaki, hogy honnan a f****ból veszik a kalózkiadványok számát. Ez az egész egy újságírói humbug. Semmi valóságalapja nincs.
A kalózkiadvány éppen azért kalózkiadvány, mert nem hivatalos. Hogyan összesítette valaki? Honna veszi, hogy mennyi van.
Ha valaki valóban meg tudja számolni, akkor miért nem viszi oda a rendőröket, és koboztatja el. Ha tudomása van róla, és nem jelenti, már az is bűncselekmény. Főleg egy magát hivatalosnak tartó személynél, aki ilyen kinyilatkozásokat tesz.

Ezek a mondvacsinált százalékok csak azért jók, hogy a kiadók igazolhassák a rossz üzletpolitikájukat. Semmi valóságalapjuk nincs.
0
2006. június 1., csütörtök 20:39
Reméljük maradnak!Erre az évre szép terveik vannak még ahogy olvastam.
Sorozatok és Kerülj szinkronba! filmek kiadása is folytatódjon,hiszen a NICO c. film még nem jött ki vágatlanul,klasszikus szinkronnal:)És nekem ez kell.
Ezkeről nemis beszélve:
Pelikán ügyirat,Vírus, Kapcsolat,Tango és Cash, Bérgyilkosok, Több mint testőr, Robin Hood a tolvajok fejedelme, Az utolsó Mohikán és még a többi, közel 150 film a 200-ból:)

0
2006. június 1., csütörtök 20:24
Ha jól tudom,karácsonyi terveik is vannak...
0
2006. június 1., csütörtök 20:23
Most olvasom,hogy a kalózkiadványok száma elérte a 8o%-ot.Ezzl Európában a "dicsõséges" 2.helyre kûzdöttük fel magunkat.
A jövedelmi viszonyokat is figyelembe véve, már régen elsõk vagyunk.
0
2006. június 1., csütörtök 18:02
Igen, úgy járunk mint a Universalnál.
A Warner is kivonul Mo-ról, biztos forrásból tudom...   :-((((
0
2006. június 1., csütörtök 16:17
én reménykedem... sok film / sorozat van amit a Warnertől várok... :) :D
0
2006. június 1., csütörtök 16:16
a "nincs semmilyen hivatalos bejelentés az átszervezésről" az azt jelenti, hogy akkor nem is lesz?
0
2006. június 1., csütörtök 15:51
most töltődnek fel a júliusi filmek. nincs semmilyen hivatalos bejelentés az átszervezésről, bármi egyébről. a "rendkívül megbízható" pletykák pedig július végéről beszélnek, az pedig két hónap.
0
2006. június 1., csütörtök 15:47
Immár június! És még mindig semmi érdemi infó az "átszervezésről". Lehet, hogy itt is úgy járunk, mint az Universalnál, hogy két nappal előtte közlik, hogy vége.
Azért egy hónappal előbb már illene infókat közölni.
0
2006. május 30., kedd 13:01
Tavaly, ha jól emlékszem, a Kés/alatt 2.évadját az amerikai megjelenés előtt 1 héttel kaptuk. A 3.évad az USA-ban augusztus 29-én jelenik meg (a 4.évad-ot szeptember 19-től sugározza az FX Networks) kétféle borítóval, egy Operating room (az orvosok a műtőben műanyag babáknak tűnő nők között) és egy Miami Skyline (a 3 főszereplő az előtérben, a háttérben az éjszakai Miami látképe) nevezetűvel. Az extrák: 6 törölt jelenet, "The Perfect Look" werk - a szereplők és a helyszínek megjelenésével foglalkozik, "Chasing the Carver" werk - az évadzáró epizód forgatásáról, bakiparádé. A többi a szokásos eredeti képarány, stereo hang.  Remélem az extrákat megint nem hagyják le az itthoni kiadványról sem, és vszínűsítem az Operating room kinézetű dobozt kapjuk. Angliában már májusban megjelent, de ott csak a törölt jelenetek voltak az extrák és csak az Operating room kinézettel.
0
2006. május 30., kedd 12:47
Na igen, Blade Runner új kiadásra én is vevő lennék, az első kiadás képe és hangja enyhén szólva is gagyi (reméljük a többlemezes, 4 verziót tartalmazó csomag is eljut hozzánk jövőre).
0
2006. május 30., kedd 12:42
És a vészhelyzet 7-8. évad mikor várható?
0
2006. május 30., kedd 12:34
Dömdödöm: honnan vannak ilyen infóid??
0
2006. május 30., kedd 12:30
Még idén. okt-nov-dec.-ben valamikor.
0
2006. május 30., kedd 1:11
Kés Alatt 3. évad akkor lesz idén dvd.n?

4. évad szeptembertől amcsiban. Rohadt jó. Azt hittem hogy befejezték
0
2006. május 30., kedd 1:11
Kés Alatt 3. évad akkor lesz idén dvd.n?

4. évad szeptembertől amcsiban. Rohadt jó. Azt hittem hogy befejezték
0
2006. május 27., szombat 9:57
nem mérvadó, ok.
0
2006. május 27., szombat 1:27
Amcsi kiadassal minek peldalozni tenyleg? A legtobb cuccukon meg angol felirat sincs, csak angol hang, szoval nem mervado.
0
2006. május 26., péntek 20:13
"Warner Home Video has disentangled the rights issues for Blade Runner to pave the way for a September reissue of the remastered "Director s Cut" version, followed by a theatrical release of a version promised to be truly Ridley Scott s final cut."

Ez jöhetne hozzánk is.
0
2006. május 26., péntek 11:23
mármint a 1906-os
0
2006. május 26., péntek 11:22
köszi a választ.

ok, az emailben leírtak alapján ez a hozzászólás stornó ;)

0
2006. május 26., péntek 11:17
Nem akarok kötekedni, de melyik amerikai kiadáson volt magyar felírat vagy szinkron? Az amerikai kiadásokból szerintem kár kiindulni: más piac, más kultúra. Ott még megjelennek DVD filmek 4:3 (full screen) képarányban is (és nem a gagyi filmek).
0
2006. május 26., péntek 11:15
Jeleztem az illetékeseknek, ma küldenek Neked egy mailt. Ha a válaszodban megadod a számodat, felhívnak, hogy egyeztessetek a csere módjáról.
0
2006. május 26., péntek 11:12
Nem tudjuk, mert tudtommal csak az igényeket jeleztük (hogy szeretnénk kiadni), de végleges jóváhagyás még nem érkezett. Amint ez is meglesz, egy-két hónap alatt megjelenhet.
0
2006. május 26., péntek 6:24
na, az eddigi tendencia folytatódik, kit érdekelnek a magyarok??

Invasion (6DVD) release: 22 August

English: Stereo 2S -
Subtitles: Brazilian Portuguese, Francais, Latin Spanish

még magyar feliratot sem kapunk! a brit verzió gondolom ugyanez lesz. hurrá!
0