Keresés

Warner Home Video

2006. május 13., szombat 18:08
A volt UIP-s Paramountokat elég hamar kihozta újra az InterCom.
Az újságpapír gondolom csak vicc volt...
0
2006. május 13., szombat 13:52
én most láttam a Pesti Estben egy elég szép Warner-es hirdetést (Bombaár). Szerintem ha mennének nem költenének még reklámra is.
0
2006. május 13., szombat 12:43
Kedves Jan!

already... Ki mondta neked, hogy a warner ugyanugy fog kivonulni, mint az universal? Mi van ha kiarusitast rendeznek es mindent vihetsz felaron? Akkor mitol ovott meg Fango? Ki mondta, hogy az arukeszletuket nem adjak at es nem csak akkor jelentik be a kivonulast, amikor mar megegyeztek? Ki mondta, hogy nem egyeztek mar meg valakivel? Ki mondta, hogy a hatterben nincsenek targyalasok? Ki mondta, hogy a magyar reszleg megszunik es nem csak atalakul es nem lesz a warner partnere, tehat tulajdonkeppen nem valtozik semmi a regi kiadasoknal es csak az ujak valtoznak?
Senki nem tud semmit biztosan, ezert nem kellene meg nem erositett informaciokat terjeszteni. A warner pedig nyilvan azert nem cafol, mert neki ez is reklam.
0
2006. május 13., szombat 2:33
Gondolod, hogy lehet majd kapni pl az Universalos díszdobozokat? Milyen más csomagolásban? Újságpapírba göngyölve? :-)))
Azért kíváncsi leszek arra, hogy hány év múlva lesznek régi Universal DVD-k.

Arra meg különösen, hogy a Warnernél mennyit kell majd várni az "átalakulás" után az első filmre. És mennyit a régiekre.

Most hirtelen nem tudom eldönteni, hogy mi a jobb, elkezdeni a sorozatokat, aztán bosszankodni a folytatás hiányán, vagy nem elkezdeni, és aztán lemondani a már megjelent részekről. Az utóbbi az olcsóbb. :-(
0
2006. május 13., szombat 2:12
Jan!

Már megint hülyeséget bszélsz. Ugyanis igenis lesznek régi Universalos filmek újra csak az IC elöbb az új megjelenésekben akarja behozni a lemaradását. Tehát: megbizható forrásból tudom,hogy az IC már be is rendelte a régebbi kiadványokat és hamarosan kaphatóak is lesznek,de nem biztos hogy olyan csomagolásban mint ezidáig (lásd: JP,Gladiátor,Múmia,Cápa,stb). Ne terjesz hülyeséget légyszives.

Az átalakulás után is lesznek Warner sorozatok,ugyanis azokon nem csak a mi nyelvünk vannak a lemezeken. Nem kell aggodni!!!!!!!
0
2006. május 13., szombat 1:36
Kedves alredy!

Amikor az Universal hivatalosan bejelentette, hogy kivonul, már nem lehetett beszerezni a kiadványaik jó részét. Ezekhez azóta sem lehet hozzájutni.

Szerinted az a jó hozzáállás, amit az Universal csinált. Mert szerintem az a helyes, ha a vásárlók előre tudják, hogy például a havi DVD-re szánt pénzüket inkább a Warne kiadványokra költsék, mert azokhoz később nem juthatnak hozzá. Vagy éppen azt, hogy ne kezdjenek bele egy sorozat vásárlásába, mert nem lesz folytatása.

Mivel a Warner hivatalosan nem cáfolja a kivonulást, az majdnem biztosra vehető. Az teljesen mindegy, hogy éppen átalakulásnak nevezik-e, a lényeg az, hogy más folytatja a filmek kiadását. Ebből következik, hogy a régebbi kiadványok nem lesznek kaphatók (mint az Universal esetében), és a sorozatok folytatása nem valószínű. A kivonulás becézgetése nem változtat ezeken a dolgokon.
0
2006. május 13., szombat 1:28
Fango hozzászólásának a lényege az, hogy változások várhatók a Warner háza táján. Ezt sejtjük már hónapok óta, és most neki is megerősítette egy belső ember. Nem tudom, miért kellene kiadnia.

Sajnos a Warnerre is jellemző az a hozzáállás, ami az Universalt is jellemezte. Visszatartja az információkat. Az utolsó pillanatra halogatja a bejelentést. Aztán a vásárlók itt maradnak olyan DVD-k nélkül, amiket beszereztek volna, ha tudják előre a kivonulást. Az Universal esete jó példa arra, hogy voltak olyan kiadványok, amik csak egy hétig voltak kaphatók.

Ettől a meglepetéstől kívánta megóvni olvasóit Fango. Ezért csak dícséret illeti. Például, aki biztosan be kívánja szerezni valamilyen sorozat már megjelent részeit, az most még megteheti. Aki pedig nem akar végtelen ideig várni egy sorozat folytatására, és még nem vett egy részt sem, akkor megfontolhatja, hogy elkezdi-e, abban a tudatban, hogy valószínűleg nem lesz folytatás.

Mondjuk, ha a Warnert érdekelnék a vásárlók, maga közölné a várható átalakulást, és mondjuk előre megkötné a szerződést az esetleges utóddal. Akkor nem kellene fél évet várni, mint az Universal esetében (ahol a régi kiadások soha nem is lesznek kaphatóak). De, sajnos a Warner is jobban szeret titkolózni.
0
2006. május 12., péntek 22:21
Rajtad kivul senki nem jegyzi meg a stilusomat. Maradjunk annyiban, hogy en ilyen vagyok es lehet nem szeretni, meg elfogadni. Kozeput nem nagyon van. Tehat maradjunk annyiban, hogy nem tartozom a kedvenceid koze es ennyi.
Ja, de a para mar beindult itt is. Mi lesz a sorozatokkal, stb. Ez mire jo? Miert kell elore paraztatni mindenkit, ha egyszer hivatalos es biztos informacio nincs senki kezeben? Mindegy, nem vitazom veled mert felesleges.
0
2006. május 12., péntek 22:19
Ha nem vetted volna észre magad századszorra sem, most rávilagítanék arra, hogy neked soha semmi nem jó, így se, úgy se.

Nem látom a csomót, aki készpénznek vette a hírt.

Ha meg a csípős soraid az oka a feszültségnek, ami téged állandóan körbevesz, akkor el kéne gondolkozni, nem kéne-e mellőzni a csípős mivoltukat, nem pedig mindig a másikat tartani hibásnak.
0
2006. május 12., péntek 22:13
A masik amire utalni akartam, hogy a mondta egy ott dolgozo ismeros, az meg nem sokat jelent. A kiadoi bejelentes siman lehet mas. A cegek altalaban nem osztjak meg a dolgozoikkal elore a pontos informaciot, pont azert, hogy ne keruljon kozkezre ido elott. Szoval a lenyeg, hogy vagy az egesz warner alakul at, marmint a vilagon mindenhol atalakitja a disztribucios rendszeret vagy csak tolunk vonul ki. Egyelore mind a ket informacio kozkezen forog es nincs megerositve egyik sem. Ezert kertem szamon a forrast es jeleztem, hogy ne vegyuk keszpenznek amit irtal.

Creeper

Ha nem mindig a kotekedesen jarna az eszed, akkor talan kiolvashatnad a csipos soraim kozul a lenyeget. Megint az van, hogy hivatalosan meg nem erositett informaciot tenykent kozolt le a cikk iroja es egy csomoan keszpenznek veszik, marpedig nem kellene.
0
2006. május 12., péntek 22:10
Tehat hivatalosan meg nem erositett forrasbol irtal. Erre akartam utalni, de ugy tunik Creepernek maniaja, hogy engem cseszegessen. A valaszom lenyege az volt, hogy nem hivatalos az informaciod.

"Én ezt a kapcsolatomtól hallottam, akinek a nevét nem fogom leírni még rosszindulatú emberek miatt sem, mert nem tudom, mennyire adhatja ki az információt, és hogy ezzel vajon okozok-e kárt neki, vagy sem..."
0
2006. május 12., péntek 20:30
Szerintetek mi lessz a sorozatokkal ,folytatja a kiadó vagy aki átveszi?
Máshogy fog kinézni ami eddig megjelent vagy meg fog újra jelenni pl: Rém rendes család?1-5 évadig megjelent mi lesz a többi évadal? Mondhattam volna más példát is de mondjuk ez foglalkoztat a legjobban.
0
2006. május 12., péntek 18:32
Gábor, jobb, ha tőlem tudod, already mindenkinek a felettese... lenne, ha tehetné.
Úgyis mindjárt lesz egy frappáns lenullázó válasza, nem kell komolyan venni.
0
2006. május 12., péntek 18:30
Jesszusom, mi az, amit számon lehet kérni a kiadón? Nem vagyunk a feletteseik, akkor jelentenek be és azt, amikor és amit akarnak. Én ezt a kapcsolatomtól hallottam, akinek a nevét nem fogom leírni még rosszindulatú emberek miatt sem, mert nem tudom, mennyire adhatja ki az információt, és hogy ezzel vajon okozok-e kárt neki, vagy sem...
Azt levettem, hogy még ők sem tudnak mindent, de nekem AZT mondta az illető, hogy maga a hivatalos Warner, mint forgalmazó: kivonul.

Meg egyébként is... nem károgni állt szándékomba, hanem az Olvasóimnak és a Fórumozóimnak leírtam, hogy legyen idejük beszerezni a hiányzó filmeket, ne legyen az, mint a Universal esetében, hogy párat már alig tudtak (vagy azóta sem tudnak) megvenni, míg A holtak földje meg sokáig kérdés volt, hogy egyáltalán megjelenik vagy sem. Ennyire egyszerű. Ha meg csak "átalakulás" lesz, akkor még ennyi baj sincs. Mit kell ezen ennyit vitázni és másokat támadni, nem értem...
0
2006. május 12., péntek 18:27
Erősen gyanítható, hogy vagyunk itt egy páran, akik veled kapcsolatban érzünk hasonlót.
Kissé túlteng benned a túlzott szereplési vágy, meg a ki-a-fasz-ha-én-nem, ill. a hogy-meri-mikor-én-azt-mondtam-hogy tipusú hozzáállás, mindenesetre nem kell rögtön kulturálatlannak nevezni a másikat, csak azért, mert jobban informáltnak mer lenni nálad.
0
2006. május 12., péntek 18:20
Fango

Van errol valami hivatalos megerosites? Kitol kaptad az informaciot. Igen, magyarorszagon vagyunk, ahol szokas a forrasok megjelolese nelkul leirni valamit, aztan meg pereskedni evekig. Ez a magyar ujsagiras... Szoval ha hivatalos az info, akkor meg lehetne emliteni, hogy kitol van. Az universalt kivonult es egyaltalan nem hihetetlen, hogy a warner is ki fog. Viszont amig nem jelolod meg a forrast, addig igazabol mit sem szamit, hogy mit irtal. Ha van forras, akkor van mire hivatkozni es van amit szamon lehet kerni a kiadotol. Ha nincs forras, akkor siman lehet egy pletyka is.
0
2006. május 12., péntek 18:17
Nem az elso alkalom, de lehetne az utolso, hogy hozzam intezel hozzaszolast. tudod, hogy egy fikarcnyit sem erdekel a velemenyed, tehat akar meg is tarthatod magadnak.
0
2006. május 12., péntek 18:16
Nem érdekes, Magyarországon vagyunk, hozzászoktam az ok nélkül ugráshoz és rögtön betámadáshoz.
0
2006. május 12., péntek 18:14
Nem az első, és nem utolsó alkalom, hogy jól ledegradász személyeket a semmiért, nem gond, nem az én bajom. Hála Istennek.
0
2006. május 12., péntek 18:13
Pletykákat már két hónapja kapok, ám az utóbbi egy hétben illetékestől kaptam választ. Átalakulásról nem tudok, mint inkább hivatalos forgalmazói kivonulásról, ami részben azért "átalakulás" is, hiszen a felállás nem marad a régiben. Poénból meg nem írogtok hülyeségeket, én ezeket az információkat kaptam. Amúgy meg nem tudom, mi olyan hihetetlen benne, ha egyszer az Universal is kivonult... illetve átalakult, hiszen az Intercom foglalkozik a filmjeikkel.
0
2006. május 12., péntek 17:56
Nyilvan, az is tiszta sor, hogy valtozs lesz. Viszont egeszen mas tema a kivonulunk innen mert a magyar piac, meg az is, ha az egesz warner atalakul, nem csak nalunk.
0
2006. május 12., péntek 17:55
Kulturalt ujsagiro hivatkozik a forrasra, ha van...
0
2006. május 12., péntek 17:32
valószínűleg odaírták volna ha meg lenne erősítve....

egyébként nekem elég az hogy a Warner maga festette le hogy mi lesz az átalakulásuk után. egy hivatalos konferencián már csak nem hazudnak szembe...
0
2006. május 12., péntek 16:17
Honnan tudod, hogy nincs?
0
2006. május 12., péntek 16:09
Szeretnem ha a Fangoria csak olyat irna le, ami hivatalosan meg van erositve...
0