Keresés

S1m0ne - Sztárcsináló 1.0

2019. augusztus 15., csütörtök 3:54
A kissé melankólikus hangulatú Gattacát untam, de amúgy nem bántam meg a megtekintését (de kár, hogy Ernest Borgnine figurájának több jelenetét kivágták belőle), a Lopott idő tartalmának elolvasása pedig elég volt ahhoz, hogy eldöntsem, nem nézem meg a filmet, szerintem az egész egy hülyeség, illetve bevallom, a Cage-es Fegyvernepperre meg már sajna alig emlékszem, bár láttam azt is pár éve...
Viszont a S1m0ne-t már komáltam Niccoltól: számomra érdekes sztori ("szatíra" -ahogy azt írtad), kis humor, s természetesen egy nagyszerű Al Pacino! "Leragad ott, hogy a (...) rendezőt, Taransky-t egyre jobban felemészti, hogy fenntartsa a látszatot Simone valódiságát illetően" -Nekem pedig épp ez tetszett a filmben.
0
2019. július 26., péntek 21:05
Én is nagyon szeretem Niccol filmjeit, tulajdonképpen mindegyiket. Tetszett az Arctalan ellenség is, sokkal jobb film szerintem, mint a hasonló témájú (drón-hadviselés) Az élet ára.
0
2019. július 26., péntek 20:52
Bennem is az ötlött fel, hogy, ha mondjuk a film felénél kiderül, hogy a csaj nem valódi az jobb irányba lökhette volna tovább a sztorit. A Fegyvernepper meg tényleg nem rossz. Az se egy Gattaca, de vannak erős pillanatai.

csabaga: Hát igen, Winona Ryder a kb. három jelenetével mélyebb benyomást hagyott maga után, mint Rachel Roberts az egész filmben.
0
2019. július 26., péntek 20:23
Egyszer érdemes megnézni, de másodszorra már untam.

Valóban, Simone-nak semmi karaktere nincsen, pedig a filmtörténelem legismertebb színésznőiből rakták elméletileg össze.
De egy jelentéktelen szöszi jött csak ki ebből.talán b kategóriás popdívának elmegy, de filmsztárnak?

Wynona Ryder tetszett az elején, legalább ő emberi vonásokat mutatott.
0
2019. július 26., péntek 18:37
Andrew Niccol minden filmje a gyűjteményemben van. Tény, talán inkább a Gattaca iránti tiszteletből, de alapvetően bírom a filmjeit. A S1m0ne tényleg gyengébb filmje lett egy erős kezdés után. Bár csak egyszer láttam, míg régebbi filmjeit többször, de elég egysíkú. Talán ha nagyobb figyelmet kap a rajongó bázis, akik akkor is Sim0ne-ra lettek volna kíváncsiak, ha tudják titkon hogy nem is igazi.
Niccol a Fegyvernepperrel jobb filmet hozott össze és el is szakadt a sci-fi témától, bár ezt csak A Burok és Lopott idő filmekig bírta. Érdekes, de szerintem előbbi jobban sikerült. Sajnos Niccol se lett egy úttörő rendező, ahogy Blomkamp is: volt egy igazi egyedi alkotása aztán zsupzs.
0
2019. július 26., péntek 15:01
Pótolhatja egy virtuális színész a valódit? - S1M0NE villámkritika:

https://filmekapolcrol.blog.hu/2019/07/26/villamkritika_s1m0ne
0
2016. február 11., csütörtök 14:53
Akkor ezt is szeretni fogod.
0
2016. február 11., csütörtök 14:36
Lehet az év eleji leltár az oka, de ez a film hol rendelhető, hol nem kapható. Raktáron nem volt, csak a 2-5 nap beszerzési idő. Nekem előrendelésben is van, de eddig nem volt szerencsém. Lehetséges, hogy még lesz kapható? Bár még nem láttam, de Andrew Niccol filmjeit szeretem.
0
2007. február 17., szombat 13:01
de igen :-)
0
2007. február 17., szombat 12:56
szerintem nem.
0
2007. február 17., szombat 12:19
Hűűűűű anyám, de szép ez a néni...(Rachel Roberts)

http://www.schiwagos-page.de/galerie_schiwagos_exfrauen.php

Nézzétek meg itt a többit is!!!
0