De azt azért akkor is el kell ismerni hogy ezen a "mostoha" magyar DVD piacon egyszer végre valami a jó irányba mozdult el. Ha kicsit is, de legalább valami....
0
2003. március 5., szerda 22:13
248
A UIP nem tudja kiadni újra, mondjuk úgy extra változatban a filmeket, mivel az ő állításuk szerint a külföldi jogtulajdonos nem engedi(újságcikk).Vcd-t nem támogatom, dvd-vel nem említhető egy lapon, de azzal egyetértetek, hogy az árak mehetnének alacsonyabb kategóriákba is.Briliáns csapda még mindig komoly pénzbe kerül.És nincs szinkron.Reszkessetek betörők!!!Magáért beszéla probléma.Fox ott rontja el a dolgokat, hogy nem tartja fontosnak a magyar szinkront!Jégkorszak, A majmok bolygója, Különvélemény.Itt abbamaradt a sor.Ha olyan fontosnak tartaná a régebbi filmekre is rátenné a meglévő szinkronokat.Jég veled és a Három testőr sem mai gyerek, de azokon ott a szinkron.48 óráról nem is beszélve.De az utóbbi filmek más kiadóhoz tartoznak.Igaz a Buena Vista filmeke is az Intercom forgalmazza.Szinkron téma elég régóta képezi vita tárgyát.Vannak akiknek nem hiányzik, de vannak olyanok(köztük én is)akiknek nagyon.Beverly Hillsi zsaru, Amerikába jöttem,Ryan közl.,Szombat esti láz,Clint Eastwood filmek,Dutyi dili.....Ezen filmeket bűn volt szinkron nélkül kiadni.Bízzunk benne a vcd nem lesz hosszú életű, de a dvd-k ára mérséklődhetne még egy kicsit.Ennyi.
0
2003. március 5., szerda 21:48
17
Szerintem a VCD buli csak a forgalmazónak jó. Különösen a UIP esetében. Kiadja VCD-n azokat a MIRAMAX-filmjeit, amelyeket szar minőségben hoztak ki DVD-n. És itt nem a felirat a gond, hanem a 4:3-as képarány. Ezeket a filmeket most nem egy gagyi formátumon, hanem DVD-n kellett volna újra kiadni tisztességesen, mint ahogy azt végre a FOX is teszi. A VCD beinditása nem a DVD magas árának az oka, ugyanis manpság már lehet 4000 forintért is kapni, hanem az, hogy a UIP még egy bőrt lehúzzon ezekről a félreforgalmazott filmekről. Aki pedig VCD-t fog hármasával venni, az büdös életben nem fog többé DVD-t venni. Ma Magyarországon a bálás, akciós szemét VHS-ből adják el a legtöbbet, a VCD ezt a réteget célozza meg. A UIP-s VCD-k ára egyébként 2400 huf lesz, ez pofátlanság. A UIP monnyon le!!!!
0
2003. március 5., szerda 14:20
248
Kedves klubtársak!A pénznek van értéke!Pont ezt hangsúlyoztam.De ha több filmet SZERETNE! megvásárolni az ember, ilyen árak mellett rá kell jönnie, hogy nem megy!Ha csak nem milliomos.1 filmre 7000 ft nem kevés pénz, akkor örülnék, ha az árcsökkenés lassan, de folyamatosan menne végbe.1000 ft-al csökkentették az árat, de a változás nem igazán érezhető.Vcd-s téma még rátesz erre, olyan tekintetben, hogy az extra nélküli magyar feliratos dvd-k helyett a szinrontpártiak vcd-t veszik meg.Jackie Brown,Tehetséges Mr.Ripley,Pókerarcok jön UIP-től vcd-n.Árak 1000-2000ft között lesznek.Ezt ígérik.Minőségileg nem vehetik fel a versenyt dvd-vel, de az alacsonyabb ár vonzó lesz bizonyára nem kevés embernek, akik 1 dvd áráért vesznek 3 vcd-t.Vcd beindulása sok tényező között a dvd lemezek olcsónak nem mondható árának is köszönhető.Szélesebb tömegekhez jut el kedvezőtlenebb minőségben,de sokkal barátibb áron.
0
2003. március 5., szerda 10:03
8
Azért az 1000 Ft az 1000 Ft. Tudom, kevesebb. mint az 1500 de..... Lassan észreveszik magukat a forgalmazók, és nem esnek bele a znei CD-k csapdájába. Ott ugyanis egy új CD kb 5000 Ft , netről meg ingyen is letölthető MP3 formában. Így nem lehet a kalózkodás ellen harcolni. De ez egy más téma (off topic).
Különben az 5000 Ft az kb. 20 Euro. Ez már közelít a külföldi árakhoz. Én mindenesetre örülök minden árcsökkentésnek. z
0
2003. március 5., szerda 1:19
87
Szerintem ez igenis "üdvözlendö" dolog. Azt reálisan gondolkodva szerintem senki sem várta hogy egyik percröl a másikra a felére csökkentik a filmárakat. Ha most a csökkentés hatására nöni fognak a Paramount eladásai, akkor lehet hogy felismeri ezt a többi kiadó is (és a Paramount is látja hogy itt föleg az ár a visszatartó erö és nem a szándék) , és akkor talán változik komolyabban is valami. Mindenesetre én azért rendeltem egy új áras filmet...
0
2003. március 4., kedd 20:18
248
1 ezer forint mínuszNemméltatható, mivel nem az összes,de jópár film volt már 5000Ft is.Nem érzékelhető az árváltozás.Csak jelképesen csökkentették az árakat.Talán az Nyuszi miatt.Nevetséges.Akinek a régi ár magas volt, mostani is az.4500Ft-ra már felkaptam volna a fejem.Ingyen semmit sem adnak, de azért itthon még mindig túlzásba esnek a kiadók, ha az árakat nézzük.Én kizárólag itthon vásárolok dvd-t, de kinti árakat nézve nem semmi a különbség.Mikor érjük meg azt, hogy nálunk is 3-4e Ft lesz az átlagár?egyszer.....talán....
0
2003. március 4., kedd 12:56
8
Üdv, mindenkinek. Itt a március, olcsóbbak lettek a Paramount filmek. A Keresztapa pl sokkal olcsóbb. Kedves Express: mikor lesz újra kapható? Ugyanez vonatkozik a Twin Peaks-ra is Üdv z
0
2003. február 22., szombat 15:50
953
Nobs! köszi.akkor várunk
0
2003. február 21., péntek 20:42
53
Kedves Hóhér! Bár én nem a UIP-t képviselem -ez abból is látszik, hogy hozzászólok a fórumhoz-, de annyit tudok, hogy a UIP szerződése január 31-én lejárt a Paramonttal. Most dolgoznak a meghosszabbításon, állítólag ezután valamivel olcsóbbak lesznek a Paramont filmek. Hát ezért nem jelenik meg filmjük februárban, talán majd márciusban.
0
2003. február 21., péntek 20:09
953
Tisztelt uip duna! nagyon leálltatok a filmek megjelentetéséről ,mi történt a kezdeti lendület alább hagyott miért? Január-február szinte semmi. Vagy már nincs a Paramountnak több filmje? :-)
0
2003. február 17., hétfő 23:05
115
Kedves UIP! Egy nagyon nem egyszerű dolgot szeretnék kérdezni! Olvastam, hogy az USA-ban márciusban jelenik meg DVD-n a Thorougly Modern Mille c. Julie Andrews-musical ( nálunk Ízig-vérig modern Millie címmel vetítette a tévé ). Universal-os filmről van szó, azt hiszem Ti forgalmazzátok ( esetleg a Warner? ), várható-e valamikor Magyarországon ez a film ( idén, jövőre )? Előre is köszi a fáradozást!
0
2003. február 15., szombat 11:02
633
A neten böngészve felkaptam a fejem a hír hallatán, hogy számos országban a napokban újra megjelenik a Twister c. film DVD-n, DTS-hanggal és extrákkal. Mivel Magyarország az első "körben" nem volt benne, talán most itthon is megjelenik? Szerintem sokan reménykedünk benne... Köszönöm a választ!
0
2003. február 2., vasárnap 16:45
17243
az túlzás, hogy rövid ideig adta, mert én kb. a hivatalos bemutató után fél évvel láttam ott, igaz, akkoriban már csak naponta egyszer vetítették. a film nagyon jó, bár kicsit túl temperamentumos, túldramatizált. na, de mit várjon az ember shakespeare-től. hopkins és lange nagyon jó, az előbbi még saját legsikeresebb karakterét, hannibal lectert is parodizálja kicsit. :]
0
2003. február 2., vasárnap 15:51
49
Hello UIP!
A Titus című - süllyesztőben eltűnt - filmet meg fogjátok jelentetni valaha? Nagyon rövid ideig vetítették a Toldiban, és ott nem tudtam megnézni. Szerintem még jónéhányan kiváncsiak lennének rá, mert nem egy hétköznapi filmecske.
0
2003. január 7., kedd 5:16
41
Én a régóta hánykódó Meet Joe Blackről érdeklődnék, amiről úgy hallottam eredetileg december végére, aztán januárra, most meg ki tudja mikorra halasztatottak piacra dobni kishazánkban. Ezeknek az okairól, és egy várható megjelenési dátumról lehet tájékoztatást kérni az igen tisztelt UIP-s teamtől? Előre is köszöntem..
0
2002. december 30., hétfő 16:41
37
Fogjunk tolvajt! megjelenése január 22., lesz rajta magyar felirat.
0
2002. december 30., hétfő 13:12
3
Kedves UIP Duna Film!
Örömmel vásároltam meg a Universal Klasszikus Szörnyfilm-sorozatának eddig megjelent DVD-it. Az angol www.dvdworld.co.uk honlapon Hitchcock-sorozat megjelenését ígérik tavaszra a Universaltól: Madarak, Marnie, Frenzy stb. Várható-e ezek magyar feliratos változata? Tervezik-e a Paramount-tól a To Cath A Thief /Fogjunk tolvajt/ Hitchcock-film kiadását, ill. Houseboat /1958/, Római vakáció /Roman Holiday/ 1953, Serpico című filmek megjelentetését?
0
2002. november 13., szerda 12:16
Moderátor
7449
Most kaptuk a hírt a kiadótól, hogy a külföldi partnerük jelentése szerint a napokban elkészül a Vissza a jövőbe és az ET magyar kiadása, így várhatóan december első hetében egyszerre jelenhet meg mindkét film! Azért még senki ne vegye 100%-osan biztosra a dátumot, mert a kiadó által nem befolyásolható külső körülményektől is függ, hogy sikerül-e valóban megjelentetni a lemezeket az említett időpontban (pl. vámolási procedúra). Az azonban bíztató, hogy most már van egy új, hivatalos dátum!
0
2002. október 30., szerda 17:39
515
Kedves UIP Duna Film?
Megjelent nálatok a Fergeteges forgatás című film VHS-en. Esetleg nem tudnátok megmondani, hogy a film DVD változata mikor jelenik meg, vagy, hogy egyáltalán megjelenik-e? Egyébként ti adjátok ki?
0
2002. október 28., hétfő 23:50
515
Hello UIP!
Az lenne a kérdésem, hogy az 'A Simple Plan'-re lehet-e számítani kishazánkban?!
0
2002. október 25., péntek 13:25
7
Koszonom Magoo,
mar csak azt kerdeznem, hol a talalom a topicot? Ha esetleg tudsz adni egy linket...
Sanyi
0
2002. október 24., csütörtök 20:18
5
Kedves Remoth,
az eredeti E.T.-vel kapcsolatosan több ellentmondásos információt is kaptunk már, éppen ezért majd csak a tesztlemez birtokában tudunk erről nyilatkozni.
Üdvözlettel, a UIP-Duna Film videós csapata
0
2002. október 23., szerda 13:34
279
Hali!
Nem tudom melyik kiadó illetékes, ezért mindenhol megkérdezem, mert láttam, hogy másokat is érdekel a kérdés.
Baraka - Világok arca
Ki és mikor akarja itthon is kiadni végre? Még szinkronizálni sem kell, sőt, feliratozni sem... hiszen nincs mit.
0
2002. október 23., szerda 2:09
70
Hello,
az E.T.-vel mi a helyzet? Remelhetem, hogy azert csuszik, mert esetleg az eredeti verzio is rajta lesz? Bar oszinten szolva erre nem sok eselyt latok... :(