Keresés

UIP - Duna Film

2002. október 1., kedd 4:35
Sziasztok!
Engem az 'Az ember aki a dombra ment fel es a hegyrol jott le' cimu film erdekelne, lesz-e magyar kiadas a kozeljovoben. Ahogy elneztem, egyelore meg regio2-es sem igazan van belole. :-( Ha jol lattam, Miramax film..
koszi,
0
2002. szeptember 30., hétfő 21:01
Nekem az lenne a kérdésem hogy a Darkman filmek illetve a Universal TV sorozatok a UIP Duna Film-hez tartoznak-e?
0
2002. szeptember 19., csütörtök 13:02
Szerepel-e  a kiadó terveiben a Pókerarcok, Good Will Hunting ,Árvák hercege ,
A tehetséges Mr. Ripley című filmek újrakiadása eredeti képaránnyal?
0
2002. augusztus 24., szombat 14:04
Ha ez igaz, akkor tehetnének valamit a jobb ügy érdekében! :-)
0
2002. augusztus 24., szombat 11:26
Jim Kirk: ne a UIP-t szapuld, nem ő gyártja a lemezt.
0
2002. augusztus 24., szombat 4:36
Az összes hazai forglmazó közül a UIP-t és a Flamexet utálom a legjobban. Persze van a többivel is gond, de nem annyi.

UIP, mert igénytelenek, és nem "merik" rárakni semmire a feliratot, vagy éppen a normális szinkront.

Flamex, , semmi pénzük nincs és ehelyett üzemeltetnek egy tök veszteséges mozit. Helyette inkább ki kéne adni egy pár DVD filmet, hátha jönne a lóvé.
0
2002. augusztus 24., szombat 2:37
A Faculty és az Alkonyattól pirkadatig VHS-en a MOKÉP-nél jelent meg.
0
2002. augusztus 16., péntek 10:17
Killr!

Ez szép volt! Gratula a hozzászóláshoz.Természetesen max.egyetértek.
Ez a dolog így ahogy van vérlázító!!!! Valóban a Uip korongok a legdrágábbak.
A sok hülye fanatikus(pl. én) meg szemrebbenés nélkül kitapsolja rá a "lóvát"

0
2002. augusztus 16., péntek 0:16
Ne legyünk mohók - legalább felirat... De az ne olyan legyen, mint mondjuk a Vadászat a Vörös Októberre című filmé...
0
2002. augusztus 15., csütörtök 21:50
Kedves UIP!
Az Xpress-től tudom, hogy nem rajtatok múlik, mi és hogyan kerül fel a Paramountos kiadványokra, mert sok lemez még azelőtt készült, hogy ti egyáltalán megkaptátok volna a kiadás jogát.
Csak azt szeretném kérdezni, hogy arra legalább van-e esély, hogy a jövőben megjelenő új filmek esetében meghallgatják a Ti véleményeteket, és a vásárlók véleményét.
Azt hiszem nem vagyok egyedül a véleményemmel, ha azt mondom, hogy a Paramount kínálatában van talán a legtöbb jó film, ugyanakkor a Paramount gyalázza meg leginkább ezeket a filmeket a gyászos DVD-kiadásaikkal.
A menüben megjelenő MÁGYAR felirat tulajdonképpen szóra sem érdemes, azon sem akadok fenn, hogy az extrákkal ugyancsak spórol a kiadó (miközben nem tartozik a legolcsóbbak közé), de az szerintem felháborító, hogy egyik-másik kiadvány képminőségének javítására egy centet sem költött a Paramount (Fekete eső), hogy képtelen a szinkron mellé feliratot, a felirat mellé szinkront tenni, az pedig egyenesen vérlázító, hogy egy-egy baromi régóta várt kedvenc filmemre se felirat, se szinkron nem jut (és ugyanannyit vagyok kénytelen fizetni a lemezért, mint a többi fullextrás lemezért!)
Bár nem vagyok Star Trek rajongó, de ennek a sorozatnak a kiadása igazi állatorvosi ló - és nem csak magyar viszonylatban.
Micsoda igénytelenség, micsoda szegénységi bizonyítvány a Paramountnak az, hogy az évtizedek óta aranytojást tojó tyúkját ilyen mostohán kezeli! Beetetésnek jönnek a legújabb részek, 5.1-es szinkronnal, gyönyörű képpel, aztán surround hang, majd mono, majd felirat, de azért a kép még jó, majd jön egy csodálatosan felújított kétlemezes első rész, fullextrásan, aztán amikor a felpörgetett rajongó ezeket mind megvásárolta, jön az 5. meg a 6. rész, nem anamorf, a külföldi tesztek szerint borzasztó minőségű képpel, nulla extrával, és - külön a magyar rajongóknak egy kis bónusz - a 6. részre se felirat, se szinkron nem kerül.
Mondom: nem vagyok rajongó, így csak röhögök kínomban ezen, de ez a slendriánság, nemtörődömség az egész Paramount DVD-kiadásra nagyon jellemző.
Tudom, hogy extrákba, képminőségbe nincs beleszólásotok, de legalább a magyar vonatkozású problémákat kommunikálhatnátok feléjük egy kicsit erőteljesebben. Ennyi pénzért minimum minden filmre járna felirat + szinkron.
Van remény?
0
2002. augusztus 15., csütörtök 18:40
A Faculty és az Alkonyattól pirkadatig azt hiszem UIP-s. Lesznek valaha?
0
2002. augusztus 10., szombat 1:27
Apollo 13 lesz? Videon is ti forgalmaztátok, és Universal.
0
2002. augusztus 9., péntek 16:55
Meg tudná valaki mondani, mikor jelenik meg DVD-n a Volt egyszer egy Vadnyugat? Előre is köszönöm.
0
2002. augusztus 9., péntek 11:52
Ebbe a topicba UIP - Duna Film-hez intézett kérdéseket várjuk! (A Paramount, Universal, DreamWorks filmek forgalmazója).
0