Keresés

Ragadozó 1-2. - szinkronizált v. (Twinpack - 2 DVD)

2007. április 7., szombat 23:35
Egyetértek veled. az első résznek zseniális a szinkronja.
a másodiké sem rossz. Csak azt nem értem, hogy az első résznek miért sikerült 5.1-be keverni a hangját, míg a második részé 2.0 maradt.
Üdv
0
2007. április 7., szombat 17:27
Az biztos angolul nézi,aki még nem hallotta a Predator 1. zseniális szinkronját,nagyszerű színészeink kölcsönözték hangjukat a szereplőknek (Gáti Oszkár,Reviczky Gábor,Dörner György,Sörös Sándor...),jobbak a poénok,beszólások... A Predator 2-nek mivel nem nagy szám a szinkronja,ott bőven jó az angol hangsáv. Én át tudok siklani a szinkron technikai minősége felett, nekem bőven jó a mono hangsáv,kit érdekel,hogy nem 5.1 a magyar hang, a lényeg,hogy a jól bevált szinkront halljam (Predator 1. esetében),akinek meg a technikai kütyük számítanak,az elhalmozhatja magát az angol hangsávval.
0
2007. április 7., szombat 16:56
a kétlemezes itthon nem jelent meg;> a magyar szinkron minőségéről nem tudok nyilatkozni (nekem csak feliratosom van itthon), de a dts nem sokkal, de kiegyenlítettebben szól (a legelején az űrben pl nincs alapzaj)... ezekután meg sok értelme nincs a magyar szinkronnal való nézésnek. ezekután a szinkron jó, ha van, de úgyis folyamatosan angolul fogod nézni^^ esetleg audiokommentárral, aminek ugye a magyar fej tulajdonosai is búcsút inthettek...:)
0
2007. április 7., szombat 16:52
Én csak azt nem értem, hogyha az első részre sikerült 5.1-es magyar hangot rakni, akkor a második részre miért nem ?(Predatorfejes kiadványról beszélek, a külön kaphatóakon nem tudom milyen hang van).
Üdv.
0
2007. április 7., szombat 16:25
Én egyetértek veled haver!
De azt nem értem, hogy miért nem lehetett itthon úgy megjelentetni külön a 2 részt, hogy a 2 lemezes DTS-es kiadáson legyen a magyar hang!
Ja és talán egy jobb borító sem ártott volna, az 1-nek még úgy ahogy elmegy, de a 2-nek ocsmány. A feliratos sokkal különb volt, nem értem miért nem lehetett olyan a szinkronos is!
0
2007. április 7., szombat 16:21
nem véletlenül szereztem be jobb híján feliratos predator2őt. ugyan nem lehet berakni még így sem a többi közé (predator angol fekni, avp fekni, alien tetralógia), de a szinkronizált borítója egyenesen ocsmány. mondjuk aki az enyém elejére rakta az mvke matricát, ill utasítást adott rá, annak is letörném a kezét.

ennek ötüljetek, mert szép jó és olcsó, de azért egy kétlemezes predator2nek jobban örültem volna... nem, fejre nincs pénzem sajnos:(
0
2007. április 7., szombat 13:05
Gratulálok a kiadónak! Ennyit tudnak a FOX-nál az emberek!
Mocskos nyomorék banda!
0
2007. április 7., szombat 12:28
Uh pedig az igen ocsmány.
0
2007. április 7., szombat 12:27
Bizony azzal a borítóval dobták ki. :(
0
2007. április 7., szombat 11:45
Tudja valaki, hogy végül milyen borítóval jelent meg??? Ugye nem azzal, ami a film adatlapján is fel van tüntetve??? :P
0
2007. február 27., kedd 12:13
ez igaz, de akkor is vágott.
már ki lett vesézve a film "saját" oldalán.
0
2007. február 27., kedd 12:02
Én nem szeretnék vitába bocsátkozni , de a feliratos verziómon a vágatlan ikon van feltünteve.
0
2007. február 26., hétfő 21:53
na ja. ebben van valami
0
2007. február 26., hétfő 21:53
:-) Akkor annak a JóIsten kegyelmezzen.
0
2007. február 26., hétfő 21:26
és ha vki csak szimplán terhes számára :-D :-D ?
0
2007. február 26., hétfő 21:25
A Predator 1-2 alapján irt regényben (vagy a regény volt előbb nemtudom) ugy magyarázzák hogy a Predator vadász és olyan vadra nem vadászik amelyik nem ellenfél (nem kihívás) neki pl.: terhes nő, vagy kisgyerek.
Ilyen vadásztörvény:)
0
2007. február 26., hétfő 20:55
Hát lehet, hogy nem. De bónuszként, biztos megvizsgálnák szívesen a koponyádat.
0
2007. február 26., hétfő 20:55
Igazából, nem is tudom miért nem bántotta?
1. Túl fiatal volt a gyerek?
2. Látta, hogy a pisztolya nem igazi csak műanyag ( vagyinkább működésképtelen valami)
3.Nem volt kedve gyilkolni.
De vajon a cukrot elfogadta?
Legalább ha mentolós volt akkor jobb lett a lehellete.
0
2007. február 26., hétfő 20:32
na, ja fiú mu"anyag pisztolya nem téma egy predátornak :-D
0
2007. február 26., hétfő 20:26
:-)))

Mondasz vmit. Tán még vizitdíjat sem kérnének. :-)
0
2007. február 26., hétfő 20:18
37-40mp? látod? az idő pénz! :D
0
2007. február 26., hétfő 19:42
Na ja, a 2ik részben nem nyársalja föl a temetőben a kissrácot, akkor a nyomzónőt sem bántja, mert látja hogy terhes, VAzzze ezek jobbak mint a röntgengép meg az ultrahang. "Talán alkalmaznunk kéne kiemelt fizetéssel."
0
2007. február 26., hétfő 19:35
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2007. február 26., hétfő 17:01
Plusz,amikor Dutch egy gerillát a falhoz szegez. "Ott maradsz!"
0
2007. február 26., hétfő 16:43
abból is csak az első rész feliratosa a vágott.
de ezen már volt vita,de az SE változat cca. 1 perccel (37-40mp) hosszabb.
a levágott kezet hosszabban mutatják a földön lövöldöz.ennyivel, de majd kijavitottok, ha nem.
0