Keresés

Radiohead - Live at The Astoria

2007. február 23., péntek 11:06
Az Ok Computer a tökéletes átmenet a két stílus között! Ezért a kedvencem!
A Hail To The Thief-el meg nem az a bajom, hogy nem slágeres, rádióbarát nótákat tartalmaz, hanem egyszerűen nem fogott meg...
0
2007. február 23., péntek 0:37
szvsz a radiohead diszkográfiája úgy ahogy van tökéletes. a legtöbben valóban az ok computert tartják a legjobbnak (engem a bends egy kicsit jobban megfogott). az amnesiac kicsit merészebb mint az azt megelőzőek, kevesen tudják megemészteni ezt a hangzást. bár a hail to the thief-hez képest egész rádióbarát dalokat tartalmaz (élen az i might be wrong-gal, ugye :)
0
2007. február 22., csütörtök 19:23
Köszi :). A másik nagy kedvencem, mind a banda, mind Mike Patton
0
2007. február 22., csütörtök 19:11
ha már a kisérletezgetésről van szó: neked szép beszédes neved van. :)
0
2007. február 22., csütörtök 19:10
i=u
0
2007. február 22., csütörtök 19:10
fú, de itálom az u.n.k.l.e.-t. :)
0
2007. február 22., csütörtök 19:09
pedig az is rendben van. tulajdonképpen thom yorke kompániájában mindig is benne volt a kísérletezgetés, s ezen hajlamok kiélésében az elektronika kézenfekvő megoldás. a tavalyi szólóalbuma is brutáljó, nem is csoda, hogy két fontos film (a scanner darkly és a the prestige) is kölcsönvett róla 1-1- dalt az end creditshez.
0
2007. február 22., csütörtök 19:00
Ismerem, meg is van.Thom Yorke-nak van még jópár közremükődése(PJ Harvey, Björk stb. lemezeken)
0
2007. február 22., csütörtök 17:06
Napjaink könnyűzenei világában ha valaki nem britney és justin timberlake félék sorát akarja erősíteni, akkor ki kell hogy próbálja magát sok stílusban és szinte kötelező mindig megújulnia, hacsak nem olyan kiolthatalan zsenije egy műfajnak, mint a depeche mode a rock és az elektromos zene keverékének. (még U2ék is 3-4 lemez után mindig valami újba markolnak)
persze az is lehet, hogy ez baromság, és az egész csak útkeresésnek fogható fel, és az egész csak arról szól, hogy kezdenek beérni és ez által más irányzatot vesznek (nem lehet mindenki örök-ifjú bőrgatyás rocker, mint mick jagger:)
0
2007. február 22., csütörtök 17:03
És ne felejtsük az Unkle lemezeket sem (ahhoz is van egy kis kapcsolódása a Radioheadnek - nem csak az, h szintén zseniális).
Azért ahogy nézem, ha a Pablo Honey-t nem szereted (nekem egyik kedvencem tőlük, pont azért mert olyan kis karcos, fiatalos, fésületlen), ez lesz a kedvenc RH-felvételed...
0
2007. február 22., csütörtök 16:46
Gondolom szeretnek kisérletezni. :)
Egyre több stílust fedeznek fel és ezeket beleolvasztják a zenéjükbe is.Nemrég Jonny Greenwood azt nyilatkozta, hogy mostanában nagyon sok reggae-t hallgat.Kíváncsian várom, hogy ez vajon meg fog-e látszodni az új albumukon, ami remélhetőleg még idén meg fog jeleni.
Én a Pablo Honey kivételével mindegyik albumukat nagyon szeretem.Ott még nem alakult ki a saját stílusuk.A Hail to the thief meg szerintem egyértelmű lenyomata a pályájuknak.Az OK Computer-t és a Bends-et összekeverték a kisérletező albumaikkal.
A Radiohead albumok mellett még kötelező szerintem Thom Yorke "szólóalbuma" (ami szinte csak utolsó 3 albumuk idején foggant számokat tartalmaz) illetve Jonny Greenwood filmzenéje (Bodysong)
0
2007. február 22., csütörtök 15:17
Radihead = Radiohead
0
2007. február 22., csütörtök 15:16
Én még viszonylag új Radihead rajongó vagyok, a tavalyi Sziget koncert után hallgattam csak meg a lemezeiket. Az első három-négy nagyon tetszik! Az Ok Computer a kedvencem! Vajon minek tudható be ez a fokozatos stílusváltás? Jó kis alternatív rock-ból, alternatív elektronikus zenére... A Kid A, Amniasic még egész jók, de a legutóbbi már kevésbé tetszett!
0