Keresés

Caesar Film International

2012. július 24., kedd 13:15
Nem, dehogy a Caesar szelleméhez méltóan újra is nyomják ugyanazokat a filmeket!
0
2011. február 9., szerda 10:52
a caesar film kiadványait a rocky kft vásárolta fel.
ők viszik mindenfelé.
0
2011. február 9., szerda 9:13
Tettek már megjegyzést Rád a munkahelyeden? Volt, hogy egy utas visszapofázott Neked? Előfordult, hogy rosszul esett?
0
2011. február 9., szerda 7:53
Nem baj most a MOKÉP következik az úriember listáján!  :D
0
2011. február 9., szerda 3:17
Azért kár a kiadóért! Most már gondolom csak a raktárakon lévő termékeket árulják itt-ott. A Louis de Funes filmeket nagyon igényesen adták ki. Kiváló kép és hang!

0
2010. szeptember 7., kedd 19:37
Pedig érdemes a feliratos verziót megvenni. Az újabb kiadáson ratyi kereskedelmitévés szinkron van.
0
2010. szeptember 7., kedd 18:17
Én 2 db Betörő az albérlőm (1955) DVD-t láttam, egy bevásárlóközpontban, levettem a polcról, de sajna csak magyar felirat volt rajta, így visszatettem.
0
2010. szeptember 7., kedd 18:10
A Shalako-t most láttam,új aborítója.Most már van magyar felirat is rajta.Legalábbis a borító szerint.
0
2010. szeptember 7., kedd 16:14
Volt olyan kiadványuk amit triplán adtak ki, mint korábban írtam az Egy kis kiruccanást.

v1: Szinkron,  felirat nélkül, extra semmi
v2: Szinkron, van felirat, némi extra (itt megjegyzem, hogy a felirat betűnagysága bizony nagyra sikeredett)
v3: Szinkron, felirattal, több extrávak, a felirat - betűméret - már normál méretűre sikeredett, ez csak a LdF gyűjteményben van benne.
Ja, mindhárom kiadvány megvan.
0
2010. augusztus 26., csütörtök 22:10
Én leginkább néhány Bunuel-film kiadásának örültem.
0
2010. augusztus 26., csütörtök 18:58
Dilettáns kiadó volt ez igaz.Pedig a filmválasztékuk átlagos nívója messze a nagy cégek felett állt.

Lenni vagy nem lenni
A paradicsom és...a pokol
A vágy titokzatos tárgya
Betörő az albérlőm
Ködös utak
Tristana
Boszorkányt vettem feleségül
Shalako

És még sorolhatnám bőven a klasszikus címeiket.Nekik köszönhetően Belmondo,Godard,Funes,Bunuel,Delon rajongók is sok filmhez jutottak hozzá.
0
2010. augusztus 26., csütörtök 17:11
Kár, hogy szinte ők sem voltak...
A sok duplán kiadott, szarul terjesztett és agyonhallgatott, marketingizálatlan címeik miatt egy idő után felhagytam a filmjeik után folytatott tájékozódási futással.
most posts by TM
0
2010. augusztus 26., csütörtök 13:29
Mi lenne, ha ezt átneveznénk MOKÉP fórumnak? .)
0
2010. március 22., hétfő 18:54
Európai klasszikus mozikból ezentúl jóval kevesebb jelenik meg itthon.
A Caesar hibái ellenére komoly hiányokat pótolt.És nincsen helyettük senki...
0
2010. március 22., hétfő 18:36
Én holnap kapom kézhez az Alain Delon gyűjteményt.
0
2010. március 22., hétfő 10:09
Leginkább a Bunuel-filmek kiadásáról, a Kamerales pazar összeállításáról fogok rájuk emlékezni (meg talán még van valami), ezek maximálisra sikerültek nálam - szép borító, feliratos extrák, a lehető legteljesebb korongok ezen címekből.
0
2010. március 22., hétfő 9:52
Én is csak itt, az adatbázisban próbáltam tájékozódni.
0
2010. március 22., hétfő 9:38
Én meg normális katalógus, hiteles tjékoztatás hiányában azt sem tudom, hogy konkrétan mit adtak ki, s melyik filmjük milyen VALÓDI paraméterekkel bír, így úgy tekintem, mintha nem is léteztek volna soha.
most posts by TM
0
2010. március 22., hétfő 2:38
Én már nem fogom, kedden jönnek az utolsó darabok, amik hiányoztak azokból a filmjeikből, amik érdekeltek. :)
0
2010. március 22., hétfő 2:36
Nem is lesz erről hír. Mondjuk, nem is csodálkozom, hogy felszámolják őket...
0
2010. március 21., vasárnap 17:08
Értem. Hát megéltük, hogy a Caesar filmjeit fogja vadászni mindenki .... (köztük én is, egy még nekem is hiányzik azok közül, amit szerettem volna tőlük megvenni)
0
2010. március 21., vasárnap 16:53
Igen,teljesen feleslegesen adták ki rövid idő alatt kétszer a filmjeik egy részét.
Túl sok volt a hibás kiadvány,lejátszófüggő lemez a technikai(!) specifikációkat is érintve.
Egy ennyire slendrián cég nem lehet sikeres,bár kár értük,hiszen sok jó és mások által ki nem adott címet forgalmaztak.
0
2010. március 21., vasárnap 16:49
Nem tudom,de nem konkrétan felszámolás alatt állnak.
0
2010. március 21., vasárnap 14:06
Volt már konkrét hír a kiadó megszűnéséről? Úgy értem, sajtóközlemény, efféleség.
0
2010. március 21., vasárnap 12:34
Sajnálom én is, hogy a kiadó megszűnt, de azért hozzá kell tennem, hogy 2008-ban kiadtak több Delon, de Funes, Belmondo filmet felirattal, majd alig egy évre rá szinkronosan. Ráadásul vannak olyan példányok amelyek 3 féleképpen jöttek ki, gondolok itt az Egy kis kiruccanásra (imádom a filmet) először román felirattal extra nélkül, majd magyar felirat is került a lemezre + extra, és a 3. verzió az pedig a gyűjteményben található (több extra, más menü és a lemez címkéje más).
Persze kíváncsi lennék - már akinek megvan -, hogy a Delon és Belmondo gyűjteménnyel is ugyanez a helyzet.

Véteke: A fejvadász (szink.), A kívülálló (szink.), Az arany bűvöletében (szink.), Az ügyefogyott (szink.),  Egy kis kiruccanás (1.v.), Egy kis kiruccanás (2.v.), Ég veled, barátom (szink.), Louis de Funes gyűjtemény 1.
0