Keresés

Caesar Film International

2009. május 5., kedd 14:31
Kedves Caesar!

Az iránt érdeklődöm, hogy pl. a Peeping Tom c. klasszikus fogyott-e olyan jól, hogy hasonló korban (´60-as-´70-es évek) készült, leginkább európai horror-thriller klasszikusokat forgalmazzatok? Volt-e ilyen irányú elgondolásotok?

Köszi: A.
0
2009. május 5., kedd 14:26
Kedves  őrület!

Az sajnos nem. Köszönjük az érdeklődést.
0
2009. május 5., kedd 14:26
Kedves  cs-robert!

Az év második felében. Köszönjük az érdeklődést.
0
2009. május 5., kedd 14:20
Kedves CaesarFilm

A Lifeboat c Hitchcock film is nalatok van?

Koszi
0
2009. május 5., kedd 12:37
Kedves Caesar!
Most, hogy végre elkészültek a dobozok, megpróbáljuk kiértesíteni a vevőket és intézni a dolgot. A probléma az, hogy ezt a felajánlást itt a fórumon a vevőknek tettétek és mi csak utólag értesültünk róla. Namármost a rendszerünk nincs arra felkészítve, hogy ilyen speciális "akciókat" lebonyolítsunk rajta, pontosabban mindent meg lehet oldani, de ehhez idő és energia kell, nekünk meg pont ebből a kettőből van kevés.
Megoldjuk valahogyan a dolgot, de tényleg minimális a kapacitásunk. Korrekt a kezdeményezésetek, de Ti is tudjátok, hogy milyen "árrésekkel" dolgozunk, és folyamatosan a szarból kell várat építenünk ezen a piacon. Tizenhatezer olyan feladat áll még előttünk, amit szeretnénk évek óta megoldani, és valljuk be őszintén, hogy ez a feladat nem igazán hiányzott nekünk. De azért persze megcsináljuk.
0
2009. május 5., kedd 12:35
A Megvágva című filmből mikorra lesz javított verzió?
0
2009. május 5., kedd 12:22
itt tekinthető meg a Hitchock-díszdoboz extralemezén található egyik dokumentumfilm előzetese:
0
2009. május 3., vasárnap 15:15
Kedves  Ivan/!

Nem tudom, mit lehetne tenni az xpress-szel, segítsetek ebben, ha van ötletetek. Az 1 Ft-os filmek kapcsán az xpress kért minket decemberben, hogy hadd ők küldjék ki Nektek a tájékoztató levelet, illetve ígéretet tettek (szóban, írásban is), hogy rendelhetővé teszik az 1 Ft-os filmeket a díszdobozt a megadott határidőig megrendelők részére. (Nyilván ezt mi nem is tudnánk intézni, mivel az adatbázist, hogy ki rendelt nem adják ki - ez persze érthető is az ő részükről.) Mivel jeleztétek, hogy ezen tájékoztató levelek nem mentek ki, vállaltuk, hogy megírjuk helyettük, csak küldjék ki. A levelet megfogalmaztuk, de az mégsem került kiküldésre. Azóta kb. 10-12 e-mailt írtak a kollégáim ez ügyben az xpress-nek, akik a fülük botját sem mozdítják sajnos. Elképesztően kellemetlen helyzetbe hoznak bennünket, hiszen volt egy - azt gondolom - korrekt kezdeményezésünk, amit - egyelőre - azért nem valósul meg, mert a kisker partnerünk a tőle elvárható (olyat, amit mi nem tudunk megtenni) minimális lépéseket sem teszi meg, és közben mi tűnünk fel a felelőtlen ígérgető szerepében.

Amennyiben nem lesz ez ügyben előrelépés, fogunk találni más megoldást, hogy hozzájussatok a beígért filmekhez, de ez azért mégis vérforraló...
0
2009. május 3., vasárnap 15:06
Remo, év vége felé, igen.
0
2009. május 2., szombat 21:42
Kedves Caesar!

Azt szeretném kérdezni, hogy az 1Ft-os akcióval mi a helyzet? Már november óta az előrendeléseim között van a Belmondo díszdoboz ami most fog megjeleni. Tegnap mivel eszembe jutott ez az akció +ba berendeltem a Fehér sejk DVD-t. Az Xpress kosarába viszont nem 1Ft-ért került be hanem rendes eredeti áron. Ilyenkor mi a teendő?
0
2009. május 2., szombat 16:04
Kedves Caesar!

Olvastam a feliratos filmek szinkronosra vonakozó álláspontot.
Sajnos csalódott vagyok mivel, ha tudom, hogy a feliratos filmek után
szinkronosként is megjelennek ezek a filmek eszem ágában sem lett volna
megvenni feliratosként.
Mivel ezonban úgy gondoltam, hogy annak idejen a Különleges történetek,
Battle Royal és más filmek hibás kiadásából okkulva azt feltételeztem, hogy
ezek a filmek nem kerülnek szinkronos kiadásba egyhamar.Most olvasom alant, hogy a Halál a Níluson is meg fog jelenni szinkronos kiadásban amit anno szintén megvettem, feliratosként.Ráadásul ezeket a feliratos kiadásokat sem lehet
eladni senkinek sem, amikor a szinkronos változatok is ezer forint alatt vannak.
Valahol itt is azt látom igazolva, hogy nem kell mindent azonnal megvenni, hanem ki kell várni, amíg szinkronos változat megjelenik, vagy olcsóbb lesz.
Bár vannak filmek amik az ember kedvencei, és megjelenéskor megveszi.
0
2009. május 2., szombat 13:32
Ha már boszorkányos dolgok, "A boszorkányt vettem feleségül" várható idén szinkronnal?
0
2009. május 2., szombat 13:20
igen, a pilótafülkés jelenet filmtörténeti jelentőségű.
0
2009. május 2., szombat 2:32
Nekem pont a Boszorkánykonyha a kedvencem a korai Hitchcock-filmek közül. Az eredeti szinkronnak pedig külön örülök! :)
0
2009. május 1., péntek 22:18
Ez remek hír, bár ez esetben a kiadványt illetően lehetnek kétségeim?

Akkor már csak "Az állat" című kiadvány érdekelne.
Vajon megjelenteti valaki?
Van erről valami hír?
0
2009. május 1., péntek 21:48
Ment mail...
0
2009. május 1., péntek 17:13
megjelenik a BOSZORKÁNYKONYHA c.  film szinkronos változata
borító:
0
2009. május 1., péntek 16:45
megjelent a  film szinkronos változata
borító:
0
2009. május 1., péntek 16:43
megjelent a TIZENHETES SZÁMÚ HÁZ c. film szinkronos változata
borító:
0
2009. május 1., péntek 15:51
megjelent A CSALÁS c. film film szinkronos változata
borító:
0
2009. május 1., péntek 15:51
Mikey, mailt kérünk szépen: info@caesarfilm.eu, ebben kérlek, hivatkozz erre a fórumbejegyzésre
köszönjük szépen!
0
2009. május 1., péntek 15:35
Az 5. pontnak megfelelően milyen módon történik a csere a Vörös kör esetében?
0
2009. május 1., péntek 15:00
Kedves Mindneki!

Igyekszem összefoglalóan válaszolni a feltett kérdésekre.

1.) Lovebox vs. Lovepakk (tigriske és mások)
Erről már többször írtunk, két különböző termékről van szó. Lovepakk=bőrdoboz, Lovebox=kartongyűjtő. Most a Lovebox jelent meg. Részletesebben itt: http://www.xpress.hu/forum/forum.asp?VID=066-914989002-90306430757785191&FID=3595 Az 1 Ft-os film a Lovepakkhoz jár majd.

2.) 1 ft-os filmek (többen)
Az xpress-nek minden segítséget megadtunk ahhoz, h ezt a helyzetet rendezze, várjuk, hogy végre lépjenek.

3.) Good-bye, Emanuelle! szinkronos változat (Bolond Pierrot)
Igen, lesz szinkronos változat, az év második felére tervezzük.

4.) A 11. pontnak megfelelően a Battle Royale vérdoboz megjelenési napja: június 22. (Szabi)

5.) Feliratos filmek cseréje szinkronosra (zupadns, Tyll,  hor m at)
A legjobb lesz, ha újra belinkelem a már többször kifejtett álláspontunkat ez ügyben:  http://www.xpress.hu/forum/reagal.asp?FID=367525

Ezen szabály alól kivételt képez "A vörös kör", azt cseréljük a javított változatra.

6.) Extrák az új filmeken feliratosak-e (polpeter)
Általánosságban nem, de vannak kivételek.

7.) Halál a Níluson (őrület)
Köszi a tippet, az év második felére tervbe van véve a szinkronos változat, természetesen a klasszikus szinkronnal.

8.) Kuroszava -filmek (CV)
A Ran-Káoszon kívül egyelőre nem tervezünk más Kuroszavát, viszont - nem akarom elkiabálni - de tárgyalunk a Ran BD-ről

9.) Ellenségem holtteste - két szinkron? (bszolga)

Igen,   kétfajta magyar szinkron is van rajta

10.) Két nap az élet szinkron gratula (qtari)
Köszönjük szépen!

11.) Megjelenések (Dalmát, Szabi, Mola Ram (aka ZS), filmes007, Remo, polpeter)
A friss megjelenési terv itt olvasható:
Lakossági megjelenési terv, Caesar Film International, 2009. első félév                                                                                                          Lakossági megjelenési terv, Caesar Film International, 2009. első félév      Caesar Film International               Lakossági megjelenési terv, Caesar Film International, 2009. első félév                          Publish at Scribd or explore others:            Brochures & Catalogs                  2009.elsőfélév              caesarfilminternatio        
0
2009. május 1., péntek 9:55
A Káprázatost a B-Roll adta ki pár hete.
0
2009. május 1., péntek 0:31
Helló!

Először is szeretném kifejezni hálám a kiadónak az eddigi szinkronos Belmondo dömpingnek!
Irtózatos Belmondo-fan lévén nekem ezek jelentik a mérföldköveket a DVD-piacon :O)

...és az lenne a nagy kérdésem, hogy tervben van-e a színészlegenda alábbi két felejthetetlen alkotásának megjelenési időpontja (természetesen az eredeti magyar szinkronnal)?

-Az állat (L animal 1977)
-A káprázatos (Le magnifique 1973)

Előre is köszönöm.

Üdv.
0