Keresés

Caesar Film International

2009. május 15., péntek 2:11
Köszönöm a választ. Már csak az a kérdés, hogy ha van javított verzió, miért árulják itt az Xpress.hu-n a hibás, régit?
0
2009. május 15., péntek 1:59
Legalább az eredeti szinkron megmaradt? Magyar felirat került fel rá?
0
2009. május 15., péntek 1:31
Kedves Dalmát!

Én megvettem. Kapható. Teljesen új magyar hangsávval lett ellátva. Nagyon jó kis magyar syinkronnal. Tiszta hangsáv, nem zúg, nincs Szandi a háttérben!!
0
2009. május 14., csütörtök 18:23
Nekem a kiadóhoz lenne kérdésem. A vörös kör új kiadása miben különbözik a régitől, és hogy ez az új kiadás kapható-e az Xpress.hu-n, mert nekem úgy két hete a régit szállították.
A választ előre is köszönöm.
0
2009. május 14., csütörtök 17:53
Végigolvasva ezt az érdemtelenül felduzzadt hozzászólás-sorozatot,szerintem az a legegyszerűbb,ha mindenki ott és annyiért vásárol,amennyiért tud és akar ill. a pénztárcája engedi.
Bár én egy 3500 Ft.-os filmet nem tartok elviselhetetlenül drágának,hiszen 1999-ben 10000 Ft-ért vettem meg a Titanicot,szinkron és extra nem volt rajta.
Ez ma mennyibe kerülne?
Mindenesetre és örömmel megyek be a Kulturbarlangba,ahol mindig lehet egy kicsit beszélni a klasszikus filmekről,a kezembe vehetem a tokokat és ha kell még azt is megnézik nekem az ottani lejátszóval,a dalok feliratosak-e.
Én ezt a vásárlást kedvelem és ez megér nekem egy kicsit többet.Két Big Mac menü árát...
0
2009. május 14., csütörtök 14:17
Lemaradtál, krézi. Már vége van a hirignek.
most posts by TM
0
2009. május 14., csütörtök 14:14
Sirjak vagy nevessek???? Te szegeny.
0
2009. május 14., csütörtök 14:13
Csak ezt ne mondtad volna. :-)) Hozzad hasonlo emberek ne nagyon vegyek az INTELLIGENCIA szot a szajukra.

Legalabb kiderult, hogy megis kogazdag vagy. Vasarolsz, vasarolsz.... Tehat igazam volt. Kit erdekel az a ketezer forint kulonbseg? :-)
0
2009. május 14., csütörtök 13:44
Nem mondod? Jé! Ez fel sem tűnt.
most posts by TM
0
2009. május 14., csütörtök 13:41
Ez volt a célom, szeretek provokálni :)
0
2009. május 14., csütörtök 13:40
A hasonlóságát jobban látom, mindkettő alkalmas arra, hogy kihozz valakit a sodrából.
most posts by TM
0
2009. május 14., csütörtök 13:30
Nem akarok viccelni, soha nem szoktam.

De-de, a balek szót használtam, igen, de a balek és a kispolgár szó között szerintem van némi különbség.
0
2009. május 14., csütörtök 13:24
Még mindig nem attól vagy vicces, amit viccként próbálsz elsütni.
A barátság-szívesség módszere azoknak a módszere, akiknek vannak barátaik. A "balek" szót sem használtad, persze. Ha szürkeállományproblémák is fennállnak, akkor tényleg felesleges minden további szócséplés.
most posts by TM
0
2009. május 14., csütörtök 13:20
Én nem szidtam senkit, nem tettem senkire becsmérlő megjegyzéseket, veled ellentétben nem használtam a kispolgár szót sem.
Csupán elmondtam a véleményemet, hogy miért érdemesebb egy más módszert kipróbálni a filmek beszerzésére.

Ez a barátság-szívesség módszere a tipikus magyar urambátyám módszer, ha zsíros politikus vagy, bizonyára nagyon gyakorlott vagy benne :D
0
2009. május 14., csütörtök 13:16
Nem kell érteni az internethez (egyébként sem pontos, mert az internetes VÁSÁRLÁSRÓL van szó), épp elég, ha az ember van annyira szimpatikus, és tud kialakítani olyan normális, mély emberi kapcsolatokat, hogy ezeket a dolgokat nála hozzáértőbb emberek barátságból, szíveségből megtegyék neki. Nekem ez a módszerem, de élek azzal a lehetőséggel is, hogy egy kiskereskedésben vásároljak. Belefér, mert sokat vásárolok nagykerben is, vagyis a bolti- és akár az itteni ár alatt is. Mégsem szidom sehol sem a vevőket és a boltosokat. Ehhez is érteni kell, ez azonban nem internet, hanem egy másik i-betüs szó: INTELLIGENCIA.
most posts by TM
0
2009. május 14., csütörtök 13:12
Nem, creeper, fiú vagyok, 29 éves óceánkék szemekkel :DDD
0
2009. május 14., csütörtök 13:09
"Jövőfiú?"

???

Corydon nem lány? Akkor az összes eddigi erőfeszítésem hiábavaló volt? :( :D
0
2009. május 14., csütörtök 13:07
Értelek, csak kérlek azt fogadd el, hogy más vásárlóknak lehetnek és vannak is a Tiédtől (egyelőre) különböző igényeik, és a kiadók egyelőre ezen igényeket szolgálják ki, de alapvetően én sem vetem el azt a modellt, amit leírtál.

Ráadásul én még mindig szeretem, ha fizikai valójukban is ott vannak a polcon a kedvenceim.

Egylbként ne aggódj, a román feliratot és a török hangsávot nem Te fizeted meg, azt a románok, és a törökök fizetik meg, ahogy a magyart sem fizeti ki helyettünk más.
0
2009. május 14., csütörtök 13:04
Én nem beszéltem színházjegyről, bakelitlemezről meg folyóiratokról, kifejezetten a DVD-k beszerzéséről tartottam felvilágosító kampányt :)
Egyébként színházjegyet is lehet interneten vásárolni, bakelitlemezt is, meg bármit, csak meg kell találni a forrást. És megrendelheted magadnak, anélkül, hogy más zsebébe vándorolna haszon. Nem is emlékszem, mikor vásároltam élelmiszeren meg ruhán kívül bármit is boltban, például az ebayről rendszerint olcsóbb vásárolni, mint Magyarországon. Érteni kell az internethez, Múltúr! :P
0
2009. május 14., csütörtök 12:57
Csak hogy abban a boltban meg tudod venni például Andrzej Wajda Háborús-trilógiáját, amit speciel saját kiadásban hoznak Magyarországon forgalomba, tudsz venni színházjegyet, bakelitlemezeket, színházi és filmes folyóiratokat, filmes ritkaságokat, és ha HIRTELEN valami olyasmi jut eszedbe, ami nincs, akkor MEGRENDELHETED, ha AKAROD, és meghozzák neked.
Tényleg muszáj még mindig nyomatni a technikai tökéletességedet, Jövőfiú?
most posts by TM
0
2009. május 14., csütörtök 12:52
Leveszik a terhet... inkább arról van szó, hogy nem tudnak annyit sem angolul, hogy egy rendelést lebonyolítsanak, nem tudják, hogyan kell online fizetni, paypalról nem is hallottak, a dombornyomott kártyát meg ördögtől valónak tartják. Ezek a fő okok. Ugyanis egy netes rendelés kb. 2 perc, míg elmenni egy boltba akár 1 óra.
0
2009. május 14., csütörtök 12:47
Talán az üzleti modellt kellene megváltoztatni.

Már hangsúlyoztam, hogy például fizikai hordozóra nincsen szükség, hozzanak létre olyan weboldalt vagy más technikai megoldást, hogy a vásárló igényeinek megfelelően juthasson hozzá a filmhez. Például ha nekem nincs szükségem extrára, török feliratra és menüre, akkor hadd vehessem meg csak ezt mondjuk 500 Forintért, akinek meg kell a csillogó menü, a több hangsáv meg az extra, az fizessen többet. Így pontosan mindenki azt kapja, amit akar és csak azért fizetne, amire ténylegesen igénye van.

De ezt nem akarja senki, mert így el lehet kérni a 3ezret, hivatkozva arra, hogy mennyi extra van rajta, meg mennyi hangsáv és mennyi felirat és dupla rétegű és kétlemezes, és hűha. És ha nekem erre nincs szükségem és nem veszem meg vagy inkább letöltöm azt, ami kell, akkor én vagyok a rossz és a piac tönkretevője. Holott a technológia megvan a legkülönfélébb igények kielégítésére.
0
2009. május 14., csütörtök 12:46
A tett halála az okoskodás.
most posts by TM
0
2009. május 14., csütörtök 12:45
Ez igaz, de ez a beszélgetés nem erről szólt, hanem egy kiskereskedésről, ahol a sok szolgáltatás között van olyan VÁLASZTHATÓ opció, hogyha MEGKÉRED a boltvezetőt, akkor rendel neked filmet külföldről. CSAK RAJTAD MÚLIK, hogy igényeled-e ezt, ha viszont úgy döntesz, akkor ne gyere azzal később, hogy EZT ÉN IS TUDTAM VOLNA, ráadásul OLCSÓBBAN. Nem kell megrendelni ott és ennyi! De hogy aztán széltében hosszában ezt az ostobaságot szajkózzák napokon keresztül, az rohadt fárasztó. Nem mondta senki, hogy a legeslegolcsóbb forrásból lesz meg a cucc, ha valakinek ez a kardinális, akkor böngéssze végig a világhálót, csináltasson kártyát és bí heppi. Viszont vannak vevők, akik igenis szeretik, ha leveszik a vállukról ezt a terhet, ha nem kell aggódniuk azon, hogy az amazonos cucc ideér, nem kell félniük attól, hogy a termék olyan lesz, mintha a kutya szájából húzták volna ki, mert akkor egyszerűen nem fizetik ki, és mindezért a kényelemért még vannak olyan burzsujok, hogy hajlandóak bizonyos százalékot fizetni a boltosnak. Ezek az emberek lennének a balekok, a modernkori netlovagok szerint, akik azt hiszik, hogy feltalálták a bankkártyás vásárlással a spanyolviaszt, s ezt kiabálni kell a hangosba, mert meg kell téríteni minden másképpen gondolkodót.
most posts by TM
0
2009. május 14., csütörtök 12:43
Ha nem éri meg az adott lemezt az adott árat Neked, mert valamilyen szempontból hiányosnak érzed a kiadványt, és nem lennél teljesen elégedett vele, akkor én sem javaslom, hogy megvedd.

De ez kicsit sem árfüggő.

Mert ha nem ötezerért, hanem kétezerért kínálják, máris jó lenne? Dehogyis, ugyanúgy nem lenne rajta az általad kedvelt szinkron, csak éppen olcsóbban jutottál hozzá.

És ha kétezerért megvennéd, akkor a most hivatkozott elv hangoztatásával nem csak másokat, de még magadat is becsaptad, hiszen ha megveszed olcsóbban, akkor nem az elv volt az akadály, hanem mégiscsak az ára...

Ha valami hiányos, "rossz", felesleges, az olcsón is felesleges lesz, de az értékes, a szép, a tartalmas, az drágán is értékes, szép, és tartalmas.
0