én a Budapest Filmet és az Odeont fogadnám örökbe, ha tehetném. amit ők megtettek eddig, az példaértékű. szorítok nekik, és ami érdekel tőlük, megveszem - csak így tudom támogatni őket.
0
2007. március 5., hétfő 19:35
2002
Csatlakoznék Romero kollégához, ezt a két kiadót én is örökbe fogadtam. :)
0
2007. március 5., hétfő 19:15
10
Hát, ha így állunk, akkor "én is örökbefogadtam" két kiadót is :) A Fangoria és az Ultrafilm. Megvan az összes filmjük és ezután is meg fogom venni :)
0
2007. március 1., csütörtök 19:27
52685
Fogad Györökbe - mindig így értettem a hasonló című Jimmy-szerzeményt. Nem értettem, hogy mi köze van a 4 és féloktávosnak egy balatoni protézisgyártóhoz. :-)
most posts by TM
0
2007. március 1., csütörtök 16:47
759
Na majdnem berendeltem a Különleges történetek c. filmet, de hála az égnek bele olvastam a film topikjába úgyhogy ez a film részemről kimarad. Szóval olvasgatom a hozzászólásokat és a 8. hozzászólás elolvasása (ami sajnos nagyon lehangoló viszont megérthető) után úgymond megvilágosodtam! vagy micsoda. Hogy tulajdonképpen én már ezt csinálom! csak eddig nem állt össze a kép. Örökbe fogadtam egy Magyar kiadót!!! Az eddigi összes kiadványuk megvan, sőt már a következőt is előrendeltem igaz a kiadótól (bocs Xpress), de mivel, hogy ez elég szigorúan limitált nem akartam lemaradni semmiképp. Ez pedig az Ultrafilm kft.
Ha kicsit bővebb lenne a keretem (le kellene szoknom a dohányzásról...) akkor talán jutna a Black Mirror eddigi összes kiadványaira is, jelenleg három kiadványuk van meg, de már előrendeltem a következő két kiadványukra. Sőt ha megnyerném az ötös lottót (ehez meg rá kellene szoknom a lottózásra...) akkor még három kiadót örökbe fogadnék mondjuk az Odeon kiadót meg a Fangória kiadót és a Navigátor Film kiadót, bár azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy tőlük is vannak dvd-im szép számmal. És talán így talán a 690.Ft-os "kiadványok" ellen is fel lehetne venni a harcot, de ebbe a vitába most nem szeretnék megint belefolyni mert nem olyan régen úgymond meg akartak győzni arról, én vagyok mongol idióta mert miért nem támogatom a piac eme szegmensét. Na mindegy... Ők "tudják".