Szia Flic!A hazugság-szöveg csak költői túlzás volt, mert nekem tényleg itt van a "nem 4:3-as" film, ezt kívántam hangsúlyozni. Fel sem tételeztem Rólad, hogy számon akarnád kérni a másik kiadást. A kommunikációban nem gondolom, hogy mellébeszéltem volna, hiszen nemcsak megemlítettem a két kiadás lehetőségét, hanem azt is jeleztem, hogy az eltérő speckókból lett számomra ez felvethető, illetve továbbra is állítom, hogy borítócsere is történt. Mindettől függetlenül, aki akart, megtalált, és kivétel nélkül mindenkinek válaszoltam. Vagyis, csak azért kértem, hogy ne feltétlenül rajtam keressék a filmet, hogy próbáljanak meg a fórumtársak maguk is utánanézni. Abban igazad van: igen, szarakodtam, hogy megírjam-e vagy sem, hogy hol vettem az enyémet. Ebben szerepet játszott a várakozás is, hogy végre közbekotyog az xpress, és helyreteszi a dolgokat, akár még engem is, hogy hülyeséget beszélek, de persze, ha ezt tette volna, akkor ki is kellett volna javítania a képarányt például s nem csak szó nélkül a borítót.Végülis az xpress szótlansága, vagy figyelmetlensége vitt rá arra, hogy megírjam, hol találtam az enyémre, épp azért, hogy "elhallgattassalak"... :)Ha Te, mint fórumtárs korábban írod meg, hogy te is itt vetted, és szintén nem 4:3-as képaránnyal...azonnal kiderülhetett volna, hogy egy és ugyanaz szerencsétlen kiadás, amiről titokban beszélgetünk....Vagyis mindketten sárosak vagyunk a ködös kommunikációban...De szerintem, ebből tanulva, mindannyian (tehát az xpress is) okosabban várjuk a kiadás pontosítását, vagy, netán egy tényleg normális kiadását a filmnek.