Nekem is nagyon bejött ez a film, nem is igazán értem, miért bukott ez akkorát. Egy tök jó kis kalózos kalandfilm, és szvsz semmiben se marad el a POTC-tól, talán csak annyi a különbség, hogy nincsenek benne szellemkalózok, máskülönben meg ua. Érdemes volt megnézni, jó film ez.
0
2007. március 20., kedd 17:50
52685
Tudom, igen. Egy ugyanilyen film pedig a Disneyt az egekbe emelte (anyagilag). Mit mondjak erre? Az emberek idióták, egyszer visszautasítják, máskor meg vastagon bekajálják ugyanazt. Nem szívesen lennék megaprodukciókat gyártó stúdió vezetője, szeretek nyugodtan aludni. :-)
most posts by TM
0
2007. március 20., kedd 17:29
6925
Tudod,hogy a Carolco-t ez a film vitte csődbe? Ez persze önmagában semmit sem jelent. Geena Davisnek ezek a keményebb szerepek nagyon bejönnek.A Thelma és Louisban egyenesen fantasztikus.Remekül játszik és remekül néz ki.
0
2007. március 20., kedd 14:58
52685
Ahhoz képest, hogy vagy tucatnyi éve láttam az első fekete-fehér forgatási képeket, nem kapkodtam el e film megtekintését. Voltaképp a Geena Davis-retro vezérelt, nemrég bagóért hozzájutottam a Thelma és Louise extraváltozatához, és újra megkedveltem Geenát. Nos, az a véleményem, hogy Harlin filmje semmiben sem marad el az agyonsztárolt Karib-tenger kalózaitól, szerintem ez egy remek kalandfilm, remek látvánnyal, remek díszletekkel, remek zenével! Geena Davist talán nehezen fogadták el egy ilyen macsó szerepben (nem ez az első neki), és Modine sem az a Bloom-féle lányok kedvence bájgúnár, ám ez cseppet sem zavart a szórakozásban, amikor is egy ilyen popcornmozira volt ingerenciám. Remek rágógumi a szemnek! Ja, és Dragonnak üzenem, ha még nem derítette volna ki, hogy a plakát természetesen Drew munkája, már ránézésre nyilvánvaló a hasonlóság pl. a Hookhoz, vagy a Jones-filmekhez készített műveivel.