Keresés

Digipackos Kiadványok

2010. május 31., hétfő 23:53
Először Argento kérésére:

Saw I.  2DVD+Soundtrack CD - Ausztria

A továbbiakban két - már ismert - hazai digi, meg egy hibrid digi (ilyet még nem is láttam)..

Hold - Magyarország

Doctor Parnassus és a képzelet birodalma - Magyarország

Iced Earth: Gettysburg (1863)

0
2010. május 14., péntek 12:57
Tudsz róla valamikor képet felrakni ? ;)
0
2010. május 14., péntek 11:29
vagy még annál is többet :D
0
2010. május 12., szerda 22:47
Igen, és most már végig is viszik... Ráadásul az első rész már aranyat ér.. :-)
0
2010. május 12., szerda 21:56
Le a kalappal,hogy még most is milyen gondossággal adogatják ki egy sorozat immár sokadik részét.

nagyon szép kiadvány. :)
0
2010. május 12., szerda 18:46
Fűrész VI - Ausztria, magyar vonatkozás nincs

0
2010. május 4., kedd 19:37
Az áprilisi adag jórésze már ismert darab, láthattátok már RaptorZ műveit, illetve a hivatalos 2012-t is, így ezekről csak egy-egy villanás...

Igazi "csemege" az Újhold osztrák kiadása egyedül.. :-)

Angyalok és démonok- RaptorZ munkája (az eredeti lentikurális borító felhasználásával)

A fiók - RaptorZ munkája

Arthur király - RaptorZ munkája

Predator 2 - RaptorZ munkája

2012 - Magyarország

Újhold - Ausztria, magyar vonatkozás nincs

Hamarosan itt is: www.artudetu.lapja.hu

0
2010. április 22., csütörtök 10:13
Tegnapi beszerzés, pofátlanul olcsón (3190-ért). Gondolom kiárulják még a szinkronos előtt, nehogy rájuk dőljön a raktárban az évek óta ott tornyosuló digi részleg :)

0
2010. március 31., szerda 19:04
Nem volt nagy tolongás itt márciusban... :-)))

Szerencsére ma befutott Tzoli csomagja is, úgyhogy négy bemutatnivalóm lett. Igaz, abból kettőt már ismerhettek a házidigis topikból.. Íme:

Az utolsó szamuráj - Tzoli munkája

Képlet - Tzoli munkája

24 - Hetedik évad - Anglia, magyar vonatkozás nincs

A függetlenség napja - Japán, magyar vonatkozás nincs

Folyt. köv. áprilisban
0
2010. március 1., hétfő 0:08
nem vagyok. ezért írtam, hogy szerintem...
0
2010. február 28., vasárnap 18:45
"nem fizetnek egy kép után sem jogdíjat " - ebben ne legyél oly biztos...

Nagyon sok olyan oldal van a neten, ahol pénzért lehet letölteni nagy felbontású képeket, posztereket, amikre Zoliéknak is szükségük van. S ha jól tudom, néha használják is őket.

Másrészt szerintem a film képanyaga a gyártó/kiadó stúdióé... Nem hiszem, hogy önmagának fizetne érte.

Amúgy meg inkább érdektelenség a kiadók részéről a digi mellőzése: nagyrészt átvette a helyét az olcsóbb steelbook. Pedig egy-egy limitált példányszámú digi világviszonylatban pillanatok alatt el tud fogyni, akár csillagászati áron is.
(pl a 2005-ös Saw I 2DVD+CD digibook megjelenéskori ára 25-30 euro volt, most azt bontatlanul 125-200 euroért kínálják)
0
2010. február 28., vasárnap 12:12
hát szerintem ebben jogi kérdések is vannak. mivel az első filmkockától az utolsó szemétdarabig mindenre vannak jogi védelmek így a képekre is. ha egy grafikus tervez egy akármilyen digit akkor abból gazdálkodhat amilye van vagy amire pénzt adtak. ha meg van véve 5-6 kép (pontosan nem tudom mennyi) akkor abból kell valamit kihoznia mert arra volt keret. biztos, hogy a kiadók is csinálnának szebb borítókat meg dobozokat ha lehetne és megérné (és a stúdiók megengednék) de a mi piacunkon örüljünk ha legalább egy feknit kapunk a műanyag tokhoz és tényleg nem a Vape által megálmodott színezős borítóknál tartunk.
akik itt ilyen szép digiket csinálnak nem fizetnek egy kép után sem jogdíjat (gondolom én, de szerintem így is van) hanem a netről keresik az alapanyagot. ha én egy fotós lennék én sem engedném hogy csak úgy valaki felhasználja a képemet engedély nélkül. gondolj csak bele hogy mennyi pénzt ad egy amerikai bulvárlap brad pitt meztelen seggéért, vagy paris hilton minszoknyája alól kivillanó vénuszdombjáért. a kiadók is készítenének szerintem szép digiket ha megérné a belefeccölt munka és a pénz. és nem a kiadóknál dolgozó grafikusok lehetnek a bénák hanem egyszerűen meg van kötve a kezük. "Ez olyan mintha Leonadronak azt mondanák, hogy a márvány túl drága, tessék itt egy zsák cement!" (hmmm...most nem jut eszembe hogy ez melyik filmből van...valaki írja már meg!)
0
2010. február 28., vasárnap 10:56
R2 mester Te most sem hazudtoltad meg magadat. :)))

Meseszép és igényes Digik.Az Amerikai História X,T4 és a RaptorZ féle Pat Bateman Digi különösen tetszenek.

Most nézem csak a koreai T4-en rajta van a bővített változat is ??!!

Akkor a többi országban miért nem tudott megjelenni így ? :O
0
2010. február 28., vasárnap 10:30
A stúdióknak - ahogy tudom - külön grafikai részlegük van, akik tényleg profik (grafikusistenek :) ). Az, hogy ide nem jut el, vagy nem olyan formában jut el az már egy másik dolog.
0
2010. február 28., vasárnap 10:21
muszáj pontos "j".
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2010. február 28., vasárnap 10:20
Üdv!

Nagyon szépek ezek a dobozok. Egy valamit nem értek. Ha vannak ilyen tehetséges emberek akik képesek efféle dobozokat megálmodni és összerakni, akkor őket miért nem foglalkoztatják a hazai kiadók?
Sokkal szebb kiadványok lennének a piacon.
Vagy minden esetben muszály átvenni a külföldi mintákat az itthoni forgalmazóknak?
0
2010. február 28., vasárnap 3:32
Február kicsit erősebbre sikeredett - köszönet érte elsősorban RaptorZ-nek..

Tudom, hogy a képek egy része már látható volt más topikokban, de így csokorba szedve talán mégegyszer elnézegethető.

Amerikai História X - Spanyolország, magyar vonatkozás nincs

Amerikai psycho - RaptorZ munkája

Becstelen Brigantyk - RaptorZ munkája

Collateral - RaptorZ munkája

Deja Vu - RaptorZ munkája

Grimm - Korea, magyar vonatkozás nincs

Terminátor: Megváltás - Korea, magyar vonatkozás nincs

Bővebben hamarosan itt: www.artudetu.lapja.hu

0
2010. február 26., péntek 23:19
Elnézést valami nem lett jó, tehát íme:
0
2010. február 26., péntek 23:12
Akkor íme a teljes, úgy teljes hogy már nem felülnézetes GTA sorozat, mindhez megvan a kézikönyv és poszter/térkép:

Nekem is a Vice City a kedvencem, olyan jó hangulata van, és a zenék benne...
0
2010. február 26., péntek 23:07
nagyon jól néz ki! :) egy párszor végigtoltam de a tetves 100%-ot sose tudtam elérni. valami hülye küldetés mindig hiányzott hozzá, 98% volt a max amit elértem. nekem a San Andreas van meg egy szép könyvszerű formában aminek az utolsó oldalán van a lemez és adtak hozzá egy posztert ajándékba. imádtam ezeket a játékokat. a GTA2, GTA3, GTA: Vice City, GTA: San Andreas-t. a IV-el nem toltam mert már a gépem ratyi hozzá! :( majd egyszer lehet hogy bepótolom, de ha nem már az sem fog a földhöz verni.
0
2010. február 26., péntek 22:55
Fincsi. Messze a legjobb GTA volt szvsz...
0
2010. február 26., péntek 22:50
Ez nem film, úgyhogy előre is elnézést miatta, de szerintem nagyon szép digi, íme:
GTA: Vice City

0
2010. február 9., kedd 21:03
Dirty Harry Ultimate Collector s Edition:

0
2010. január 31., vasárnap 22:44
Tényleg. Bontatlanul, majdnem a megjelenéskori ára - ha ez mond valamit.
0
2010. január 31., vasárnap 22:37
OFF: Dobtam egy mailt!
0