Néhány kedvenc film, illetve kiadvány. Még egy csomagom úton van kintről, illetve egy Xpress-es pakkot is tervezek, szóval idén még jövök a topic-ba:-)
Kingdom of Heaven: Nekem nagyon bejött a film, a "sima", mozis verzióhoz képest, -legalábbis számomra - jóval többet nyújt, leginkább jellemábrázolásban, jóval árnyaltabbak a karakterek, és a film, - bár jócskán hosszabb lett így - sokkal élvezetesebb. Nem utolsó sorban, az adott történelmi korszak is nagyon érdekel, bár a filmtől, - végül is nem ez a célja - túlzott történelmi hűség nem várható:-)
Lord of War: Kettes számú kedvenc kiadványom, bár meg kell mondjam, a film azért nem dobogós nálam. A kiadvány, - szerintem - pazar, és a film is simán többször nézős, van benne néhány - sajnálatosan örök érvényű- gondolat az emberi fajról.
Troy: Sokakkal ellentétben, nekem tetszett a film, különösen Eric Bana játéka, és a nevezetes kardpárbaj. Szóval, amikor jött egy visszautasíthatatlan ajánlat, éltem vele:-)
Terminator: Körülbelül hússzor láttam, és nem unom, úgyhogy megérdemelt egy szép kiadást:-)
AvP: A második résszel ellentétben, ez a rész tetszik, bár a korai, Valhalla Páholyos kiadású könyvek, - Damien Forrstal etc. - azért mást, - többet - vártam.
Cleopatra: Szeretem az ilyen nagyszabású, kosztümös filmeket, és bár - szerintem- a Ben Hur-al, vagy a Spartacus-al nem ér fel, a topic témájába illő kiadással, csak ebből rendelkezem:-)
Az alábbi két kiadás, nem film viszont mindkettő rendelkezik némi mozis érintettséggel, és a topic témájához illően, mindkettő digis: