Keresés

Digipackos Kiadványok

2009. december 16., szerda 23:29
meglesz, de nem a közeljövőben. Ritkán találkozom sajna a cimbivel.
0
2009. december 16., szerda 21:31
Itt is megállja a helyét, sőt! Ha nem látom napokkal ezelőtt a házidig blogban, vagy nem írod, hogy tzoli munkája, sokan kérdezték volna szerintem, mely régióból származik :)) Nagyon profi, gratula hozzá!
0
2009. december 16., szerda 21:24
opsz most tűnt fel, hogy "rossz" topikba írtam... elragadott a hév :)
0
2009. december 16., szerda 20:54
Majd írd meg az eredményt, erre én is kíváncsi vagyok. Nálunk is Panasonic van:P
0
2009. december 16., szerda 19:22
nem semmi :) Nekem Panasonic van. Asszem ki is próbálom egy R1essel. Egy ismerősömnek van pár.

Kösz pitt, még egy ok Kanada mellett...
0
2009. december 16., szerda 18:31
Én is örültem neki. :-)
0
2009. december 16., szerda 18:15
Az igen :D:)
0
2009. december 16., szerda 17:57
Ne mondj le a Trójáról. Az igaz, hogy R1-es, de én akármelyik lejátszóba  ( Sony, Samsung, LG ) raktam bele, mindegyik vitte gond nélkül, pedig elvileg 2-es régiós lejátszók. Szerintem próbáld meg beszerezni ezt a kiadást.
0
2009. december 16., szerda 17:49
Én is ma kaptam meg, mondjuk én a 4 lemezes változatot készíttettem el Zolival, mert nekem a második rész 2 lemezes. Képek holnap a Házi készítésű dobozok topicban!!!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2009. december 16., szerda 14:46
Mindkettő Kanada, és meg kell mondjam, - az itthoni extrább kiadások árait figyelembe véve - szerintem marhára jó áron sikerült hozzájutnom.
0
2009. december 16., szerda 14:39
Ez észbontóan jó lett :)
0
2009. december 16., szerda 14:28
pitt,

Ez a fehér dobozos Kingdom of Heaven melyik ország terméke? Én is keresem.

Meg a Tróját is, bár tudom, hogy az R1 régió, így sajna lemondtam róla.
0
2009. december 16., szerda 12:56
Megjött, megjött, megjött! Az első tzoli által készített digim :)
Minőségi munka, hibát keresve sem találva rajta. Végre az egyik kedvenc trilógiám megfelelő csomagolást kapott. Köszönöm Zoli!
[img]http://kepkezelo.com/images/myumhq16319pcdecu49.jpg" border="0" alt="myumhq16319pcdecu49.jpg" />

Most már csak azt kellene kitalálnom, hogy mihez kezdjek az eredeti tokokkal :)
0
2009. december 14., hétfő 17:40
Néhány kedvenc film, illetve kiadvány. Még egy csomagom úton van kintről, illetve egy Xpress-es pakkot is tervezek, szóval idén még jövök a topic-ba:-)

Kingdom of Heaven: Nekem nagyon bejött a film, a "sima", mozis verzióhoz képest, -legalábbis számomra - jóval többet nyújt, leginkább jellemábrázolásban, jóval árnyaltabbak a karakterek, és a film, - bár jócskán hosszabb lett így - sokkal élvezetesebb. Nem utolsó sorban, az adott történelmi korszak is nagyon érdekel, bár a filmtől, - végül is nem ez a célja - túlzott történelmi hűség nem várható:-)

Lord of War: Kettes számú kedvenc kiadványom, bár meg kell mondjam, a film azért nem dobogós nálam. A kiadvány, - szerintem - pazar, és a film is simán többször nézős, van benne néhány - sajnálatosan örök érvényű- gondolat  az emberi fajról.

Troy: Sokakkal ellentétben, nekem tetszett a film, különösen Eric Bana játéka, és a nevezetes kardpárbaj. Szóval, amikor jött egy visszautasíthatatlan ajánlat, éltem vele:-)

Terminator: Körülbelül hússzor láttam, és nem unom, úgyhogy megérdemelt egy szép kiadást:-)

AvP: A második résszel ellentétben, ez a rész tetszik, bár a korai, Valhalla Páholyos kiadású könyvek, - Damien Forrstal etc. - azért mást, - többet - vártam.

Cleopatra: Szeretem az ilyen nagyszabású, kosztümös filmeket, és bár - szerintem- a Ben Hur-al, vagy a Spartacus-al nem ér fel, a topic témájába illő kiadással, csak ebből rendelkezem:-)

Az alábbi két kiadás, nem film viszont mindkettő rendelkezik némi mozis érintettséggel, és a topic témájához illően, mindkettő digis:

0
2009. december 6., vasárnap 18:15
Köszönöm a gyors választ.
0
2009. december 6., vasárnap 16:09
Szia Azazel!

Igen látezik digipack kiadásban, a 3 lemezes. Ha jól tudom akkor német a kiadás szóval német ebay.

Üdv.
0
2009. december 6., vasárnap 13:21
Sziasztok!

Az 1408 című film létezik digipack-os kiadásban,és ha igen hol lehetne beszerezni.
Előre is köszönöm a segítséget.

azazelpeter@citromail.hu
0
2009. december 4., péntek 0:04
"Az idei év utolsó digijei:" :-))  ... Biztos? Még nincs vége az évnek.. :-)

Egyébként szépek. Kár, hogy nem ismerem őket - szerencsére viszont így egyelőre nincsenek is tervben.. :-)
0
2009. december 3., csütörtök 23:47
Kemény 2800 ft/db vol +1,5 font/db posta, azaz kb 3300ft volt darabja.
0
2009. december 3., csütörtök 23:43
Megmondom őszintén ennél nálam fontosabb volt az egységes digi, mint hogy külön csak az első évad legyen meg BD-n, mégis csak egy tv sorozatról van szó.
Az ereklyés kiadásokkal meg az a gondom, hogy kivül megnyerő, de belül hihetelenül gázos a tároása, mint ahogy Gábor is írta (Fango), láttam nála élőben  a koponyásat, nem egy leányálom.
0
2009. december 3., csütörtök 22:57
Külsőre istenien néz ki, de tárolóként borzalmas, a lemezeket nálam össze-vissza karcolta már az út alatt, mire ideért.:) Ilyen szempontból a digi sokkal jobb.
0
2009. december 3., csütörtök 21:43
Ez valami zseniális!

http://www.amazon.com/Masters-Horror-Season-Two-Box/dp/B0018D4SIS/ref=sr_1_5?ie=UTF8&s=dvd&qid=1259869661&sr=8-5
0
2009. december 3., csütörtök 21:41
ha nem tévedek itt beszerezhető bd-n:
http://www.amazon.com/Masters-Horror-Complete-Amazon-com-Exclusive/dp/B001ECRAVK/ref=sr_1_5?ie=UTF8&s=dvd&qid=1259869574&sr=8-5
0
2009. december 3., csütörtök 21:40
Masters of Horror BD-n nem jelent meg kinn?
0
2009. december 3., csütörtök 21:23
Csáó fater! A Masters Of Horror digik mennyibe kerültek? Irgalmatlanul bombasztikusak. Egy árat is pöckölhetnél, mert nagyon felcsigáztál!

Üdv,
Oli
0