Keresés

Digipackos Kiadványok

2012. október 21., vasárnap 18:12
Abban sajnos igazad van, hogy rengeteg film nincs is BD-n, csak DVD-n, vagy még úgy sem. Egy szép "kincset" tényleg jó érzés újranézni, az Azonosság szerintem is ezek közé tartozik.
0
2012. október 21., vasárnap 0:11
Akkor jól éreztem! :)
0
2012. október 21., vasárnap 0:10
Az úgy van, hogy látatlanban nem veszek BD-t... Tehát előtte már vagy moziban, vagy kölcsönzőből DVD-n megnéztem, vagy a már ismert, régi kiadásokat veszem meg újra.

De rendszeresen nézek DVD-t, igen. Eléggé le lennék korlátozva kínálat szempontjából, ha nem így tennék... Meg azért önmagában nem kell temetni és megtagadni a formátumot sem. Van néhány film, ami tökéletesen megfelel úgy is, néhány meg nem is érhető el máshogy, meg különben is: jó dolog megállni a polc előtt, s leemelni valami régebbi kincset és újranézni DVD-n. Legutóbb pl. pont az Azonosságot..
0
2012. október 20., szombat 23:58
Úgy értettem, hogy ha egy film megvan neked BD-n is, megnézed-e még DVD-n? Mióta én elkezdtem gyűjteni a BD-ket, én nem vettem DVD-t. Igaz, így néha bosszankodom, hogy jópár filmet nem tudok megnézni, de olyan kevés szabad időm van, hogy még az összes BD filmemet sem láttam. A külföldi BD kiadásokra pedig nagyon irigykedem, de eddig még kibírtam, hogy nem vettem magyar vonatkozás nélküli filmeket. Eddig. Szerencsére az elmúlt hetekben az Xpressnek is köszönhetően pár szuper kiadványt tudtam megvenni, remélem a kiadók/forgalmazók is látják, hogy itthon is igény van/lenne az igényes kiadványokra, hacsak limitáltabb példányszámban is. Még egyszer gratulálok, szép a gyűjteményed!
0
2012. október 20., szombat 23:33
Köszi!

Igazából nem értem pontosan, mire akarsz kilyukadni: a különlegesebb kiadásokat elsősorban a csomagolás és az extratartalom miatt, de alapban is sok DVD-t nézek/veszek. Már csak azért is, mert itthon sokszor választás sincs.
0
2012. október 20., szombat 23:26
Köszi!  Igen, az. :)
0
2012. október 20., szombat 22:57
Gratulálok a gyűjteményedhez! :) A Hunger Games egy "F" betűvel kezdődő áruház különleges kiadása? Bár lehet, hogy ezt már nem lenne szabad itt a fórumon megkérdeznem. :)
0
2012. október 20., szombat 22:26
Gratulálok, nagyon szép gyűjteményed van! A dvd filmeket csak az extrák, illetve a gyűjteményed miatt veszed meg? Gondolom, magát a filmeket bd-n nézed. További filmgyarapodást kívánok, mégegyszer gratula :-)
0
2012. október 20., szombat 16:10
Wow!

Hihetetlen a gyűjteményed!
Mindig szeretem nézni mások gyűjteményét, mert ötletet meríthet belőle az ember, hogy még mi hiányzik neki a gyűjteményéből!
Karácsony táján remélem mindenki felteszi majd a BD/DVD gyűjteményét,hogy ki hogyan áll a gyűjtéssel.:)

0
2012. október 20., szombat 14:06
Köszi!

http://www.artudetu.gportal.hu/

:)
0
2012. október 20., szombat 13:26
Eszméletlen gyűjteményed van, ezt a filmet én is nagyon várom :)
Az egész gyűjteményedről is láthatunk képeket?
0
2012. október 20., szombat 11:21
Mindíg kíváncsian lesem ebben a topikban az újabb szerzeményeidről feltöltött fotókat. Ezek is szép és igényes darabok, grat hozzájuk! :)
0
2012. október 20., szombat 3:40
Harry Potter 7.1 Ultimate Edition - Ausztria, magyar vonatkozás nincs

Harry Potter 7.2 Ultimate Edition - Ausztria, magyar vonatkozás nincs

0
2012. október 18., csütörtök 1:32
Az éhezők viadala csomag igazán impozáns darab, gratula hozzá :)
0
2012. október 17., szerda 23:39
t.toth6@chello.hu
0
2012. október 17., szerda 23:29
RD-D2
Van valami elérhetőséged?
mert a német hadak útján érdekelne
0
2012. október 17., szerda 22:29
Hoppá! A Hunger Games/2 mégegyszer:

0
2012. október 17., szerda 22:26
Néhány újdonság (és egyben különlegesség):

Airport: The terminal pack - Anglia, résben magyar felirat

Az éhezők viadala BD+3DVD+OST - Franciaország, magyar vonatkozás nincs

Indiana Jones BD Collection - Ausztria, magyar vonatkozás nincs

Point break BD+DVD - Franciaország, magyar vonatkozás nincs

0
2012. szeptember 14., péntek 19:02
Köszi, már így sem férek a porfogóktól. :)
Most gondolkodok azon, hogy ezt a sok Deagostinis vackot hová rakjam.
most posts by TM
0
2012. szeptember 14., péntek 18:05
Nekem nincs vele bajom. Ha lenne, nem lenne ennyi. Mindig is csak a vastagsággal volt problémám, de az meg megoldódott...

Akkor nem ajándékozom Neked őket... :-)
0
2012. szeptember 14., péntek 17:59
A dizájn ízlés kérdése. A kivitellel kapcsolatban nekem több év után sem tetszenek a hajtásokból eredő töredezett fehér élek, melyek értelemszerűen a sötét tónusokon látszanak nagyon.
most posts by TM
0
2012. szeptember 14., péntek 17:45
Köszi! Majd meglesem, mit kértél ... ;-)
0
2012. szeptember 14., péntek 17:43
"A gyűjteményre visszatérve diplomatikusan csak annyit mondanék, hogy nekem még mindig a gyáriak tetszenek jobban, mivel jobb technikai feltételekkel, jobb minőségben tudnak készülni. Néha azért van ezek között is olyan, ami tetszik, mert kreativitásban olykor verik az eredeti dizájnt."

Ez nagyrészt igaz, de az utóbbi fél/egy év munkái felveszik a versenyt a gyáriakkal, pláne, mióta Zolit rábeszéltem a keménytáblára. :)

Dizájnban meg már a fiúk régóta verik is őket.
0
2012. szeptember 14., péntek 14:37
Gratulálok, nagyon szépek egytől-egyig!

Nekem is készül most pár dolog a Srácoknál:)
0
2012. szeptember 14., péntek 0:24
Nem tölcsérezek, mert sokat kell görgetni, Az Életrevalók pazar, kár, hogy német a duma a csomagoláson, kéne nézni belőle egy franciát!
A Star Trek mozifilmeket épp most néztem meg, de csak az első hatot, meg majd talán a 11. befigyel, mert a Kirk-korszakot vesézem ki, 80 epizód 22 rajzfilm és a 6-7 mozi. Utána a Nemzedékek-sorozat hét évadja jön és azt követően a hozzá tartozó 4 játékfilm. Még utána a további három sorozat. Az egésszel jövő májusig kell végeznem, mire jön a 12. rész.
A gyűjteményre visszatérve diplomatikusan csak annyit mondanék, hogy nekem még mindig a gyáriak tetszenek jobban, mivel jobb technikai feltételekkel, jobb minőségben tudnak készülni. Néha azért van ezek között is olyan, ami tetszik, mert kreativitásban olykor verik az eredeti dizájnt.
most posts by TM
0