A klónok háborúja 2. évad - USA, magyar vonatkozás nincs
A halott menyasszony + OST - Franciaország, magyar vonatkozás nincs
Szemtől szemben - Tzoli munkája
Nagymenők - Tzoli munkája
Harry Potter 3 Ultimate Edition - Németország, magyar vonatkozás nincs
(halkan jegyzem meg, hogy az első kettőhöz képest elveszett a bővített filmváltozat, meg a hologramos kártya a csomagból..)
Harry Potter 4 Ultimate Edition - Németország, magyar vonatkozás nincs
A királyság - Tzoli munkája
The Pacific - Anglia, magyar szinkron és felirat
0
2010. október 31., vasárnap 22:50
8260
Sikerült. A többit meg már úgyis láttátok a másik topikban..
0
2010. október 31., vasárnap 22:37
8260
Szívesen megmutattam volna az októberi adagot, de a rendszer valami miatt nem engedi. Már minden szöveget kiszedtem, de a képeket sem engedi betenni. Na mind1.
Talán hamarosan felkerül a www.artudetu.lapja.hu-ra, ahogy a feltöltő ideje engedi.
Ja, és az alábbiak lettek volna:
Tron- Franciaországból, valamint A mágus, a Véres gyémánt és a Korcs szerelmek RaptorZ műhelyéből.
0
2010. szeptember 29., szerda 23:42
8260
Gondolkodtam picit, míg leesett.... :-)
Szép, és olcsó is volt.. :-D
0
2010. szeptember 29., szerda 23:37
52684
Szép ez a DVD-ROM! :)
most posts by TM
0
2010. szeptember 29., szerda 23:26
8260
Nem áll szándékomban kisajátítani ezt a topikot, de hát úgy néz ki, én vagyok a legbolongyabb.... :-)
Szeptemberi termés:
Lost hatodik évad - USA, magyar vonatkozás nincs
Halálos közellenség 1-2 - Anglia, magyar vonatkozás nincs
Róma első és második évad - Ausztria, magyar vonatkozás nincs
A texasi láncfűrészes mészárlás - RaptorZ munkája
A texasi láncfűrészes mészárlás: A kezdet - RaptorZ munkája
Bővebben itt: www.artudetu.lapja.hu
0
2010. augusztus 31., kedd 20:26
8260
Ja, és el is felejtettem írni: Zoliék újabb szintre léptek a booklettartó fülek megjelenésével... :-)))
Hatalmas köszönet/gratula értük!
0
2010. augusztus 31., kedd 20:24
8260
Tzoli volt oly nagylelkű, hogy ehavi termékeinek Xpresses prezentációját ezúttal rám engedményezte.... Így hát a 3D sorozatom első 3 darabja:
A Polar express - Tzoli munkája
Végső állomás 4 - Tzoli munkája
Véres Valentin - Tzoli munkája
S végül egy hivatalos digi is, mert jóárasítva volt... :-)
Szökés negyedik évad - Ausztria, magyar vonatkozás nincs
0
2010. július 14., szerda 21:21
386
Görögország, Kos, nászút és egy digipack, amit nem lehetett ott hagyni :)
0
2010. július 9., péntek 9:20
2546
Az intersonic kiadott jópár ilyen stilusú digipackot!
0
2010. július 9., péntek 1:01
3495
belenéztem, a JFK is Szakácsis. viszont a rendezői változatához ha jól tudom nem készült magyar szinkron.
0
2010. július 9., péntek 0:38
6697
Köszi Xido és _calogero, tényleg elég rossz helyettesnek tűnik :( Én annyira hozzászoktam Szakácsihoz, hogy csak vele, igaz pl. a JFK-n nincs szinkron, ott jó eredetivel is, de Costner esetében ritkán választom ezt az opciót, ha van szinkron, kivéve a művészúr halála óta :(
0
2010. július 9., péntek 0:19
3495
széles lászló és borzasztó.. :s
hosszú évek óta nem visz rá a lélek, hogy mást válasszak mint az eredeti hang, de nosztalgiázás gyanánt még szívesen elhallgatok néhány jobban sikerült magyarítást. pl.: groundhog day, die hard with a vengeance, who framed roger rabbit, back to the future, the last boy scout, from dusk till dawn, private parts, wayne s world, tin cup, zoolander, life of brian, stb.
...nekem még az upside is simán 100-as. :)
0
2010. július 8., csütörtök 23:56
1560
Na belehallgattam neked..Széles Lászlónak tűnik..bár a jelenetben épp elég nehéz volt kihallani..nagyon rosszul áll neki,akkor már inkább Kovács István,mint "hangutód"...
0
2010. július 8., csütörtök 23:25
6697
:)) Akkor egy anomália :) Szeretem a politikai filmeket, szeretem Costnert, a kettő együtt... tuti választás :)
És örülök, hogy ilyen igéretes munkák állnak előtte, a Reynold-os közös munka különösen felcsigázott, és a The One-t is. Jó lenne, ha sikerülne ismét nagy durranás filmeket készítenie, a Fegyvertársak után már azt hittem, újra jönnek a nagyon jó filmek tőle, és végülis jött is még a Mr. Brooks is, a többi inkább tényleg ilyen 60-70%-osak, amelyek más színésznél nagyon jónak számítanának, de Kevin-nek...
Megkérdezhetem, ki a magyar hangja ebben a filmben? Bár úgy is valószínű, hogy csak felirattal fogom megnézni, nem tudok más hangot elképzelni Szakácsi Sándorén kívül neki, jobb volt mint az eredeti hangja.
0
2010. július 8., csütörtök 22:16
3495
figyelj, lövésem sincs.. :) rákerestem, próbáltam fordítani is pár nyelvről de semmi. a film amúgy egész rendben van - kap tőlem 65%-ot. a kiadvány pedig 1990-be kerül.
a 2009-es the new daughter hasonlóan kb 60%-os élményt ad, de eddig amerikán kívül még nem jelent meg.
a the company men-t (2010) a sundance-en, cannes-ban és tegnap karlovy vary-ban már vetítették és bár igen pozitív kritikákat kapott, eddig még semmit sem tudni az esetleges további bemutatókról.
viszont a készülőben lévő costner-reynolds (igen, kibékültek) projektet (learning italian) és az azt megelőző és követő két costner rendezést a második világháborús little war of our own-t és a the one-t már nagyon várom. ez utóbbi forgatókönyvét régi jó komájával, michael "farkasokkal táncoló" blake-kel közösen írták.
0
2010. július 8., csütörtök 21:24
6697
Az a Nemlehetleg... szöveg, az mi? Nem értem... De pofás digipack, és érdekel is a film, mert én is szeretem Costner-t, úgyhogy majd egyszer én is megszerzem ezt a digit, gratula hozzá :)
0
2010. július 8., csütörtök 21:18
3495
az első magyar costner digipak:
0
2010. július 1., csütörtök 1:27
8260
Nem, a Maiden tulajdonképpen Thaiföldről jött, eléggé áttételes módon (ebay). Ausztriában is csak sima tokos van/volt, USA és Anglia ahol biztosan volt digibook. De már áruházban sehol nincs, én kétszer csesztem rá ezelőtt korábban: szerencsére mindkétszer visszavették a műanyagtokos verziót..
Úgyhogy angol/USA ebay, de csak fényképes hirdetés, vagy előzetes info alapján.
0
2010. július 1., csütörtök 0:29
72
A Maiden is Ausztriából? Nálam is erősen tervezett darab, de itthon csak sima a kiadásban láttam, úgy meg nem kell :)
0
2010. június 30., szerda 23:50
8260
Júniusi adag - főleg a sorozatok hónapja lett, no meg egy régen keresett zenei DVD-é...
Orion-gyűjtemény - Ausztria, magyar vonatkozás nincs
Odaát első évad - USA, magyar vonatkozás nincs
Odaát második évad - USA, magyar vonatkozás nincs
Odaát harmadik évad - USA, magyar vonatkozás nincs
Iron Maiden: Flight 666
Folytatás jövő hónapban. Remélem arra a digigyáros fiúk is újra munkába állnak, s prezentálhatok tőlük is valamit.. :-)
0
2010. június 5., szombat 1:04
6697
Ez nagyon szép, nagy gratula hozzá! :) Vicces, de külsőleg én is hasonlón gondolkoztam, mint saját digibook :D
0
2010. június 4., péntek 23:36
8260
Ezt még májushoz akartam számolni, de csak ma jött meg a thai véres események miatt:
Sherlock Holmes - Thaiföld, magyar vonatkozás nincs
0
2010. június 1., kedd 12:00
2966
azért annyiban pontosítanék, hogy digiBOOK, ami ugyebár sokban eltér a digipack-től! de tényleg gyönyörű, már akkor is ritkaság volt amikor sikerült beszereznem, hátmég most... :))