Keresés

Black Jack

2007. április 1., vasárnap 14:13
Ne érsd félre nem bántani akartalak, csak így fejeztem ki sajnálatomat irántad.
Az, hogy láttad a filmet és ennek tudatában negatív véleményed van az rendben van.
De az, hogy kilencven valahány hsz.-en keresztűl kardoskodsz valahányszor megjelenik egy a filmet dicsérő szó/mondat és ez miatt tehetetlennek érzed magad ill. ennek hangot is adsz az...

0
2007. április 1., vasárnap 14:12
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2007. április 1., vasárnap 14:08
Megyek, olvasom!
0
2007. április 1., vasárnap 14:07
K, rossz helyre tetted a pontot! A mondat végére kell, nem az elejére! :-D

-----------------------------------------------------------------------------------------

Valahol belefutottam - de már nem találom - , hogy egy új DVD kiadó alakult és hét vallással kapcsolatos filmet adnak majd ki. Ez legalább olyan dolog, ami érdekel Téged! ;-)
0
2007. április 1., vasárnap 14:06
Electrify! Írtam!!!!!
0
2007. április 1., vasárnap 14:06
Amúgy te mindig az öcséd filmjeit nézegeted, hogy még idézni is tudsz belőle? :-)
A Spinédzsereket én is láttam sokszor, és bevállalom, hogy nekem tetszik, meg is fogom venni MAGAMNAK.
most posts by TM
0
2007. április 1., vasárnap 14:05
Nem az élet nehéz...
0
2007. április 1., vasárnap 13:59
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2007. április 1., vasárnap 13:55
Jaj Istenem, de nehéz az élet...
most posts by TM
0
2007. április 1., vasárnap 13:29
Kedves/Tisztelt k! vagy kifaszom vagy

Nem olyan rég rendeltem meg az öcsémnek a Spinédzserek c. filmet.
Van benne egy-két szöveg ami ide illik.

-Szeretnék tenni valamit az emberiségért.
-Sterilizáltasd magad.

-Ráférne már egy kiadós ágytorna.

Amúgy látnod kéne, hogy pl. az öcsém miket rötyög a kisfarkú szövegeiden...
Megmutattam néhány munkatársamnak a "gondolataidat" hát az sem volt piskóta...mármint az ott elhangzottak.
De legalább szinesíted az itt jelenlévők társaságát.
Az meg, hogy az showmen (ritka hülye) titulust kaptad...hát Istenem ez van.

Ui.: Beteg vagy bassski...beteg.
:-(

0
2007. április 1., vasárnap 12:48
Jaj Istenem, de nehéz az élet...
0
2007. március 31., szombat 21:20
0
2007. március 31., szombat 14:42
Próbáld Googleban "Black Jack anime trailer", vagy hasonló, képeket, ha mást nem, fogsz találni, de az új (2005-ös filmre is rábukkanhatsz, sőt, tessék: http://blackjack.jp/movie/#trailer  :-)) ).
Ha nem sikerül, hát... Sajnálom, nincs ötletem... :-(
0
2007. március 31., szombat 13:00
Tök jó, nekem ezek sem jönnek be!
:)
0
2007. március 31., szombat 11:13
Nos. Csak hogy a filmről is... :-)
Ha valaki úgy járt, ahogyan én is, hogy az Ildikó által megadott linkken nem tudja megnézni az előzetest, akkor tessék:

http://movies2.nytimes.com/gst/movies/trailer.html?v_id=257656

Ezek alapján nem várok sokat, bár igaz, hogy karcsú kis előzetes. De azért megveszem, mert egy mozijegy ára, és HÁTHA... :-)
0
2007. március 30., péntek 23:14
Előzetes még 1szer:
http://www.blackmirrormovies.com/playa.php?film=Black%20Jack%20the%20Movie%20-%20Anime&file=1
0
2007. március 30., péntek 22:51
Úgylátom gyűlik a szöveg ebben a topic- ban. :)
0
2007. március 30., péntek 21:30
Még mindig nem sikerült írni legalább egy mondatot a filmről?
Gratulálok. :-(
0
2007. március 30., péntek 14:58
Jaj, Istenem! Még mindig csak itt járunk?
Azt hittem valaki már írt a filmről is pár sort.
Aki látta, tegye meg, hogy ír egy szösszenetet!!!
0
2007. március 30., péntek 13:09
Akkor tehát titok... kár.

(Egyébként vicces, de a "vita" hatására eldöntöttem, h kiadom rá azt az egy mozijegynyi pénzt, és megnézem. :))
0
2007. március 30., péntek 12:43
Kedves K!

Húha! :-) Majd igyekszem belelapozni. A politikai megnyilvánulásaidra nem reagálok, mert a politikától amennyire lehet elhatárolódom, számomra ugyanis mindkét fél... Mint mondta, nem reagálok, tehát "el, s tova"... :-)
Úúúgy látom, lehet, hogy rosszul, hogy (anélkül, hogy egyébként olvasottságod vagy műveltséged kétségbevonnám!!) nem tudod mi az anime... (hezitáló hangnem, semmi sértés!) Vagy másképpen értelmezed, s az általad lenézett sorozatokra, azokból készült egészestés filmekre gondolsz. Pedig az anime egy jóval tágabb fogalom, "the term most popularly refers to animation originating in Japan". És amikor Hayao Miyazaki neve felmerül, akkor is anime-ról beszélünk. Vagy amikor azt mondod, hogy szereted a szép japán rajzfilmeket, megintcsak anime-ról beszélünk. Ezért érint az általánosításod kissé érzékenyen (és valószínűleg nem csak engem). (Amúgy mik azok a japán rajzfilmek (nem nevezem őket anime-nak, mert nem akarok újabb vitát), amik tetszettek?) Szerintem ugyanis Miyazaki filmjei vannak annyira lélekemelőek és tanulságosak, hogy nem lehet azt mondani, bármely nemzet fiai/lányai ne tanulhatnának belőle (hogy mást ne is említsek, EMBERSÉGET). Ugyanis nem Disney... És nem csak Miyazaki tesz le az asztalra jó dolgokat Japánban.
Elemzést nem csak oda kellene írni, ahol fizetbek érte. Nagyon keményen ütsz, ugyanis. Ami nem baj, csak... Ha valaki sétálgat az utcán és egyszercsak valaki orrbanyomja, akkor vagy megérdi, hogy na de ezt most miért, vagy visszaüt. Amiért jó lenne, ha (legalább picinyt!) elemezve ütlegelnéd amit ütsz (olyan utalásokkal, mint amiket nekem is tettél Szerb Antalra, pl., ami nem túl megerőltető, de már támpontnak kíválló), hogy lássuk mire gondolsz, lehet, hogy nem visszaütés lenne, hanem gondolkodó üzemmód. És nekem úgy tűnik, hogy valahol ezt akarod. De lehet, hogy tévedek. Na jó, a főnököm szemei is villámot szórnak, meg eleget raboltam mindenki idejét.
Szóval, a lényeg, TÉNYLEG örülnék, ha érdemi és meggyőző írásokat olvashatnék tőled a további megjelenések alatt, szerintem mindenkinek a javára válna. :-)

Legjobbakat,
Kagyló

0
2007. március 30., péntek 0:50
Kedves K!

Én eddig úgy értelmeztem, hogy a filmek adatlapján lévő forum a kritikáknak lett kialakítva. A kapcsolódó forum pedig arra való, hogy részleteket és a kapcsolódó észrevételeket megvitassák. A te első hozzászólásod meg szerintem nem kritika volt, hanem egy olyan hozzászólás, amiből számomra nem derült ki, hogy vajon nekem tetszene-e a film. Ha kicsit ecsetelted volna, hogy mi nem tetszett benne talán még el tudtam volna dönteni, hogy vajon nekem tetszeni fog-e vagy sem. Szó se róla még mindig nem derült ki számomra, hogy milyen lehet a film, ezen még az előzetes sem segített sokat. Igaz nem te kezdted el az adatlapon való értelmetlen nem odaillő forumozást, de te is hozzátettél. Már néha unom, hogy a filmek adtalapja tele van írva 2-3 szavas „kritikákkal” (értem én a „hüüü de jó” és a „még egy ekkora szart” hozástolásokat). Valószínűsítem hogy Kagylónak is ez volt eredendően a baja. Amit meg nem értek, hogy te néha elég bőlére ereszted a dolgokat, szóval nem hiszem el, hogy fizikai fájdalmat okozott volna a filmről is írnod egy kicsit és nem csak a műfajról magáról, mert azt ismerem sőt akik ezen a forumon fent vannak valószinüsítem szintén ismerik.
0
2007. március 30., péntek 0:32
gondolom, ezt már sokan elmondták előttem, de aki nem látja a különbséget a pokémon és a gits között, az sürgősen vegye le a fejéről a papírzacskót.
0
2007. március 29., csütörtök 22:45
0
2007. március 29., csütörtök 21:30
a Death Note nekem is tetszett! a mangája legalábbis, az anime-ot nem láttam, meg a filmeket sem...
0