Keresés

A remény rabjai

2007. március 8., csütörtök 13:21
A rák egye ki a beled :)
0
2007. március 8., csütörtök 12:14
A világ legjobb filmjéről ilyet mondani...
0
2007. március 8., csütörtök 12:03
Hallod srác!

Te akkor egy balf.sz vagy!
Most ezzel mit érsz el, hogy ilyeneket írkálsz ide?
0
2007. március 8., csütörtök 11:51
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2007. március 8., csütörtök 11:50
a Halálsoron a románoknál Warner!!!!

(Románia ugye kelet???)
0
2007. március 8., csütörtök 10:39
Most már nyugodtan mondhatjuk, hogy "utóbb" :)
0
2007. március 7., szerda 19:27
Előbb-utóbb újra meg fog jelenni. Lásd Lost Highway. Csak idő kérdése. Persze hogy aztán azon milyen lesz a kép- és hangminőség, az már más tészta.

0
2007. március 7., szerda 19:21
Itt álmodozunk ilyen-olyan extra kiadásról. Én már akkor is határtalanul boldog lennék, ha egy sima fapados változatban megjelenne KIVÁLÓ KÉP ÉS HANG MINŐSÉGGEL. Több nem kéne! De ez nagyon gyorsan!:)
0
2007. február 13., kedd 17:17
Mindenesetre fura,hogy a Remény rabjaiban és a Halálsoronban senki sem lát itthon üzletet.
Nekem ugyan réges-régen megvan mindkettő,de rengetegen keresik.Már kölcsönbe sem merem adni...
0
2007. február 12., hétfő 19:45
Szia Gmiki! Mennyiért lehet megrendelni a lengyelektől, mert engem piszkosul érdekelne.
0
2007. február 12., hétfő 19:42
A Halálsoront a lengyelektől kell megvenni. Nekem is úgy van meg. Igaz a borítóján elég csúnyán mutat, hogy Zielona Mila. De van rajta magyar felirat. U.a a kiadvány mint itthon volt.
0
2007. február 12., hétfő 19:38
tévedsz,mert azt nem a FHE vette meg maga hanem azok CTHV/SONY filmek már elég rég óta,kint angliában is. Tehát az általad emlitett filmeknek a jogait nem az itthoni FHE vette meg hanem a Sony/CTHV nemzetközi szinten.

erre a Halálsoronra is tudok mondani pl.  Tölünk nyugatra a Halálsoron Warneres,de tőlük keletre már független.
0
2007. február 12., hétfő 17:12
Gyalog galopp,Brian élete,Luc Besson filmek...Jön az MP is.
0
2007. február 11., vasárnap 17:34
Ők nem fogják kiadni! Milyen olyan filmet adtak ki ők ami nem Warner,Sony,New Line vagy Ablo film lett volna????
0
2007. február 11., vasárnap 16:27
Vagyis bárki kiadhatja.Az FHE is,ha akarja.
0
2007. február 11., vasárnap 12:58
mondjuk engem nem érdekel hogy ki adja ki csak adják már ki végre!
0
2007. február 11., vasárnap 12:55
A HALÁSORON biztos nem fog egyhamar megjelenni mert nálunk nem Warneres Európa ezen részén (nálunk) hanem független jogokkal rendelkezik,ezért is anno a Flamex forgalmazta,de náluk már lejártak a jogok. Tehát elvileg csak azon múlik,hogy valaki megveszi-e rá a jogokat kishazánkba.
Tehát az FHE 1000% hogy nem fogja kiadni!!!!!!
0
2007. február 11., vasárnap 12:49
remélem télleg igaz mert nagyon kellene már ez a film
0
2007. február 11., vasárnap 12:42
Megbízható igen. Ha tényleg megjelenik, szerintem az az évezred DVD-üzlete leszz, mert mindenki meg fogja venni.
0
2007. február 11., vasárnap 11:10
egyébként a halálsoronos fülesedet megbízható forrásból származik?
0
2007. február 10., szombat 22:14
De igen, pont ezért raktam ki az eladó részbe fix árral.
0
2007. február 10., szombat 21:49
nem úgy volt hogy abba kéne hagyni a licitet (pont te mondtad)? :)
0
2007. február 10., szombat 20:46
Srácok. Jó hírem van. Van még egyetlen egy darab "The Shawshank Redemption" DVD eladó. Adom hozzá ajándékba az amerikai lemezt is, tehát két DVD-t kap aki megveszi. A magyar kiadás makulátlan, de az amcsi elég ramaty. Ezért is adom hozzá, mert a hétvégén megvettem digipack-os kivitelben. Csak az amerikai tok van hozzá.
Üröm az örömben: Licites a dolog, mert valószínű, hogy ölés lesz érte.

Érdeklődni: vjoliver@vivatv.hu
0
2007. január 29., hétfő 11:50
10eFt-ot én sem adnék érte, az szent, de még 7-8eFt-ot sem érne meg nekem. A kiadvány nem egy jól sikerült referenciamunka, ami értékes benne, az maga a film.

És hát szinkron is hiába van rajta, mert valóban pocsék a keverése, ezért én is inkább felirattal néztem, amikor kivettem a tékából.

Szerintem ha újra kiadják, ez is úgy fog járni, mint Az élet szép c. film, megy eleve a 990,- Ft-os kategóriába, és a korábbi kiszerelésben annál többet nem is ér sajna...
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2007. január 29., hétfő 11:18
Ne haragudj barátom! :))

Szerintem:

3 lemezes SE:
+ szép animált menü
+ temérdek extra
+ szép SlipCase-es kiszerelés (lásd Alien Quadrology)
+ nevetséges kb 3000 Ft-os ár
- kromatikus aberráció & a hazaihoz képest valamivel életlenebb kép
- szinkron hiánya

Ariel-es:
+ éles kép
+ magyar extrák
+ magyar felirat (azé´ pozitívum mert a másikon nincs :)
- nem színhű a kép
- elcseszett, sokszor élvezhetetlen szinkron keverés
- irreálisan magas ár (a joglejárat miatt)
- gagyi menü
- kevés extra

Ha nagyon kellene akkor én az angolt választanám.
A hazai kiadás nekem 1500.- (maximum 2000Ft-ot) érne meg.
0