Akkor mégis a lemez hibája! Próbáltad másik lejátszón?
0
2005. november 20., vasárnap 1:05
984
Valószínűleg én is ugyanabból a szériából fogtam ki a saját példányomat: panasonic lejátszón kb a film felénél olyan szépen lefagy, hogy öröm nézni! Azóta egy /gyári/ filmnél sem tapasztaltam ilyet.
0
2005. november 20., vasárnap 1:04
5042
Azért ki, nem dobom egy amúgy is lecserélésre váró gyári hibás hangú lemez miatt... De azért kösz a tanácsot! :-))
0
2005. november 20., vasárnap 1:00
19960
Dobd ki a lejátszód. Nekem kb. 4-5 éve meg van és semmi baja.
0
2005. november 20., vasárnap 0:53
5042
Ma este a Remény rabjait néztem, már sokadjára. Most is szinte át kellett építeni a rendszert hogy érthetőek legyenek a dialógusok... Ezen kívül kénytelen voltam egy biztonsági másolatot készíteni a saját példányomról, mert az eredeti változat elég rendesen akadozik több jelenetnél is, sőt rendesen be is fagy a lejátszó olyankor. Méf egy DVD-nél sem tapasztaltam ilyen durva hibát. Érdekes módon más lejátszón meg rendesen működik...
Szóval nagyon el kellene már egy Warner-es két lemezes, gyönyörű papírtokos kiadás, spoiler mentes menüvel, javított 5.1-es és DTS hangsávval...
0
2005. november 5., szombat 21:19
3933
Nem zavaros az, csak nem kell rá feltétlenül hagyatkozni.
0
2005. november 5., szombat 19:34
5042
Igen, az Imdb toplistája is kissé zavaros, de akkor várom az ötleteket: hogyan lehetne objektív módon megtalálni minden idők mondjuk 100 legjobb filmjét...
A Cinema All Time-ja 2. helyen a Titanic-kal... Hát... :-)
0
2005. november 5., szombat 17:00
899
Ízlések és pofonok... Nálam a Forrest Gump a top 200-ba sem kerülne...
0
2005. november 5., szombat 15:38
4842
Apropó: csak úgy köztünk szólva megjegyzem, hogy a Forrest Gump minden tekintetben űbereli a Ponyvát.
0
2005. november 5., szombat 15:35
4842
Én az IMDB listáját sohasem tekintettem kézzelfogható és hiteles All-time toplistának, inkább ötleteket merítettem belőlem, hogy kitöröljem a "filmes-űrt" az életemből. Így jutott el hozzám a Remény Rabjai is. Amúgy - a CINEMA All-time 100-a nélkül - most is egy blockbustervadász sznob lennék, pont úgy mint 9 éves koromban.
0
2005. november 5., szombat 9:04
3933
A Bayesi-féle stastisztikai képlettel számolódik ki, vajh valóban felkerülhet-é egy adott film ama nemes listára. :)
0
2005. november 5., szombat 9:00
3933
Le vagyon írva a súlyozásos képlet valahova az IMDb-n, amúgy pedig igen sok függ attól, hogy mennyi rossz szavazat érkezik az adott filmre. Ha végigfutod a Top 250-et, több, 10000 alatti szavazattal rendelkező film ott toporog, nem is feltétlenül hátul.
A W&G is fel fog kerülni hamarosan.
0
2005. november 5., szombat 8:50
1153
Az IMDb listájának egy baja van: az emberi hülyeség. Valaki tragédiaként éli meg, ha kedvenc filmecskéje nem szerepel a top250-ben. Képesek hadjáratot indítani azért, hogy ne a Keresztapa szerepeljen az első helyen, hanem a Király visszatér. Egyszerűen félelmetes, hogy mennyi sötét ember létezik. Amúgy valamilyen szempont szerinti súlyozott átlaggal számolnak, le is vagyon írva, de annyira nem izgat, hogy el is olvassam.
0
2005. november 5., szombat 8:45
17243
az imdb listájával az a bajom, hogy oda is csak a legnépszerűbb filmek juthatnak be, ugyanis sokat számít az, hogy hányan adták le a szavazatukat egy bizonyos filmre. értem én, hogy vannak olyan "megaprodukciók, melyekre tizen szavaztak tíz ponttal (a rendező, a rendező anyukája, stb...), s nem venné ki jól magát, ha ilyen produktumok szerepelnének a toplistán, de pl. ott van a wallace és gromit mozi, amely 8.1-en áll, közel 6000 szavazattal, mégsincs rajta azon a listán, ahová más filmek 7.8 szavazattal és bazzeg: kevesebb szavazóval bejuthatnak. most akkor hogy is van ez?
0
2005. november 5., szombat 8:22
3933
Az, hogy A remény rabjai minden idők második legjobb filmje. :)
0
2005. november 5., szombat 1:56
5042
Az Oscar meg a boxoffice adatok itt nem sokat jelentenek. Az Imdb toplistáján a Keresztapa mellett emlegetik...
Egyébként tényleg nem ritka hogy bizonyos filmekről csak évekkel, évtizeddekkel később derül ki hogy remekmű. Ezért van az hogy az adott évben éppen nem kasszasiker, vagy nem halmozzák el díjakkal. Tehát ez alapján nem is lehet megítélni egy filmet. Ezért van az hogy lényegében minden díjátadó tök felesleges, és szubjektív. Az Oscaron azt mondják hogy a Forrst Gump az év legjobb filmje, Cannes-ban meg azt hogy az Underground...
Már régóta gondolkodom rajt hogy mi alapján lehetne mégis valamiféle ragsort felállítani a filmek között... Az sem az igazi ha mondjuk összeül 10 bazinagy filmesztéta hogy csináljanak egy mindenidők 12 legjobb filmje listát, mert az átlagos mozilátogató véleményét ez nem feltétlenül tükrözi. Tehát szerintem egy adott filmnél mindenképpen figyelmbe kell venni valamilyen mértékben a nézettségi adatokat is. Talán az Imdb Top 250 listája a leg objektívebb jelenleg. Talán mert az egész világon nagyon sokan leadták a szavazataikat...
Nektek mi erről a véleményetek?
0
2005. november 4., péntek 21:05
44
jamamura: ok, én hiszek neked. akkor még csak 8 éves voltam, nem igazán érdekeltek az ilyen filmek (inkább az édesapám által szerzett kalózmásolatok "rabja" voltam... - és még vagyok a mai napig:)). csak pár éve vagyok arra rákattanva, hogy "mindent" megnézzek. még sokat kell tanulnom, én is tudom. ezért kösz a felvilágosítást.(látom az imdb-n, hogy tényleg alig hozta vissza az árát...) de érdekes, hogy az idő mennyi mindenen változtat, nem? az emberek sok filmnél csak később jönnek rá, hogy mekkora érték (olvastam párról, de a legmeglepőbb nálam A remény rabjai és a Citizen Kane). szerintem marha nagy szerepe van a reklámnak mindebben (közgázosként csak tudom:)) a ponyvaregényről: gondoltam, hogy eleve esélytelen volt: mindig van egy-egy film az 5ben, ami csak a "közönség miatt" kerül be (a ponyvaregény, pedig úgyszólván "nem oscar esélyes" film - igaz, engem a Bárányok hallgatnak is meglepett). csak nekem lett volna nehéz dönteni (a hozzászólásnál ki is van hangsúlyozva a "szerintem" szó, ami - még ha nem is sikerült olyan jól érzékeltetnem - az egész bekezdésre kiterjed; sőt, ha belegondolok az egész szövegre, mert ide mindenki a saját véleményét írja...). na mindegy. ma is tanultam valamit:)
0
2005. november 4., péntek 11:50
17243
coman: nem volt olyan nehéz dolga az akadémiának, mint ahogy azt gondolnád. bemutatása idején a remény rabjai megbukott, s még a szokásos "for your consideration" kampány is elmaradt oscar-jelölések ide vagy oda. ami pedig a ponyvaregényt illeti, az akadémia-tagok korából kiindulva eleve esélytelen volt: csoda, hogy egyáltalán bekerült a legjöbb ötbe.
0
2005. május 10., kedd 11:52
5042
Úgy legyen! Ez a film mindenki egyik nagy kedvence, ígyhát talán nem kell rá sokat várni.
0
2005. május 10., kedd 10:40
3933
Én abban bízom, hogy nem. Feltehetőleg a Warner a jogok megszerzésén fáradozik.
0
2005. május 10., kedd 10:10
371
Én abban bízom, hogy kiadják ezt is 990Ft-os filmként vagy újságmellékletként mint ahogy már megannyi volt Arieles filmet: Dune, Erik a viking, Holtsáv stb
0
2005. május 10., kedd 4:29
52685
Már csak mosóporként találsz Arielt! Kár, pedig volt egy pár jó filmjük!
most posts by TM
0
2005. május 10., kedd 3:02
5042
Nem igazán értem nálad hogy szólhat "szépen dinamikusan" úgy tudom az összes példányon ez a "gyári hibás" hibás szinkron van. Biztis valami komoly rendszered van, ami simán kiküszöböli a hibát...
Eszem ágában sincs eladni! Még így is marad az egyik kedvenc filmem, és reménykedem benne, hogy kiadnak egy javított, és extrább változatot, bár van egy olyan érzésem, hogy jogi problámák miatt nem mostanában kerül rás sor... Tényleg létezik még ez az Ariel kiadó?
0
2005. május 5., csütörtök 17:30
371
Ha nem kell én megveszem szivesen.
0
2005. május 5., csütörtök 15:17
19960
Nekem mg van legalább 3 éve és semmi baja,szépen,dinamikusan szól és nem is akadozik. Sajnállak!!!