Keresés

A remény rabjai

2005. május 5., csütörtök 13:50
Másfél éve vettem meg a filmet akkor még egy konkurens on-line shopban, nekem is baromi rossz volt a szinkron, szinte semmit nem értettem. És az angol hang is elég gyenge volt. Mivel a család csak szinkronnal volt hajlandó nézni, muszáj volt azt csinálnom, hogy kihúztam az összes többi hangfalat, felnyomtam maxra a centert, és a tévén nyomattam a zenét meg mindenmást. Így O.K. volt, viszont az én példányom akadott is rendesen az utolsó kb 45 percben. Ilyen hibával találkozott már valaki? Lehet hogy egyedi hiba? Netán a lejátszó baja?

Szóval írtam a konkurens online boltnak még másfél éve, azt mondták hogy hát sajnálják, de eddig senki nem panaszkodott. Hát igen... Itt azért más a helyzet...
0
2002. augusztus 20., kedd 4:08
Már régebben láttam, de egyébként én is többet vártam a rejtett extrákról. Viszont vicces, hogy kiderül egy két baki. :)
0
2002. augusztus 19., hétfő 23:42
köszi. sikerült megnézni őket, de piszok hervasztóak voltak...
0
2002. augusztus 19., hétfő 14:18
menüben nyomd le a STOP gombot, majd a PLAY-t
0
2002. augusztus 19., hétfő 11:01
az engem is érdekelne...
0
2002. augusztus 19., hétfő 2:22
Hogy meddig lehetett beküldeni a rejtett extrák megfejtését, nem derült ki, de augusztus 15-én kisorsolták a nyerteseket. Most már úgyis mindegy, nem árulná el valaki a megoldást?...
0