Keresés

Szigorúan piszkos ügyek 3.

2007. május 3., csütörtök 7:14
Jó nektek,hogy csak a szinkronnal van gondotok.Számora az egész film gáz.Az első rész perfekt, a második olyan mintha az első rész kimaradt jeleneteit tartalmazná magyar OSTvel ami KIRÁLY! , de a harmadik rész számomra szinte nézhetetlen.lehet,hogy csak elfáradok a maraton végére (mert,ugye csak egyben),de ez a sok időugrálás teljesen követhetetlenné teszi.Tipikus eröltetett folytatás.
0
2007. május 3., csütörtök 0:14
Én ugyan a szinkronba nem néztem bele,de az elmondottak alapján 4 hangsávból 4 hibás!Ez igen,"etalon munka",a maga nemében biztosan!
0
2007. április 20., péntek 12:10
Én annak idején az XPRESS-szel cseréltettem, de annál is hiányzott a hang a végén.
0
2007. április 20., péntek 11:21
Sziasztok, nekem a magyar DTS és a magyar 5.1 hang megy el a film utolsó mondatainál, és a végén sincs zene sajnos. :( Írtam MOKÉP-nek, mert nincs már meg a számlám, régebben vettem, csak még nem néztem meg. Nagyon jó film, de még egyszer nem akarom megvenni, remélem, cserélik. :\
0
2007. március 27., kedd 21:56
Most néztem meg,a DTS ugyanúgy el van kúrva.Azért ez hihetetlen!Egyrészt amatőr hiba,másrészt hogy adhatnak ki ilyet a kezeik közül?
Persze csere nem lesz azért mert 1-2 vásárló háborog...
0
2007. március 27., kedd 21:50
Sajnos mindegyiken csúszik, és nem csak a dialóg, de a szinkronzörejek és az atmoszféra is, tehát az egész hangsáv. Mivel nincs belevágva sehol, és lassan a helyére csúszik, valószínüleg digitalizáláskor lehetett valami baj a dolbyval. Ilyet még nem is láttam, hallottam. vagy végig csúszik, vagy rendben van, vagy élesen belevágtak a hangcsíkba. Mivel a végére rendben van, szerintem a dolby dekódolásával van a baj. fogalmam nincs, hogy Moképes, vagy Master-probléma-e.
0
2007. március 27., kedd 21:35
Kantoni DD 5.1 első 15 percében 0,5-1 másodpercet késik a hang.Majd rendbe jön,de csak a film végére tűnik igazán pontosnak az időzítés.
Csak az én lemezem hibás vagy mindenkié?Örülnék ha más is leellenőrizné.
0