A véleménnyel egyetértek, csak a megfogalmazás nem tökéletes. :-)
0
2007. március 29., csütörtök 2:09
1550
:))
Fene se tartja számon Palcsi indexen hány toppicot nyitott már, különböző témakörben:)
Amugy most, hogy mondod rémlik már, hogy operában is otthon van a vadászat illetve a gyöngyfüzés mellett...
Különben nem bántásból mondtam neki ezt, de baromságot kérdezet már sokadjára:) Valszeg ha adatlapot elolvassa rájön, hogy nem western filmmel van dolga:)
0
2007. március 29., csütörtök 0:39
2419
-)))))))))))))
0
2007. március 29., csütörtök 0:35
7252
:-))))
De a nyelvtan órákról biztosan sokat hiányzott, mert a fogalmazása és a helyesírása hagy némi kívánnivalót maga után (ezt írta a Téglához):
"Ilyen film hogy kaphat oscart? Néhány hete láttam a mozikba, és annyira megbántam hogy még az iskolát is megkívántam e film helyett!!! Én már bolond módjára adtam a szar moziba azt ar4engeteg pénzt amiért ilyen rosz filmet nézek meg. Gratulálok Capriao meg Korze! Ilyen szar filmet nem minden nap látni."
0
2007. március 29., csütörtök 0:26
1791
Ki ne oktasd már! Palacsinta nyitotta az Index Fórum eddigi legnagyobb balettel foglalkozó topikját! Egy naív fórumozó megkérdezte kedvencünktől, hogy a balett mely ága érdekli, melyik áll hozzá a legközelebb, mi a kedvenc darabja. Palcsi rávágta, hogy gyakran gyönyörködik a sándorhalmai balettegyüttes játékában, a Barbie-féle Hattyúk Tavát pedig imádja :) Szóval ne szólj be neki, ő kompetens a témában, és úgy egyébként is, Ivan, hogy jössz Te ahhoz, hogy egy ilyen magasfokú műveltséget és intelligenciát képviselő gyerekkel ilyen lekezelően beszélj, he? Vigyázz, mert még kimoderáltat a fórumról :)
0
2007. március 28., szerda 23:28
1550
:)))
Palcsi:
Film adatlapján ez áll!
Tartalom: "Csajkovszkij csodálatos balettje, amelyen több generáció nőtt fel.
A klasszikus orosz balett magasiskolája 1969-ben elnyerte a Golden Orchid Grand Prix díjat Genovában, amely a legjobb balettfilmnek járt."
Tudom sokan szívatnak, (kicsi is vagy tudom), de azért ha már neted van informálodni tanulj meg please.