na ja, végülis mel gibson is bebizonyította a végére julia robertsnek, h nem is annyira hülye:) szvsz a honi politikai elitből jópáran járnak hozzá tanfolyamra...
0
2007. május 3., csütörtök 19:05
9368
Itt már csak az a kérdés merül fel bennem, hogy létezik még a fradi? Mert ha jól tudom, a fradi mostmár nb2-ben feszít...
Triple H, kit érdekel Moldova? engem nem.
0
2007. május 3., csütörtök 18:56
52685
1. A vezetőség kiállt, és elmondta, hogy a rendbontók bizony beépült Újpest drukkerek voltak.:-)
2. Amikor az eset történt, akkor még mindenhová szabad bejárás volt, később viszont már a rendezők senkit nem engedtek be sehova. :-)
most posts by TM
0
2007. május 3., csütörtök 18:51
888
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2007. május 3., csütörtök 18:47
2975
mégse vetted észre, mert akkor tudnád, h feltámadás és nem lopás esete forog fenn:DDD
0
2007. május 3., csütörtök 18:45
2975
a példa jó, csak egy kicsit továbbmennék:
ameddig a fradi vezetősége
1. nem áll ki, és mondja azt, h ezek a fradi meccsen, fradi sállal megjelenő bomberdzsekis állatok NEM fradi drukkerek, elhatároljuk magunkat tőlük, és kérjük nem összekeverni őket a normális szurkolókkal (már ha egy fradi drukker normális lehet:PPP), 2. egyáltalán beengedi őket a stadionba (vagy esetleg a szervező-rendezők közé, netán a vezetőségbe - erre is volt (van?) példa),
addig miért ne gondoljam azt, hogy ezek bizony fradi drukkerek? ha meg a belépőre kiadott pénzüknek nincs szaga, akkor miről beszélünk...?
0
2007. május 3., csütörtök 18:41
1791
Hülye xD
0
2007. május 3., csütörtök 18:39
52685
Lenin, vagy nem Lenin, ez itt a kérdés! :-)
most posts by TM
0
2007. május 3., csütörtök 18:36
1791
Észrevettem, de TM gondolatmenete nyilvánvalóan a Shakespeare-t idéző koponyalopás felé kalandozott el.
0
2007. május 3., csütörtök 18:00
52685
Nem, inkább dvd-jegy legyen a jutalom!
most posts by TM
0
2007. május 3., csütörtök 17:49
52685
Én csak azt nem értem, (próbálok az elkövető indítékaiba belegondolni) hogy ha Kádár, akkor miért most, ha meg csupán politikai meggyőződés, akkor miért nem Gyurcsány koponyája? :-)
most posts by TM
0
2007. május 3., csütörtök 17:45
52685
Jól van, jól van! Nem nekem csípi a szemem, hanem azoknak a nyugatiaknak, akik annyira nem favorizálják az orosz politikát, s azt, hogy új barátokat is szerez magának. Nekem aztán tökmindegy, mitől van meleg. (ez azért így nem igaz, a "tök" általi "melegségből" nem kérek :-) )
most posts by TM
0
2007. május 3., csütörtök 17:40
52685
Ezzel a kijelentéseddel azt az - egyébként logikusnak tűnő - gondolatmenetet írod le, hogy ha te például Fradi-meccsen, Fradi-sállal bomberdzsekis állatokat látsz, akik verik a gyengébbet, vagy a berendezést (Bruce Lee: - A fa nem üt vissza), akkor azok csakis Fradi-szurkolók lehetnek. Szerintem meg a fele banda három nevet sem tudna felsorolni a csapatból, de lehet, hogy egyet sem. Nekik ez csak a fellépő ruhájuk, a lényeg a pusztítás, a balhé. Jó példa volt erre a Hír TV (ha már említetted), ott is lehetett ilyen alakokat látni. Még azt is elfelejtette, hogy ezúttal nem meccsre megy, hanem utcai tömegrendezvényre, és elfelejtette kicserélni a nyakbavalóját. Mindenesetre az élet nem ennyire fekete-fehér, és gondolom, hogy a baloldaliak közül sem akarja mindenki visszaállítani a kommunizmust. Az ugyanolyan ostoba sztereotípia, mint amiket te szoktál sorolni a másik oldalról.
most posts by TM
0
2007. május 3., csütörtök 17:33
9368
a név melletti kis szocreál hangszoró is lehetne kommunistának titulált :) Xpress titkos kommunista szimbolumokat helyezett el a honlapon :) még a FAQ háttere is vörös! Aki tíz jelképet megtalál, kap törzsvásárlói kedvezményt :D
0
2007. május 3., csütörtök 17:30
2975
gamma olvtárs, tessék gondosabban olvasni a hozzászólásokat, nem figyelmen kívül hagyva a hozzászóló neve melletti kis hangszórót:PPP
0
2007. május 3., csütörtök 17:29
9368
szerintem jobb, ha több vezeték van a seggünk alatt, lehetne egy harmadik is és akkor tutik vagyunk :)
0
2007. május 3., csütörtök 17:28
9368
A Kombájnó északról jött :) Siemens :)
0
2007. május 3., csütörtök 17:27
1791
Nem vicc, tényleg ellopták Kádár elvtárs koponyáját, a sírra meg valaki odaírta, hogy büdös kommunista vagy valami ilyesmi.
0
2007. május 3., csütörtök 17:26
2975
na, ja végülis egy iránból induló gázvezeték nyilván stabilabb ellátást biztosít, mint az orosz. inkább az a gáz, h van aki ezt gondolkodás nélkül beveszi...
0
2007. május 3., csütörtök 17:25
52685
És honnan jön a csipkés Combino? :-)
most posts by TM
0
2007. május 3., csütörtök 17:25
9368
Nem feltétlenül. Nem tartok senkit sem ellenségnek, legalábbis nincs bennem ellenségkép. Másképp nem is lehetne Fideszes haverom egy se, pedig sok van, de ez nem baj, mert mindig tudjuk egymást úgymond heccelni :) inkább poénforrás nekünk a politika :) Csak sajnos ezt látom, amit írtam. Szerencsére a haverok sem olyan elvadultak, mint ami a tévénél és okt23-án volt, mert ők is normális emberek, akik nem Árpádsávos lobogókkal harcolnak, hanem az eszükkel. Mondjuk néha nem értem, milyen ideológiát fedeznek fel a jobboldal szellemiségében, de ők se értik, hogy én miért favorizálom jobban a baloldalt. És nem az elemzésekből jöttem rá ezekre a dolgokra, hanem a Hírtv kommentár nélküli vetítéseiből. Félelmetes, hogy hogy be tudtak vadulni emberek.
0
2007. május 3., csütörtök 17:24
52685
Ennyi behelyettesítést fejben már nem tudok elvégezni. :-)
most posts by TM
0
2007. május 3., csütörtök 17:22
2975
ez így önmagában teljesen igaz, a bibi csak az, h a "jobboldali" szót "baloldali"-ra cserélve, és más(ok)nak címezve ugyanígy igaz lenne (és nem csak ezen a fórumon...)
0
2007. május 3., csütörtök 17:19
9368
Keletről Mig-eket kapunk, nyugatról F18-asokat :) A tank a múlté :)
0
2007. május 3., csütörtök 17:18
52685
Tankot már a Deák téren is lehet kölcsönözni, ma már ez nem téma! :-) Viszont a moszkvai kapcsolat ma is megvan, és a hírek szerint unióilag elég gáz, még ha lesz is elég gáz!