Keresés

Kádár János utolsó beszéde

2007. május 3., csütörtök 17:13
nem mindegy? a maiaknál ő sem lenne rosszabb... ő moszkvába futott, a mostaniak meg brüsszelbe rohangálnak panaszkodni. bár legalább ott tankot nem adtak melléjük a hazaútra...
0
2007. május 3., csütörtök 17:03
De ugye csak vicc? Csak azért kérdezem, mert nem néztem mostanában híradót. :-)
most posts by TM
0
2007. május 3., csütörtök 17:01
Eléggé egyoldalúan állítod be a jobboldali érzelmű embereket. Ez valami pszichológiai fogás, hogy az általad ellenségnek tartottakat szavakkal próbálod súlytalanná tenni, lezanzásítani? Nem rossz módszer, csak közben te sem leszel több, sőt.
most posts by TM
0
2007. május 3., csütörtök 16:59
ebben az egész elbaszott topicban ez az egyetlen értelmes hozzászólás...
0
2007. május 3., csütörtök 16:57
Erről az agymosósdiról jutott eszembe, amikor gimiben fingott valaki, mindig a másikra akarta kenni! Lehet, hogy most a Fidesz fingta el magát és próbálják kenegetni?:D
0
2007. május 3., csütörtök 16:55
veled ellentétben én nem láttam a ferike beszédet mert valahogy nem azzal voltam elfoglalva :) 1-én nem virsli volt, hanem sör és sok szép lány :) lehet, hogy agymosottnak titulálsz, de nem gondolkodtál el azon, hogy esetleg a te agyadat mosták ki elég rendesen? ezt már észrevettem, hogy a jobboldal agymosással kezdett el dobálózni, de amikor látom, hogy egy "Fideszközeli" (LOL:D) nagygyűlésen az emberek nyálcsorgatva isszák OV szavait és teljesen bevadulva skandálják a nevét... hááát... én sosem skandáltam egy politikus nevét sem, sose tiszteltem őket különösebben, soha nem mentem nagygyűlésekre. akkor miért én lennék az agymosott? a te fajtád paranoiás inkább. mindenben a hazugságot keresni és a manipulációt. nem fáradtok bele? a jobboldal igazat mond? igazságot hirdet? nem őszintébbek a baloldalnál, de te csak bízzál bennük vakon :) Szent Varecza László Agymosott - Triple H
0
2007. május 3., csütörtök 16:06
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2007. május 3., csütörtök 15:48
semmi nem változott! ennyit a fórum átalakításáról.
0
2007. május 3., csütörtök 15:45
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2007. május 3., csütörtök 15:09
fölösleges ez a veszekedés pláne egy filmes honlapon.

Annyi a véleményem a témához hogy már Szophoklész: Antigoné című drámájában is megmondta az ókorban: a halotton fölösleges a bosszúállás. Békében kell hagyni akárki is függetlenül hogy valaki számára szeretett vagy nem szeretett ember.
0
2007. május 3., csütörtök 15:03
:-(
0
2007. május 3., csütörtök 15:02
Szeretném, ha ez az eszmecsere valahol máshol folytatódna. Filmekhez ugyanis nem sok köze van.
0
2007. május 3., csütörtök 14:42
Kádár János a 24 című sorozat Baywatch verziójában

0
2007. május 3., csütörtök 14:35
Akkor szerintem nézd meg, aztán más színben fogod látni az emberkínzásokat... legalábbis egy másik szemszögből láthatod a dolgot... amikor a szükség viszi rá az embert erre. Ja és ne keress a sorozatban se zsidókat, se történelmet, csak nézd meg és szórakozz és döbbenj meg.

Nem hiszem, hogy a mai "baloldali elitnek" ez lenne a célja. A régieket nem ismerem, csak a mostaniakat és szerintem normálisabbak, mint a jobboldal. A célok is mások. Ha zsebre akarták volna tenni a nemzeti vagyont már megtették volna... 6 év alatt rengeteg pénzt ki lehetne csalni... de nem lépnek le és szerintem pont azért, mert nem a lopás a céljuk. Ne vicceljünk, azért tudjuk, hogy a mostani baloldal tetején lévő emberek nem a politikából gazdagodtak meg.
0
2007. május 3., csütörtök 14:32
A 24 olyan mint a Szomszédok volt itthon :D
0
2007. május 3., csütörtök 14:28
0
2007. május 3., csütörtök 14:25
Dehogynem :)
0
2007. május 3., csütörtök 14:16
Ahol mindenki szórakozni akar, ott olyan emberre sincs szükség, aki lebuzizza a másikat.
most posts by TM
0
2007. május 3., csütörtök 10:14
Ennyi erővel a 24 c. sorozatot se nézd, ott minden évadban legalább 2-3 emberkínzás, amit olykor épp maga Bauer ügynök vezet... vagy ő is rohadt kommunista ÁVO-s? vagy a CTU az ÁVO maradványa?
Írásod másik felére reagálva. Így kell ezt, mindig más ember zsebében turkálni, magyar szokás. De ha kicsit belesnénk a mai politikusok tárcájába valószínűleg nem "csak" 100 millióval találkoznánk...
Egyébként, ha ennyire okosnak és értelmesnek tartod magad, miért nem írsz egy könyvet és adod ki? Miért nem mész el a médiába szerepelni? Jól tudod, a Hír tv jobboldali csatorna és ott hagynak nyilatkozni, az mtv-nél nem biztos. Vagy ahhoz már nem vagy elég bátor?
0
2007. május 3., csütörtök 10:06
Szánalmas vagy. Miért volt szükség erre? Persze, láttam tegnapelőtt Árpádsávos kis nyomigyereket, aki magyarázta az ő kis saját igazságát, csak éppen rossz helyen tette... ahol mindenki szórakozni akar, nincs szükség egy ilyen kis buzira, aki a sávjaira esküszik.
0
2007. május 3., csütörtök 4:52
Akkor jól emlékeztem! Lefényképeztem, amikor ott jártam. Néha írhatnál CSAK  filmekről is íly hosszan!
most posts by TM
0
2007. május 3., csütörtök 3:17
0
2007. május 3., csütörtök 3:17
0
2007. május 3., csütörtök 2:56
Voltaire a Panthéonban van eltemetve, vagy nem?
most posts by TM
0
2007. május 3., csütörtök 2:14
0