Jó ötlet, hisz az Ace Ventura I és a Maszk voltak Jim első igazán "saját" és nagy filmjei, de sajnos nem ugyanaz a forgalmazó :(
0
2006. november 4., szombat 23:13
2967
Szia Ferrari!!!!:D:D
Ilyen kiadásra ne számíts, mert az Ace Venturákat más cég forgalmazza: Warner hoppá már Forum home hungary entertainment. Maszkot meg a budapest film fogja, mert ők vették meg a new line cinema jogokat egészen a kezdetektől 2000 valameddig.
Pedig én is vártam a penge díszdobozra annak idején, de nem lesz semmi ebből, mert a penge 1 et majd a budapest film adja ki, a 2. és 3. rész pedig forum home hungary entertainmenthez tartozik. Így sajna nem fog összejönni egy gyönyörűséges díszdoboz...
Ja és Üzenem a budapest filmnek hogy RAKJANAK EREDETI DTS HANGOT A PENGÉRE.... mert már várom nagyon (Amerikában dts hanggal nyomul). Tényleg esetleg tudja valaki mikor fog kijönni????
0
2006. november 4., szombat 22:48
4956
És mi lenne ha egy 4 DVD-s díszdoboz jelenne meg. Ace Ventura 1-2 ( magyar szinkron, felirat meg néhán jó extra a film mellé a korongra) és a Maszk 2 DVD-vel. Jim Carrey gyűjtemény lehetne a címe.
0
2006. november 4., szombat 22:46
4956
kaidás=kiadás
0
2006. november 4., szombat 22:45
4956
Ebből már volt R1-es kaidás régebben Amerikában? Na persze, hülyeséget kérdezek, azoknál minden megjelent ahogy kijött a DVD. Szóval extra lemezes a mostani kiadás? Egy szép digipacknak nagyon örülnék.
0
2006. november 4., szombat 22:45
1791
Remélem, hogy ez a változat jön itthon is, sőt, minél előbb, de nagyon jó lenne, ha ráraknák a régi szinkront is. Felőlem csinálhatnak újat Kerekes Józseffel, de szerintem ő nem illik ahhoz a Jimhez, aki a Maszkban szerepelt. Szóval ha esetleg újraszinkronizálják, azért remélem, hogy a régi szinkron is rákerül a lemezre. Amúgy Kerekes József benne volt a régi szinkronban is, mint Doyle, a kajamániás zsaru :)
0
2006. november 4., szombat 22:39
16458
gondolkoztam, hogy megveszem az új kiadását külföldről, de mikor mondták, hogy úgy néz ki, hogy idehaza is az a változat jön... egyelőre kivárok...
0
2006. november 4., szombat 22:37
1791
Rátóti Zoltán nagyon tehetséges! Persze meglehet, hogy két szinkronhang volt... ki tudja? :)
Anno én is nagyon sokszor kihoztam a filmet tékából, és nagyon megszerettem. Bár a Maszk sztoriját már a nyolcvanas évek óta csípem, mikor kaptam néhány számot a képregényből. Olyan 98 környékén vettem meg a filmet VHS-en, és az én példányom is már igen gagyi állapotban van. Megvan a régi R1-es kiadás, ezen egy árva angol 5.1 van, amit véleményem szerint rendesen elkalibráltak. Viszont volt alkalmam látni az új kiadást, ami tavaly tavasszal lett kiadva egy óceánnal arrébb. Az aztán tele van minden földi jóval! DTS-ES angol hang, rendezői kommentár, gyönyörű borító, animált menü és egy extra lemez! Csak azt a fránya magyar szinkront és feliratot kéne rápakolni, és hozhatnák is be.
Megnéztem az IMDB-s adatlapját, sok érdekességet ír a film hátteréről, kikcsaintásokról és kulisszatikokról.
0
2006. november 4., szombat 22:21
4956
Nem hiszem. Lehet hogy egy szinkron hang ennyire tudott játszani a hangjával és egy kicsit másabb hangot is létrehozott a maszkos jelenetek alatt. Amugy a film végén Jim mikor átöleli Cameron-t azt mondja Eldurranok. Olyan hang lejtéssel mint amikor rajta a volt a maszk. Szóval a szinkronszínész ennyire tudott volna a hangjával játszani?? meglehet.
0
2006. november 4., szombat 22:21
16458
emlékszem, anno a megboldogult PC ABC-ben Mr.Chaos a PC-X akkori főszerkesztője (ma a PC WORLD-é) bemutatta a "Behind the Mask" című CD-ROM-ot, ami a film CGI-s részeit mutatja. trükk előtt és után. valami fantasztikus, hogy mire voltak már akkor is képesek...
0
2006. november 4., szombat 22:18
4956
Igen, pontosan. Nekem a deréktól felfelé fényképezett van meg. Még rajta van az ára: 1790 Ft volt. 8 éve!!! Ez volt a legelső filmem és egy videomagnóval együtt kaptam karácsonyra. Tékából előtte többször kihoztam , annyira tetszett. KEdvenc jelenetem mikor Tyler mint a gonosz Maszk visszaköpi a golyókat. Sajnos a szalag már ugrál a kép elcsuszott és zöld csík fut a tetején végig. Nagyon kellene az a DVD verzió.
0
2006. november 4., szombat 22:18
16458
meglehet...
0
2006. november 4., szombat 22:15
1791
A rajzfilmsorozatot mikor elkezdték adni a tv2-n, akkor volt két hangja a Maszknak. Nem lehet, hogy azzal keveritek?
0
2006. november 4., szombat 22:14
1791
Két különböző borítóval jött ki a Flamextől VHS-n a film: az egyiken a Maszk teljes alakban, a másikon fehér háttér előtt deréktól felfelé látható.
0
2006. november 4., szombat 22:12
16458
most, hogy mondod, lehet, hogy 2 hang volt tényleg...
0
2006. november 4., szombat 22:12
1791
Nem, mindkettő Rátóti Zoltán volt, aki - továbbra is fenntartom - nagyon jó volt.
0
2006. november 4., szombat 22:09
16458
igen. anno rendeltem, és tékás kazettát küldtek, ami hanghibás volt -zúgott-. aztán kicserélték, és kaptam egy másikat. :D akkor még hol volt a DVD...
0
2006. november 4., szombat 22:05
4956
Az megvan nekem is. Csupa fehér színű borító meg a kazetta tok és sárgán virít rajta Jim. Amugy nem 2 féle hangja van abban a filmben? Más-más a maszkkal és anélkül nem? Ja Flamex és New Line Cinema
0
2006. november 4., szombat 21:57
1791
Szerintem abban a filmben nagyon jól passzolt Rátóti Zoltán Jim Carrey-hez! Szerintem jó szinkron volt. Remélem, még jövő év elején kiadják dvd-n.
0
2006. november 4., szombat 21:57
14599
Ha nem csal az emlékezetem, ő inkább Dózsa László volt. Bár lehet, hogy tévedek...
0
2006. november 4., szombat 21:55
16458
ő volt akkor Kvák kapitány a Kacsamesékből... :D legalábbis remélem, hogy ő volt.
0
2006. november 4., szombat 21:55
14599
Jim Carrey Maszk-béli hangja Rátóti Zoltán volt (amúgy tényleg gáz, inkább lett volna Kerekes, vele eddig mindig hibátlan volt Carrey).
0
2006. november 4., szombat 21:52
16458
igen, arról. bár, a szinkron az gáz, nekem megvan VHS, még Flamexes, és nem Kerekes József a magyar hangja, hanem - nem tudom a színész nevét - a Kacsamesékből Kvák kapitány... :D
0
2006. november 4., szombat 21:47
4956
a Jim Carrey féle filmről van szó? az bizony nagyon jó lenne.
0
2006. november 4., szombat 21:30
16458
szerintem nem a BuFin múlik a Maszk és a Se7en sorsa, hanem az adott stúdión. ők max javasolhatnak, kérhetnek filmet, aztán vagy kapnak, vagy nem. legutóbbi hír szerint lesz Maszk, de hogy mikor, azt nem tudni.