a bin-jip limitált, így nem is szorul rá akciózásra, ráadásul 990 ft-ért is kapható lesz. az akirára is tettek vmilyen árgaranciát, így talán az sem lesz örökké 6000 ft. a ponyvaregényre soha nem tettek árgaranciát, a kiadót ismerve és a gyönge kiadást látva várható volt, hogy a turkálóban végzi. félreértés ne essék, engem is bosszant a dolog, de nem most kezdődött el ez a tendencia, hanem két és fél, három éve, amikor az intercom 1500 ft-ért kezdtett el dobálni olyan filmeket, mint a különvélemény. 7000 ft-ért vettem, s igencsak téptem a hajam, amikor mindenki kapkodta a polcokról. a legfontosabb kiadásokat úgyis meg fogom venni, mert akkor kell, amikor megjelenik, s nem egy akcióra játszom. sajnos a dvd sem értékálló dolog, ezt el kell fogadni. és bár a bufi most tényleg becsapta a vevőket, mert nem fogalmazott érthetően, nem lehet őket hibáztatni. egyszerűen átalakult a piac, most már 1990-2990-3990 ft egy új lemez ára. (régen ennyiért lehezett akciós fapados warner filmeket venni). ezt nem látatták előre. ez nem jó a piacnak, mert tűzoltás, de alkalmazkodni kell hozzá. sajnos. azért ahogy elnézem az évvégi megjelenések mennyiségét és nem utolsósorban minőségét még nem halt meg a piac magyarországon.