Keresés

Budapest Film

2006. október 19., csütörtök 12:25
Kedves BuFi!

A Maszk (Jim Carrey) és az Austin Powers 2 várható mostanában?
0
2006. október 17., kedd 16:34
"Amikor az Universal kivonult, és kiderült, hogy az IC bitorolja a jogokat, többen laugattak, amikor azt írtam, hogy ennél még az is jobb lenne, ha egyáltalán nem lenne itthoni forgalmazója. Na, kinek lett igaza?"

Egyetértek!

Én ebben a hónapban már több, mint 20 Universal-kiadványt vettem, tekintettel arra, hogy ha elfogynak, nem lesz belőlük utánpótlás soha többé. :((((

Azért az érdekes, hogy a Schindlert, meg a Carlito-t kihozták újra, InterCom-os borítóval. Egyiken sincs szinkron...

Franc sem érti...
0
2006. október 17., kedd 16:31
Szuper! Még 1 film jutott az eszembe, az Austin Powers 2. része. Arról lehet valamit tudni?
0
2006. október 17., kedd 15:14
Dec.
0
2006. október 17., kedd 14:38
És az Utánunk a tűzözön? December vagy jövőre?
0
2006. október 17., kedd 14:12
"Játsz/ma Universalos,megjelent újra szinkronnal csak nem hozza be az IC."

Az IC monnyon le!
Amikor az Universal kivonult, és kiderült, hogy az IC bitorolja a jogokat, többen laugattak, amikor azt írtam, hogy ennél még az is jobb lenne, ha egyáltalán nem lenne itthoni forgalmazója. Na, kinek lett igaza?
És miért is kell azt hibáztatni, aki külföldről rendel? Hiszen lassan egyáltalán nem lesz hazai DVD kiadás, eltekintve a turkálós kiadványoktól. :-((((
0
2006. október 16., hétfő 18:34
Rémálom majd valamikor jövöre.
Játsz/ma Universalos,megjelent újra szinkronnal csak nem hozza be az IC.
Penge 1. jövöre.
Hetedik jövöre.
Csúcsformában 1. december ha minden jól megy.

Nem hivatalos infó!!!!
0
2006. október 16., hétfő 18:08
Kedves Budapest Film!

Tervezitek a következő New Line filmek megjelentetését? : Mocskos zsaruk, Rémálom az Elm utcában részei esetleg díszdoboz, Játsz/ma, Penge 1., Végső állomás 1., Hetedik, Csúcsformában 1.
0
2006. október 13., péntek 21:41
Ok, az remek hír. :)
0
2006. október 13., péntek 21:40
Mihályi Gyöző
0
2006. október 13., péntek 21:38
nem tudom ki,de az eredeti szinkron lesz rajta azt tudom
0
2006. október 13., péntek 21:34
Az Időzsaruba ki Van Damme magyar hangja?
0
2006. október 13., péntek 18:55
Kedves Budapest film!

Nem tudnál címeket mondani Van Damme téren? ( pl: Dupla dinamit lesz-e?) vagy csak a hírnév előtti filmeket sikerült megszerezni?És konkrétan(Dömdödöm nem hivatalos infója után)nem tudnál egy csepp reményt adni Rémálom ügyben?
0
2006. október 13., péntek 17:20
Kedves Mikey-Soft!

A filmekhez alapvetőleg az eredeti képarányú mastert rendeljük be de előfordul, hogy nem tudják biztosítani a számunkra. Sok esetben mi is a külföldi kiadásra hivatkozunk, de ez sajnos általában nem segít.
0
2006. október 13., péntek 17:20
Kedves Mikey-Soft!

A filmekhez alapvetőleg az eredeti képarányú mastert rendeljük be, de előfordul, hogy nem tudják biztosítani a számunkra. Sok esetben mi is a külföldi kiadásra hivatkozunk, de ez sajnos általában nemk segít.
0
2006. október 13., péntek 13:47
Én is remélem!
0
2006. október 13., péntek 13:41
De azért az időzsaru remélem szélesvásznú lesz!
0
2006. október 13., péntek 13:34
A Cyborg sajna semmiképp nem lesz anamorf, úgy sehol nem jelent meg. :(((
0
2006. október 13., péntek 13:34
Mondták volna ugyanezt a Delta Force-ra is (hogy anamorf képpel akarják kihozni - angoloknál úgy jelent meg), inkább csúszott volna ott is a megjelenés, kivártam volna, ha rendes kiadásban hozzák. :((((
0
2006. október 13., péntek 13:28
Nem tudja esetleg valaki, hogy a Van Damme filmek mikor
jelennek meg körülbelül?A múltkor beszéltem egy hölggyel a
Budapest Filmnél és azt mondta, hogy a tervezett okt 31-i
megjelenés csúszni fog.Azt mondta, hogy 16:9-es képaránnyal
szeretnék megjelentetni.Engem igazából az időzsaru, és a Cyborg
érdekelne.  
0
2006. október 13., péntek 11:04
a bin-jip limitált, így nem is szorul rá akciózásra, ráadásul 990 ft-ért is kapható lesz. az akirára is tettek vmilyen árgaranciát, így talán az sem lesz örökké 6000 ft. a ponyvaregényre soha nem tettek árgaranciát, a kiadót ismerve és a gyönge kiadást látva várható volt, hogy a turkálóban végzi. félreértés ne essék, engem is bosszant a dolog, de nem most kezdődött el ez a tendencia, hanem két és fél, három éve, amikor az intercom 1500 ft-ért kezdtett el dobálni olyan filmeket, mint a különvélemény. 7000 ft-ért vettem, s igencsak téptem a hajam, amikor mindenki kapkodta a polcokról. a legfontosabb kiadásokat úgyis meg fogom venni, mert akkor kell, amikor megjelenik, s nem egy akcióra játszom. sajnos a dvd sem értékálló dolog, ezt el kell fogadni. és bár a bufi most tényleg becsapta a vevőket, mert nem fogalmazott érthetően, nem lehet őket hibáztatni. egyszerűen átalakult a piac, most már 1990-2990-3990 ft egy új lemez ára. (régen ennyiért lehezett akciós fapados warner filmeket venni). ezt nem látatták előre. ez nem jó a piacnak, mert tűzoltás, de alkalmazkodni kell hozzá. sajnos. azért ahogy elnézem az évvégi megjelenések mennyiségét és nem utolsósorban minőségét még nem halt meg a piac magyarországon.
0
2006. október 13., péntek 11:04
És azt lehet már tudni, hogy mik lesznek az idei New Line-os filmek?
0
2006. október 13., péntek 10:40
Kedves Hóhér!

A Kutyaszorítóban 2 lemezes kiadványra azt az ígéretet tettük, hogy a megjelenést követő 9 hónapon belül nem lesz semmilyen árakcióban. Az Üvegtigris 2 dedikálét változatából (amit a 6 főszereplő írt alá) csak az Xpress vásárlói kaptak. Voltak dedikálások országszerte, viszont ezekre egyszerre (max) három színészt tudtunk elvinni. Elképzelhető, hogy néhány példányt értékesítenek az üzletek, viszont ezek nem eggyeznek meg azokkal, amit az Xpress-en keresztűl lehetett megvásárolni.
0
2006. október 13., péntek 10:36
Es? A Bin-Jip-et se fogjak elkapkodni ket nap alatt, ahogy az Akirat sem. Nem kell mindenbol tobb ezret eladni. Akinek kell, fizesse meg. Masik kiado, de mar rohejes, hogy a Ponyvaregeny 800Ft az Auchanban. Szivesen elmondanam a velemenyem annak, aki ezt a dontest hozta... Vannak filmek/kiadvanyok amikkel ezt nem szabadna megtenni, de mindegy, ez csak az en velemenyem. Biztos jo ez a piacnak...
0
2006. október 13., péntek 10:34
Iden nem lesz se Hetedik, se Amerikai Historia X. A kiadotol kaptam az infot. A new line mar kiadta az idei cimeket nekik es nincs koztuk egyik sem. :( Vajon meddig kell meg ezekre varni?
0