Keresés

Budapest Film

2006. július 7., péntek 13:58
Én az előző másfél évben már túl sokat csalódtam a BuFi igénytelen, rühes, szutyok kiadványaiban, pedig számomra az egekig magasztalt, minden idők legjobb kiadója címet viselte, és anno jópár filmjüket kapásból megjelenéskor megvettem nem kevés pénzért!

Egy kiadó tündöklése és bukása!

A legjobban az akasztott ki (pár hónappal ezelőtt ebben a topicban), hogy a kiadványaik igénytelenségét ráfogják arra, hogy ebbe az árkategóriába ez fér bele. Nagyon finoman fogalmazok: ez egy nagy bullshit!

Tehát fogadjuk el, (de szigorúan csak a BuFi-tól), hogy búg a hang, akad a lemez, hogy rossz kézbevenni a kiadványt annyira gagyi, hogy 1 oldalas übergagyi menüt raknak a kiadványaikra, amit egy kisiskolás szebben megcsinálna, hogy hemzseg a félrefordításoktól és helyesírási hibáktól a felirat, és még sorolhatnám.

Ezek nem extra igények b@sszus!
A DTS, a duplalemez, a DigiPak, az ajándék szobor az az, de EZEK NEM!
Előző kb 12 hónapban 3 Bufis kiadványt vettem, abból 2-t vissza is cseréltem és vettem helyettük egyszer egy SPI-os, egyszer egy BEST-es DVDt, amelyek mérföldekkel igényesebbek, pedig a BEST-es DVDk is nagyon gázosak.
0
2006. július 7., péntek 13:42
majd meglátjuk.
0
2006. július 7., péntek 13:40
Ne légy ennyire pesszimista!:)

Egy kiváló magyar FELIRAT bizony kellene,mert már nagyon kíváncsi vagyok az eredeti hangokra!Szinkron tetszik,de a nyelvgyakorlás miatt jólenne angolul is végigfutni a sorozaton.
Fémdobozban talán szép,igényes digipak lesz:)
Álomvilág...:)
0
2006. július 7., péntek 13:35
Fantasztikus hír, bár én nagyon, de nagyon nem örülök neki, hogy a BuFi adja ki!!

Már látom magam előtt:
Fémszínű fémdoboz, fekete HELYSZÍNELŐK felirat, és a lemezek is jó BuFi-s szokáshoz híven (meg, hogy passzoljon a dobozhoz) ezüst színűek lesznek szintén fekete HELYSZÍNELŐK felirattal.
Egyoldalas menü, melyen az epizódokon kívül semmit sem tudunk kiválasztani, és persze fordítási hibáktól hemzsegő, a szinkronhoz kicsit sem hasonlító magyar felirat! Ha mázlink van akkor még legalább 1 lemez ráadásként gyártáshibás is lesz és vihetjük visszacserélni.

Na sebaj, de csak megkapjuk az eredeti szinkront...

Sokáig éljen a Budapest Film! Hey!! :s
0
2006. július 7., péntek 13:32
igen,igen,igen.................    :)))
0
2006. július 7., péntek 13:31
örülök neki, hajrá Budapest Film!
0
2006. július 7., péntek 13:30
Független. Ha jól fogy akkor jön a Miami és a New York-i is. Én mostanában lettem függö de nagyon!!!!!!!!!!!   Számomra ez az év hire!!!!!!!!!!!!!!!!!!    :)))
0
2006. július 7., péntek 13:23
:) ez jó, bár nem követem a sorozatot...

odakint ki hozta ki?
0
2006. július 7., péntek 13:22
Fantasztikus hirem van!!!!!!!!!!

Szeptemberben a Budapest Film jóvoltából jön a HELYSZINELŐK c.sorozat gyönyörű fémdobozos kiadásban!!!!!!!!!

0
2006. június 28., szerda 0:58
Ismét gratulálok a BuFi-nak!!!
Először a Happy Tree Friends jelent meg, igaz kicsit nehezen, most pedig a Spongya Bob-ért izgulhatunk. VÉGRE!!!

GRATULA !!!

Azt viszont szomorúan vettem észre hogy nem egyben jön ki az első évad, hanem kötetekre bontva!

-Nem lehetne valami díszdobozt/kartondobozt adni azoknak akik egyben veszik meg?
-Vagy megjelentetni egy díszdobis verziót esetleg külön, limitált példányban?
-Vagy valami kuponokat csempészni a sima tokokba és ha megvetted mindet, beválthatod valami díszdobira???
0
2006. június 19., hétfő 21:17
Végre valami új a kiadó honlapján! Nézzétek meg a júliusi megjelenéseket a Házimozi, Hamarosan a polcokon oldalon lehet megtalálni!
Mi vár ránk 950 Ft-os filmek között? Pl. Szezon, Cinema Paradiso (HURRÁ!), Charlotte Gray, Good bye, Lenin, Nyílt tengeren, A titkos ajtó, Underground, Jadviga párnája, Szeress, ha mersz!, Roncsfilm, stb
ÉS jön akciósan a Halló, halló! sorozat 1-4. évadig 1990 Ft-ért!!!!!!

Jó kis hónap várható!
0
2006. június 18., vasárnap 14:40
Szintén!:)
0
2006. június 15., csütörtök 14:06
Én si ezt hittem csaks ajnos a 13. rendőrörs ostromán új szinkron volt. :(
Tudommala  Rémálom részeknek két szinkronja van. Egyik a  régi klasszkus meg van az Rtl klubbos hiperszar. Azzal megse tudtam nézni mikor a tvben volt :/
0
2006. június 15., csütörtök 13:54
Az elsőnek örülök! :)
0
2006. június 15., csütörtök 13:38
Jó hír, hogy biztosan jönnek az alábbi filmek is, csak még nem tudni, hogy mikor:
Dark City
Pleasantville
Astronaut s Wife
0
2006. június 14., szerda 17:52
Mikor végre megjelennek,akkor biztos kiderül mindez.
A BUFI nem szokott új szinkront csinálni,így csak az a kérdés,hogy melyik filmnek hány szinkronja volt eddig.
0
2006. június 13., kedd 22:45
Bocs. Na még egyszer:
Azt sikerült-e kiderítened, hogy a filmek vágatlanok lesznek-e és eredeti szinkron lesz-e rajtuk? Köszi.
0
2006. június 13., kedd 22:40
Én azt az inót kaptam és a DVDExtrán is azt irják hogy ezek a kiadványok teljesen megegyeznek az R1-es kiadásal. Tehát ott nézz utána ott hogy jelent meg utoljára.
0
2006. június 13., kedd 22:24
húúúúúú.........    Te nagyon furcsán fogalmazol,irsz!!!!!  Látos mit irsz egyáltalán?

Ezt nem tudtam kideriteni.
0
2006. június 13., kedd 22:22
Na kezdek gyűjteni!
Azt nemsiekrütl kdierítened hogy vágatlanok sé eredeti szinkronosok lesznek? Ezek si ilyen fontosak.
0
2006. június 13., kedd 22:09
Jó hir!

Jönni fog a Rémálom ÉS LESZ BELŐLE DIGIPACK és ugyanaz a dombornyomású mint a németeknél és az angololoknál. Még nem tudják mikor,de az első körben biztos nem. Valószinűleg csak jövöévben valamikor.
0
2006. június 10., szombat 17:46
Good Night and Good Luck-ot júni. végére ígérték, vagy nem?
0
2006. június 10., szombat 17:16
juniusban nem lesz megjelenésük csak az akciós filmek

állitólag juliusban már jönnek a New Line filmek
0
2006. június 10., szombat 14:33
A júniusi DVD megjelenésekről nincs valakinek infoja? A BUFI oldalán semmit nem találtam, illetve csak a régi, most akciós újrakiadásokat.
Szeptemberi megjelenésként láttam  Good night... Clooney filmet.
A beharangozott New Line filmek mikor jönnek?
0
2006. június 7., szerda 21:30
Megvettem a 6:3 című filmet, de semmi extra nincs rajta. Miértvan ez?
Azért ez a film megérdemelt volna egy két kommentárt!!!
De legalább választható jelenetek lennének!
0