Úgy látom, hogy Neked is csak azt tudom javasolni, amit annak a pár embernek, akinek fogalma sincs - vagy csak egyszerűen úgy tesznek - a dolgokról:nézz egy kicsit szét az "Utánam, kalózok!", vagy konkrétan a film topicjában!! Itt már rég nem magáról a filmről van szó, hanem a hazai dvd piac szánalmas és ostoba ténykedéseiről!
A BuFi-nek egyáltalán nem ez volt az ígérete - olvasd csak el, tehát megszegte az adott szavát!
Két olyan kiadványt említettél meg, amelyek megjelentek újra, csak éppen szebb, jobb tálalásban és ráadásul barátságosabb áron!
Aztán megemlítetted a harmadikat is... (Ebből ugye egy két-, illetve négylemezes kiadvány jelent meg.)
Persze, hogy vásároltam már akciósan filmet! Mint nyilván mindenki más is!! Csak tudod az a baj, hogy lassan már máshogy se vásárolok filmeket, csak így! Nekem nem az a problémám, hogy én teljes áron vettem meg a filmet, Te, vagy akárki más pedig mondjuk most szinte féláron - hiszen nem érdekel, hogy ki mennyit költ dvd-kre; ha az én értékrendembe belefér, megveszem teljes áron. Mint ahogy megvettem az Alien vagy a Matrix díszdobozt rögtön a megjelenésekor, de felsorolhatnám akár az összeset is, ami megvan.
Igazából tudod, hogy miért vagyok felháborodva? (Persze, hogy nem; nem láttad a sorok között!) A HAZAI DVD PIAC KIÁBRÁNDÍTÓ HELYZETE MIATT! A sok szinkronmániás, ugyan már, minek az extra - típusú ember miatt, akik elsősorban tehetnek a kialakult helyzetről! Itt van, eljött az ő idejük:a töménytelen szinkronos, minden extrát (Jaj, bocsánat, vannak:interaktív mozgó menűk, jelenetválasztás) nélkülöző igénytelen szar kiadások 2.990,-Ft-ért. Erre majd nyilván azt fogod mondani, hogy de hát nézzem meg az új megjelenéseket, milyenek! Látom, hogy milyenek:egy-két duplalemezes kiadás, semmi több. Az extratartalomról meg inkább ne is beszéljünk... .
Leszarom, hogy most olcsóbb mondjuk az Alien díszdoboz; én annak idején megvettem és nem bántam meg, hiszen azt az összeget rászántam a dvd-kiadásra. De kérdem én:mikor vásárolhatok majd egy hasonló színvonalú kiadványt itthon? (Sajnos úgy néz ki a dolog, hogy lassan már nem!)
Végezetül a Rémálom az Elm-utcában filmek megjelenéséről:ennek a "sorozatnak" csak egy digipackos díszdobozban van értelme; ha külön-külön jelennek meg a filmek, egy-két részből a kiadó nyakán fog maradni jópár darab; de nyilván nem lesz baj, mert majd megint lehet szidni a vásárlókat, a kalózokat, a másolgatókat, a letöltögetőket... ;mindenkit, csak magukat nem!