Keresés

Budapest Film

2006. március 21., kedd 16:33
"A válasz: sajnos ilyen minőségű kiadványt nem lehet olyan olcsón piacra dobni, hogy bekerülhessen a 990 forintos turkálós kosárba, ennél drágább terméket pedig egyszerűen nem vesznek át a piac 90%-át adó multik, vagy ha igen, akkor ott rohadna meg a polcokon. Nesze neked igényes kiadások..."

Kedves Xpress!

Ez így egész egyszerűen nem igaz! Ez egy idétlen kifogás, amit a kiadók a saját igénytelenségük magyarázataként hintenek.
A multiknál is vannak drágább filmek, sőt (cím szerint) többségben vannak. A 900 forintos filmek azért látszanak többnek, mert sok példányt raknak ki sok helyre. De ettől még fogy a drágább lemez is. Igaz, nem annyi, de fogy. Sőt, néha elfogy, és nem lehet kapni.
Mellesleg, ha a kiadóktól a multik csak a 900-as lemezeket veszik át, akkor miért volt az már többször is, hogy egy-egy megjelenésből Ti nem tudtatok adni, a multikban pedig volt? (Sam Peckinpah díszdoboz, Batman: Kezdődik!, stb)
Egyébként, nem nagyon értem a BuFit, ha már elkészít egy kiadványt, miért nem forgalmazza? A XXI századra lenne igény. (Mint ahogy pl az Odeon drágább kiadványaira is van.)
És ha már itt tartunk, a BuFi mikor lesz hajlandó kiadni a régóta igérgetett Michael Palin: Himalája DVD-t?
0
2006. március 21., kedd 16:14
az RTL kiadja a XXI. századot... én meg is venném nagy valószínűséggel, nem feltétlen 990Ft-ért...
0
2006. március 21., kedd 16:02
Sziasztok!

Bocsánat, hogy beírunk egy nem rólunk szóló topikba. De néhány bejegyzéssel korábban a Szeress, ha mersz című filmet az Odeon-nal hozták összefüggésbe. Szeretnénk javítani. A Szeress, ha mersz a Budapest Film kiadása, az Odeon a Szeress, ha tudsz című filmet forgalmazta. Ennek lejárt a joga, így sajnos már nem lehet kapni!

Odeon
0
2006. március 21., kedd 13:28
Igen, erről már volt vita másik topikban...
Az oké, hogy a 990-es kategórába sorolt 2 filmet hoztam fel, de megnézve más kiadókat (pl SPI, Best) ebben az árkategóriában, látható, hogy belefér a szépen színesen (!) szitázott lemez, az átlátszó Amaray tok, és a kétoldalas borító, az ízléses animált menürendszer!

Annak ellenére, hogy nem az elmúlt évek emlékezetes alkotásai közé sorolható a New York bandái, én csak amiatt vettem meg anno, mert beleszerettem a kiadásba! És ezt nam azért mondom, hogy minden filmet Digipackben szeretnék megvenni, de a fentebb említett paraméterek megtartásával máris jó érzés kézbe venni egy kiadványt, míg azok elhagyása az első lépés az igénytelenség felé!
0
2006. március 21., kedd 13:04
Még egy adalék ehhez. Az RTL-Klub karácsonyra küldött nekünk egy gyönyörű DVD-kiadványt. A XXI. század című riport-sorozatuk legjobb részeit összegyűjtve, egy kétlemezes, rendkívül igényesen megtervezett digipack díszdobozban adták ki (úgy néz ki, mint egy patinás régi könyv - lásd: Gyűrűk Ura bővített változat).
Kérdeztem, hogy mikor kerül kereskedelmi forgalomba - mert gondolom, azért lenne rá igény. A válasz: sajnos ilyen minőségű kiadványt nem lehet olyan olcsón piacra dobni, hogy bekerülhessen a 990 forintos turkálós kosárba, ennél drágább terméket pedig egyszerűen nem vesznek át a piac 90%-át adó multik, vagy ha igen, akkor ott rohadna meg a polcokon. Nesze neked igényes kiadások...
0
2006. március 21., kedd 12:56
Bár nem vagyok Budapest Film, de azért azt is érdemes lenne figyelembe venni, hogy mind a Véres vasárnap, mind a 101 Reykjavik egyenesen a 990 forintos piacra készült, ezen az áron jelent meg. Ha megvennéd mondjuk az Attenborough-filmeket (Élet a fagyban - gyönyörű digipack kiadás), látnád, hogy a BuFi továbbra is szeret és tud minőségi kiadásokat piacra dobni.
Te azt a kérdést tetted fel: van arra valamilyen esély, hogy a korábban megszokott általános színvonalra visszaálljon a kiadó. Én azt a kérdést teszem fel: látsz arra valamilyen esélyt, hogy valaha Magyarországon még gazdaságilag kifizetődő legyen a korábbi magas színvonalon (magyarul nagy ráfordítással), szükségszerűen 990 forintnál magasabb kiskereskedelmi áron forgalomba hozni DVD-kiadványokat?
0
2006. március 21., kedd 12:48
Kedves Budapest Film!

Miért büntetitek a vásárlókat ezekkel a mérhetetlenül igénytelen újrakiadásokkal, illetev új megjelenésekkel? Jól tudjátok, hogy egy időben Ti voltatok a csúcs a vásárlók szemében, most meg az IPH szintjére süllyedve mindenhonnan csak negatív kritikákat lehet olvasni! Jómagam már kb nyár óta nem vettem BuFis kiadványt, a kritikán aluli minőség miatt! Az utolsó a Véres Vasárnap volt, és kibontáskor elhűltem az ezüst lemezre szitázott fekete cím láttán! Egyik barátom megvette a 101 Reykjavik-ot és neki is uúgy nézett ki a lemeze, mint a VV, míg az én 1 éves példányomon, a borítón látható kép lett rászitázva a lemezre!
Csúnya borítónyomatok, igénytelen, puha olcsó DVD tokok, esetenként 1 oldalas menük,...
Ennyire kezdetleges, lebutított kiadványok az első 50-100 hazánkban megjelent Warner filmek között voltak  99-2000 környékén!
Mindannyian nagyon örülnénk neki, ha visszaállnátok a korábban megszokott színvonalra! Van még erre valami esély?
0
2006. március 21., kedd 12:28
Kedves Jan!

A Himalája áprilisban fog megjelenni.
0
2006. március 21., kedd 12:27
Kedves Norbert!

A Mézga Aladár DVD-t csak terjesztette a Budapest Film (Antenna Multimédiás kiadvány volt). Valószínüleg az a cég fogja kiadni a sorozat többi részét, akinél a jogok vannak.
0
2006. március 21., kedd 12:26
Kedves Andrew1975!

A Budapest Film nem vett részt olyan akcióban, ahol 1000 forintnál olcsóbb termékeket árultak.
0
2006. március 21., kedd 12:24
Kedves Makifej!

A Szeress, ha mersz c. film Odeon-Anetnna-Budapest Filmes kiadvány volt. A joga sajnos már két éve lejárt. Sajnos nincsen lehetőségünk újravásárolni.
0
2006. március 21., kedd 12:23
Kedves Raymartin!

Elképzelhető, hogy mozibemutató is lesz belőle. Nyárig eldől. Ha nem lesz, akkor DVD-n nyáron hozzuk.
0
2006. március 21., kedd 12:22
Kedves Holu!

Mi nem tervezzük a film kiadását DVD-n. Elképzelhető, hogy az Odeon igen.

0
2006. február 18., szombat 20:49
Reménykedjünk együtt! Nem hiszem, hogy a hazai kiadásra ez közvetlen hatással van (mindenesetre biztató adat), de a BBC "DVD Releases" (DVD-megjelenések) oldalán http://www.bbc.co.uk/comedy/dvdreleases/ 2006. február 6-ai dátummal én felfedeztem a Csengett, Milord? (You Rang, M Lord? - Series 1) angliai kiadásának elindulását.
0
2006. február 18., szombat 15:57
Tisztelt Budapest Film!

Elfelejtettem odaírni, hogy a 964. számú hozzászólásban leírt kérdésem elsősorban Önöknek szól, tehát lemaradt a megszólítás. Most ezt pótoltam.
0
2006. február 18., szombat 15:54
Na most már tudom, csak az előbb jelentkeztem be és valamit nem igazán értettem. Na mindegy. A kérdésem a következő: 1.) Mikor jelenik meg a "Mézga Aladár különös kalandjai 3." 2.) Teljes lesz-e a következőkkel a Mézga-sorozat: 3 db Mézga család különös kalandjai; 3 db Mézga Aladár különös kalandjai; 3 db Vakáción a Mézga család? Ha az összesen 9 db DVD-vel nem teljes a sorozat, akkor mi/mennyi DVD hiányzik még?
Szerintem a Mézga-sorozat az egyik (ha nem A) legjobban sikerült magyar mesefilm. De azt hiszem, világszinten is megállja a helyét az élvonalban. A mai mesék a nyomába sem érnek. Ezért (is) érdekel a válasz, melyet kíváncsian várok és előre is köszönök.
0
2006. február 18., szombat 15:46
Most itt még nem tudom, mit írjak.
0
2006. február 15., szerda 19:08
Tisztelt Budapest Film!

Ismét megkérdezem, végleg lemondhatunk a Himalájáról?
0
2006. január 21., szombat 1:47
Tisztelt BudapestFilm!

Michael Palin sorozatból tervezik-e a többit is megjelentetni, illetve a Himalája mikor jelenik végre meg?
0
2006. január 15., vasárnap 13:36
Szerény véleményem szerint a 399 Ft-os ár teljesen etikátlan, ha a kiadó intézte így a dolgokat! Ha az áruház, az más, az ilyen multik rengeteg etikátlan dolgot elkövetnek, nekik csak a haszon a fontos! A kiadónak viszont kutya kötelessége azokra a vásárlóira gondolniuk, akik esetleg teljes áron vették meg a filmjeiket, másrészt pedig a saját sírjukat ássák, mert ezzel lehet, hogy azt érik el, legközelebb jóval kevesebben vásárolják meg a filmjeiket eredeti áron. Ez most csak arra volt reakció, amit itt alul olvastam, de örülnék, ha a kiadó (BuFi), akiket tényleg nagyon szeretek (mert m,inőségi és remek kiadványokkal jelentkeznek), reagálna erre!
0
2005. december 16., péntek 1:18
Bocs a cim helyesen : Szeress ha tudsz (Playing by Heart)
0
2005. december 13., kedd 12:54
Tisztelt Bufi

A Szeress ha mersz c. film kellene, ami megjelent már de joglejárat miatt már nem kapható. Mikor tudom újra megvenni? Miért van az hogy egy film van is meg nincs is ? Ez nagyon arra ösztönöz , hogy kimásoljam a videotékából.
0
2005. december 10., szombat 20:39
A torrente 3-at mikor fogjátok megjelentetni valamilyen formában/mozi,dvd/.
A spanyoloknál nyár vége óta megy!
0
2005. december 10., szombat 3:27
Anyátlanok lesz DVD-n?

remélem lesz
0
2005. november 26., szombat 16:20
Nagyon várnánk már további Louis de Funes filmeket DVD-n, az eddigiek zseniálisak!
0