Keresés

Budapest Film

2005. január 2., vasárnap 0:36
Tékában már van.
Lakosságiba nem tudom mikor lesz.
0
2005. január 1., szombat 22:33
Köszönöm a segítő szándékot kedves Angelus, de az internetet én is ismerem, és gondolhatod, hogy megnéztem az összes témába vágó oldalt, mielőtt ezt az üzenetet ide bevéstem. Tehát továbbra is A Szem című film magyar DVD premierjéről érdeklődnék...
0
2005. január 1., szombat 20:10
Azt hiszem már megjelent, de nem vagyok 100%-ban biztos benne. Nézd meg a  Budapestfilm  honlapján
0
2005. január 1., szombat 15:36
Kedves Budapest Film,

A múlt évben bemutatásra került "A szem" című távolkeleti filmalkotás DVD megjelenése érdekelne. Van rá esély, hogy kishazánkban is megvásárolható legyen eme kitűnő alkotás? Ha igen, akkor nagyjából mikorra datálható?

Sok sikert kívánva a 2005-ös esztendőre is, maradtam tisztelettel!
0
2004. november 5., péntek 14:47
Kedves Budapest Film!! Csak szeretném köszönetemet kifejezni önöknek a FANTOMAS-trilogiáért,nagyon jó minőség úgy a kép mint a hang,és a menü is nagyon aranyos a háttérben FUNES-al.Bár csak más kiadó is ilyen minőségben dolgozna.További sok sikert az elkövetkezendő munkákhoz!!
0
2004. október 4., hétfő 16:06
Kedves BuFi!
Szeretnék ezúton is köszönetet mondani a délelőtti Passió tokcseréért!! :)
Köszönettel és tisztelettel!
0
2004. október 4., hétfő 12:01
Kedves BuFi!

Köszönöm a gyors választ. Mindkettő nagyon jó hír, nekem különösen!
0
2004. október 4., hétfő 12:00
Kedves Zsolti,

Sajnos még nem kaptunk visszajelzést a a gyártótól (félek, hogy nem is fogunk). Egyelőre annyit tudunk tenni, hogy kicseréljük a lemezt vagy visszatérítjük a vételárat.
0
2004. október 4., hétfő 11:59
Kedves Field,

Almodovar filmje várhatóan március vége felé lesz a boltok polcain.

A Pasolini csomag úgy tűnik, hogy a novemberi hónapban megjelenik. A kiadványt az Odeon önállóan fogja forgalmazni.

0
2004. október 4., hétfő 11:33
Kedves BuFi,

Van vmi info arrol, hogy hol tart az ugy?

Koszi,
zsolti
0
2004. október 4., hétfő 10:54
Kedves BuFi!

Mikorra várható majd DVD-n Almodóvar ROSSZ NEVELÉS című filmje?

S állandó kérdésem: mivel néhány hónapja ez év második felére ígértétek a Pasolini-csomag megjelenését, lehet-e már erről így októberben valami konkrétumot megtudni?

Köszönet a válaszért!

field
0
2004. október 4., hétfő 10:51
Pasolinit 1975. november 2-ra virradó éjjel gyilkolták meg az ostiai tengerpart egy elhagyatott részén. A rendőrség néhány órán belül elfogta a feltételezett tettest, a rendező autójával menekülő Giuseppe Pelosi, 17 éves prostituáltat. Pelosi azt állította, hogy bár beleegyezett abba, hogy szexuális aktust létesít a rendezővel, de Pasolini a kocsiban erőszakoskodni próbált vele, s ő az autóból kiszállva, egy földön talált szöges lécdarabbal védekezni próbált. Az orvosi vizsgálat szerint a rendező fejét valósággal szétverték, de még élt, amikor a kocsijával keresztülhajtottak a testén. Pasolini barátai kételkedtek abban, hogy Pelosi lett volna az egyedüli tettes. Teóriájuk szerint Pelosi csupán csalétek volt, s a rendezőt közismert szókimondása, kényelmetlen megnyilatkozásai miatt a Hatalom hallgattatta el, a művész tekintélyét bemocskoló módon. Teóriájukat alátámasztani látszott több szemtanú vallomása, akik azt állították, hogy Pasolini kocsiját egy másik autó kitartóan követte, s a rendőrségi vizsgálat is valószínűsítette, hogy több tettesről lehet szó: Pasolini jó kondícióban lévő, sportos férfi volt, kevéssé tűnt valószínűnek, hogy pusztán Pelosi ártalmatlanná tudta volna tenni. A fiatalkorúak bírósága kilenc és fél évi börtönre ítélte Pelosit Pasolini meggyilkolásáért. Szabadulása után is állította, hogy nem voltak tettestársai. Az "összeesküvés-elmélet" az évek folyamán elhalványult, de volt egy másik teória is, mely szerint Pasolini saját maga "rendezte meg" a halálát. E teória hívei arra hivatkoztak, hogy Pasolini még halála előtt írt egy olyan drámát, melynek szereplőjét kísértetiesen hasonló módon ölik meg, mint ahogyan az vele is történt. Marco Tullio Giordana PASOLINI – EGY OLASZ BŰNTÉNY címmel 1995-ben játékfilmet forgatott a gyilkosságról, amely Olaszországban nagyjából akkora feltűnést keltett, mint Oliver Stone JFK című filmje pár évvel korábban a Kennedy-gyilkosságról. Giordana filmjét máig nem mutatták be nálunk, de létezik külföldön olyan Pasolini-csomag, melyben ez a film bónuszként szerepel.
Pasolini még be tudta fejezni utolsó filmjét, a SALO, AVAGY SZODOMA 120 NAPJÁ-t, de a díszbemutatót (Párizsban volt) már nem érte meg. A mű mindmáig a filmtörténet egyik legellentmondásosabb alkotása.
0
2004. szeptember 15., szerda 23:12
Benicio Del Toro akart lenni csak EL topo lett belőle :D
0
2004. szeptember 15., szerda 23:08
The Motorcycle Diaries című film mikor jelenik meg?
Che Guevara életének fiatalkori éveit dolgozza fel és azt hsizem számos díjat beszebelt. NEmsokára jün majd a Che nevű alkotás Benicop Del topoval a főszerepben. Az ez után fog játszódni.
0
2004. szeptember 13., hétfő 9:53
Kérdésem: a Mézga Aladár különös kalandjai 3. része mikor fog megjelenni?
0
2004. augusztus 12., csütörtök 23:27
EZT NÉZD MEG!!!!  MEGÉRI!!!           http://dvdcenter.uw.hu/  
0
2004. augusztus 9., hétfő 0:02
Tisztelt Budapestfilm!

Várható hogy valamikor megjelenik kis hazánban a Leslie Nielsen féle Drakula halott és élvezi film akár csak magyar 2.0 stereó hanggal?

Köszönettel, Tamás
0
2004. augusztus 5., csütörtök 0:55
így van. már az is dícséretes, hogy herzog-film jelenik meg egyáltalán. de ezek a lemezek megegyeznek az r1-es verziókkal. maga az újság meg lesz jobb is, de ha nem, azt a kétezer forintot röhögve kifizetem érte.
0
2004. augusztus 5., csütörtök 0:51
:)

ennyire nem vagy kibékülve az art magazinnal?

sztem király hogy végre egy "magazin" ezt a "műfajt" is felkarolja! és nem is akármilyen filmekkel indítva a sort!
0
2004. augusztus 5., csütörtök 0:44
mindegyik számhoz adnak hajtogatnivalót. a hátlapból azt hajtogatsz belőle, amit csak akarsz - mielőtt kivágod a kukába.
0
2004. augusztus 5., csütörtök 0:18
majd ha a dvd art (cinetel) kiadta az összes herzogot, mellékelhetne egy hajtogatható díszdobit is.
0
2004. augusztus 4., szerda 23:59
uhh, gyerekek ma végre átfésültem maj' egész amazon.com dvd készletét, mindent ami számít!és ráakadtam ergy olyan csodálatos cassavetes díszdobzra! 5 film 8 lemez, septemberi megjelenés!
meg jó lenne még egy herzog box set is!
0
2004. augusztus 4., szerda 23:41
Igaz-e hogy Passolinit megölték?
Ezt hallottam.
Erről amugy tud vki valamit?
Csak érdekelne.
Amugy jo lenne már a Passolini csomag. Van vele valami kedves bufi?
Animékkel?
0
2004. július 19., hétfő 16:18
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2004. július 19., hétfő 16:09
nagyon-nagyon lassan, de készül a film speciális dvd-változata. ugyan ridley scott már évek óta ígérgeti a kiadványt, de azért remélem, előbb fog megjelenni, mint a doom 3.
0