Üdv Palmer! Nekem van egy felesleges Szárnyas fejvadász-om, 5000-ért, de csak pesten.
0
2004. július 19., hétfő 14:12
668
Kedves Palmer,
Az Idő uraival kapcsolatban vannak konkrét elképzeléseink, de sajnos nem sikerült pontosan tisztázni, ki rendelkezik a film magyarországi jogaival. A Szárnyas fejvadászról nincsenek információink.
0
2004. július 19., hétfő 13:57
1
Kedves Budapest Film!
Várható-e, hogy a Hernádi Tibor René Laloux féle "Az Idő Urai" című rajzfilm valamikor megjelenik DVD-n? Az "www.amazon.com"-on elvileg meg lehetne rendelni egy amerikai kiadású példányt, de pillanatnyilag (úgy 3 hónapja, amióta nézem) nincs raktáron, csak VHS-en. Szóval várható ennek a kiadása a jövőben? Ha igen akkor: mikor? A "Szárnyas fejvadász"-t is régóta keresem, de annál tudom, hogy lejártak a kiadói jogok, mégis reménykedem, hogy talán mégegyszer megjelenik a polcokon. Vagy hiábavaló minden remény...?
0
2004. július 15., csütörtök 19:08
1872
Köszönöm!
0
2004. július 15., csütörtök 17:59
14599
Köszi a gyors választ, akkor marad ez. Még mindig jobb letterbox-ban, mint pan-scanben. :)))
Mikey-Soft
0
2004. július 15., csütörtök 14:06
668
Kedves Noname,
A Magdolna nővérek várhatóan augusztus elejére készül el. Sajnos olyan anyagot katunk a jogtulajdonostól amiből nem lehetett DVD-t készíteni.
A késésért mindenkitől elnézést kérünk.
0
2004. július 15., csütörtök 14:04
668
Kedves Mikey-Soft!
Sajnos csak azokból az anyagokból tudunk dolgozni, amit a film jogtulajdonosától megkapunk a DVD gyártáshoz. Sajnos nem várható másik kiadás a filmből.
0
2004. július 15., csütörtök 12:25
1872
T. BuFi!
Mikorra várható a Magdolna Nővérek megjelenése?
Köszönettel: noname
0
2004. július 8., csütörtök 21:58
14599
Tisztelt Budapest Film!
Ezúton is grtulálok nektek a Torrente-sorozathoz, de egy kérdésem azért lenne a témához:
Mégpedig az, hogy az első rész várható-e anamorf (16:9-es) kiadásban is? Mivel amit én vettem a megjelenéskor, az sajna csak "letterbox" képű volt (16:9-es TV-n szép fekete keret van a kép körül, és így nem élvezhető igazán).
Köszönöm!
Mikey-Soft
0
2004. június 29., kedd 1:06
83
Az Ezy-n most nagy anime kiárusítás van, check it out: http://www.ezydvd.com.au/animeclearance.zml
0
2004. június 28., hétfő 3:38
6
Kedves Derceto!
Azt szeretném töled megkérdezni, hogy mi a címe annak a válogatás DVD-nek?! Amúgy lehet hogy a BudapestFilm is tud valamit ez ügyben, de majd kiderül!
Válaszodat elöre is köszönöm!
Lengyel Tamás
0
2004. június 28., hétfő 3:07
4201
A Budapest Film inkább mozifilmekkel foglalkozik, nem hiszem, hogy tévésorozatokról sok információval tudnának szolgálni.
0
2004. június 28., hétfő 3:05
4201
"NAGY Dragon Ball Z DVD"
Lehet kapni a NetPiac-on is: http://www.netpiac.hu/display/index.phtml?do=termek&termek_id=3581 Én a Media Markt-ban láttam a "NAGY Pokémon DVD"-vel együtt :)
Továbbra is az RTL Klub az illetékes, hozzájuk érdemes fordulni.
0
2004. június 28., hétfő 2:58
6
Kedves Derceto!
Azt szeretném töled megkérdezni, hogy mi a címe annak a válogatás DVD-nek?! Amúgy lehet hogy a BudapestFilm is tud valamit ez ügyben, de majd kiderül!
Lengyel Tamás
0
2004. június 28., hétfő 2:47
6
Kedves Derceto!
Lengyel Tamás
0
2004. június 28., hétfő 2:44
6
Kedves Derceto!
Lengyel Tamás
0
2004. június 28., hétfő 2:40
6
Tisztelt BudapestFilm!
Érdeklödni szeretnék, hogy van-e arra esély, hogy a korábban betiltott Dragonball Z sorozatot - aminek vetítését aztán engedélyezték késöbb - kiadják DVD-n?!
Válaszukat elöre is nagyon szépen köszönöm!
Tisztelettel: Lengyel Tamás
0
2004. június 28., hétfő 2:07
4201
Tamás: Ezt miért a Budapest Filmtől kérdezed? Szerintem inkább az RTL Klubhoz kellene fordulnod. Egy Dragonball DVD-t már kiadtak, ilyen válogatás jellegű, van rajta vagy 9-10 rész.
0
2004. június 28., hétfő 2:04
6
Tisztelt BudapestFilm!
Érdeklödni szeretnék, hogy van-e arra esély, hogy a korábban betiltott Dragonball Z sorozatot - aminek vetítését aztán engedélyezték késöbb - kiadják DVD-n?!
Válaszukat elöre is nagyon szépen köszönöm!
Tisztelettel: Lengyel Tamás
0
2004. június 27., vasárnap 14:41
26
Tisztelt BudaPestFilm!
Szeretnék érdeklődni, hogy a '23' c. német filmet tervezik-e esetleg kiadni a jövőben? Szinkronnal?
Köszönöm válaszukat: DockYard
0
2004. június 7., hétfő 17:16
213
Igen, köszi, közben másik szálon egyeztettem a kiadóval, és holnapra ígértek egy 3-ast nekem. :) THX.
0
2004. június 5., szombat 1:05
38
Gyerekek, én nagyon örülök Az ember, aki ott se voltnak, de hogy 9 hónap után is lemaradtak a feliratok az extrákról, azért az gáz.
:)
0
2004. június 4., péntek 19:25
2
Üdv M!
Esetleg ellenőrizd: a DVD írott oldalán a belső gyűrűn a következő feliratnak kell lenni: BPF-SEGITSEG-3.
Ha nem ez van, akkor tuti egy régebbi szériából van.
0
2004. június 4., péntek 18:53
2
Üdv M!
'Segítség, apa lettem!' harmadik széria tökéletes, az általad említett pontokon nincs gond a hanggal, valszeg még mindig az előző szériákból kaptál.
0
2004. június 4., péntek 13:40
213
Szia BudapestFilm!
Emléxel még erre? >Kedves Budapestfilm! > >A következő helyeken van hangkimaradás: 1:28:07, 1:32:49, 1:32:56, 1:33:01, 1:33:04. (Segítség, apa lettem!) >Valahol még ezek előtt is van, de erre a sorozatos dologra emlékeztem, és most nemigen van időm a többi egy-kettő miatt végignézni a teljes filmet. >Segítettek ezek az időpontok neked? >Mit tegyek a lemezemmel?"
Azt mondtad, megvan a hiba, és kijavították, majd később, hogy mehetek a cseréért. Le is játszottuk az Xpress-szel, de a csere lemez is ugyanott, ugyanazon hibákat tartalmazta, ezért felhívtalak titeket, és a SV-nél intéztek a hölgyek egy cserét. Csakhogy kiderül még ott helyben, hogy az összes kópia továbbra is tartalmazza ugyanezen hibákat. Na akkor most mi legyen???