Keresés

Budapest Film

2004. június 2., szerda 13:44
Nagy valószínűséggel az InterComhoz.
0
2004. június 2., szerda 13:27
A Stargate (nem sorozat!) joga a BuFi-hez vagy az Intercomhoz került?
0
2004. május 27., csütörtök 19:31
Anime ügyben mi a helyzet, kis sunyi? ;)
0
2004. május 27., csütörtök 18:38
ezesetben megkövetlek titeket :)
0
2004. május 27., csütörtök 17:00
Kedves Woockie_

A Kocka mindkét része folyamatosan elérhető. Kérlek szólj az Xpressnek.

Az említett filmek ügyében sjnos még mindig nincsen fejlemény. Sajnos az Idő urai esetében nem tisztázott, hogy kinél vannak a film magyarországi jogai.
0
2004. május 27., csütörtök 16:23
Hali!:)

Ket kerdesem lenne. A Kocka elso es masodik resze, mint olyan vegleg megszunt letezni? Mert amikor irtatok, hogy mar biztos nem lesz diszdoboz, gondoltam megrendelem kulon. Akkor mar keso volt... :(
A masik kerdes: Volt szo regebben jonehany "erdekesnek igerkezo" filmrol, mint peldaul az Ido urai, Waczak-szallo. Ezekrol van valami hir? Lesz ilyen?

koszi,
Woockie
0
2004. május 27., csütörtök 15:58
Kedves Budapest Film!

A helyetekben elolvasnám A Magdolna nővérek "filmértékeléseit", ugyanis felettébb szórakoztató lesz a számotokra. Kíváncsi lennék a véleményetekre is. :)

Üdvözlettel:

Daemiaen
0
2004. május 27., csütörtök 15:52
Kedves vtbxx!

A Csapd le csacsit nem mi forgalmazzuk, hanem a Kinowelt. Tervbe volt véve egy DVD kiadás a tavalyi évben, de a Kinowelt a VCD mellett döntött. A hibázásainkat szívesen elismerjük, de ezt kérlek ne fogjátok ránk :-)
0
2004. május 27., csütörtök 13:46
köszönöm a választ!

csak szeptember!? :(
Sebaj, valahogy túlélem! :)

nincs DTS!? :(
miért?
0
2004. május 27., csütörtök 13:12
kedves BuFi, várható-e az szinte elhanyagolható számú hibázásaitok egyikének kiküszöbölése, név szerint a Csapd le csacsi normális megjelentetése?
(még mindig nem értem miért kellett egy VCD-s megjelenéssel meggyalázni az egyik legjobb magyar vígjátékot :( )
0
2004. május 27., csütörtök 12:30
Kedves zsolti!

Jeleztük a kinti gyártó felé, hogy probléma van a lemezekkel. Természetesen azonnal jelezni fogjuk mindenkinek, ha megérkeznek a cserelemezek (a gyárat ismerve ez sajnos nem lesz egyik napról a másikra).
0
2004. május 27., csütörtök 12:25
Kedves _calogero!

A 13 nap szeptmberben fog megjelenni kétlemezes kiadásban. Az első lemez megegyezik a tékás változattal (DTS hang sajnos nincsen rajta), a második lemezen pedig az extrák kaptak helyet (azt nem tudom, hogy megegyeznek-e a kinti lemez extráival).
0
2004. május 27., csütörtök 12:13
Kedves LouiS!

A gratulációt köszönjük. A Kísértetházon sajno nem tudunk változtattni, mivel csak azokból az anyagokból dolgozhatunk, amit a jogtulajdonos küld.
0
2004. május 27., csütörtök 12:11
Kedves JUBEI!

A Passio DVD várhatóan szeptember környékén fog megjelenni. Extrák és specifikációk ügyében sajnos még nem tudok nyilatkozni.
0
2004. május 26., szerda 10:58
Kedves BuFi,

Az Az ember, aki ott se volt cimu filmnek varhato a javitott, magyar feliratos extrakkal ellatott valtozata cserelemezkent?

Udv,
zsolti
0
2004. május 25., kedd 23:33
Kedves BuFi!

Időközben megtudtam, hogy Ti adtátok ki a 13 napot, és nagyon (!) örülök neki.
Azt szeretném tudni, hogy mikor fog megjelenni kereskedelmi forgalomban, és, hogy megkapjuk-e azokat az extrákat, melyek a külföldi kiadványokon szerepeltek?
A DTSnek nagyon örülök!
Sárospatakon már az egyik tékában ott figyel a polcon a DVD, de állítólag azon nincs DTS! Ez csak ugye a tékás verzió miatt van?

várom mielőbbi válaszotokat!
üdv
calogero
0
2004. május 20., csütörtök 23:47
Kedves Budapest Film!

Az utóbbi idők színvonalas új kiadásaihoz gratula! Ellenben tervezitek-e a régebbi kiadások felújítását? Konkrétan az Év legrosszabb DVD-je címre méltán pályázó Kísértetház (The House Of Spirits) feljavított, VÁGATLAN kiadására gondolok (némi feliratkorrekció is elkelne)...
0
2004. május 17., hétfő 18:37
Kedves Budapestfilm!

a Passio dvd-ről még mindig semmit sem tudni? Csak azt hogy október november környékén jön?
0
2004. május 11., kedd 23:00
De lehet szegény Bufiék mindent megtesznek mint a Meztelen ebéd esetében csak valamiylen jogi dolog tesz keresztbe nekik.

De pl. a Hullajóra meg nem látnak esélyt hogy jól fogynak. Hiába van több oszkárdíjas alkotógárda, hiába a Gyűrűk ura világrengető anyagi és kritikai sikere, hiába a filmet az összes tékában szarrá nézték az emberek annyira jó volt és annyira szerették ezt a kultmozit, ráadásúl vannak akik csak szeretik a horrort meg a ritkaságokat azok is vennék szerintem...
0
2004. május 11., kedd 22:33
Akkor mégsem maradtam le. :)

Hát az a dolog már elég régen volt. Én már minden ilyen irányú várakozásomat feladtam, ha lesz valami lesz, ha nem nem. Én felajánlottam BuFinak a segítséget, hogy adok filmeket, vagy bármit, és ezt továbbra is vállalom. Annakidején a Best-től is megkerestek a Chihiro kapcsán, annak is örültem, aztán ők sem reagáltak semmit.

BuFi legalább mondhatnál annyit, hogy "bocs srácok, utánajártunk, de ezért és ezért nem fog menni". Nem kötelező, csak legalább ezt a dolgot is akkor el lehetne könyvelni.

Állítólag lesz Inu Yasha az RTL Klubon, ami egy nagyságrenddel nézhetőbb mint a Dragonball és a Pokemon. Ez is Sunrise, mint a Cowboy Bebop.
0
2004. május 11., kedd 21:51
Kösz.

derceto: Még régebben volt szó arról hogy a budapestfilm megpróbálkozik anime kiadásokkal és megkérdezett minket vásárlókat mit látnánk szívesen. Én legszívesebb a Ninaj Scrollt látnám (pár másik film mellett persze) meg mások is mondták ezért írtam így.
0
2004. május 10., hétfő 12:32
Kedves JUBEI!

A Parti szörnyek márciustól kölcsönözhető.
0
2004. május 10., hétfő 12:31
Kedves Pbartfai!

Érdeklődtünk a fent említet filmek jogaival kapcsolatban, de egyelőre sikertelenül.

0
2004. május 9., vasárnap 21:24
Milyen ügyek? Lemaradtam...
0
2004. május 9., vasárnap 14:33
Kedves Budapestfilm!

Már rég meg akartam kérdezni de számíthatunk-e a Suspiriára? Kinte gy annyira gyönyörű kiadványa van és a film is DVD-re termett. Kevés oylan horrorfilm van ami ennyire kimeríteni filmművészet fogalmát mert ez a film egy mestermű.
Van rá esély?

A Ninja Scrollal az ügyek hogy haladnak?
0