a Parti szörnyek tékás megjelenése mikor lesz? Mert megnézném mielőtt megvenném.
0
2004. április 23., péntek 12:37
1
Kedves Budapest Film!
Klasszikus angol sorozatokról szeretnék érdeklődni: - Csengetett Mylord? - Igenis Miniszter(elnök) úr!
Várható a megjelenésük?
A miniszter úrnak van angol DVD kiadása, de a magyar szinkronnal felejthetetlen. Szerintem sokan bármennyit fizetnének érte!
Üdv, Péter
0
2004. április 22., csütörtök 17:55
41
Hello!
Es arra azert lesz esely, hogy kulon-kulon lehet kapni a ket reszt?:) Mert most eppen nem jellemzoen. :-/
bit, -- Woockie
0
2004. április 22., csütörtök 12:37
213
Nagyon köszi :)
0
2004. április 21., szerda 19:06
4078
Nagyon kíváncsi avgyok kedves Bufi. Elmanodanátok kérlek mi történet a Meztelene béd kaidásával? Köszi.
0
2004. április 21., szerda 18:57
668
Kedves M!
A filmnek elkészült a javított változata. Az Xpress-t kiértesítjük, így a logosztikai részét le is tudjátok bonyolítani. Köszönjük a türelmeteket.
0
2004. április 21., szerda 18:55
668
Kedves Daemiaen!
A Kocka díszdoboz sajno különböző technikai okok miatt meghiusulni látszik. Az ember aki ott se volt, pedig talán májusra beérkezik.
0
2004. április 21., szerda 18:53
668
Kedves Field!
A Pasolini filmek jogait az Odeon vette meg, de mi forgalmaztuk VHS-en. A DVD kiadásról már beszélgettünk ezért elképzelhető, hogy forgalmazni is fogjuk. Azért javaslom, hogy érdeklődjetek náluk, mert a pontos specifikációk ügyében Ők tudnak biztos információkkal szolgálni.
0
2004. április 21., szerda 16:19
7151
Kedves Budapest Film!
Légy szíves, áruljátok már el, hogy van ez az egész a Pasolini-filmekkel! Egyszer úgy tűnik nekem a válaszaitokból, hogy ti fogjátok kiadni, máskor meg az Odeonhoz irányítjátok az embert. Nekem tulajdonképpen tökmindegy, ki fogja forgalmazni, de legalább annyi tudható, hogy az idén biztos kiadja a BuFi vagy az Odeon? Előre is köszönöm a választ!
field
0
2004. április 21., szerda 15:25
4078
Ó de kár :-((((((((((((((((( PEdig nagyon vártam.
0
2004. április 21., szerda 14:19
213
Kedves BudapestFilm!
Mi a helyzet a "Segítség, apa lettem" c. filmmel? Már igencsak régóta húzódik a javítás javítása. Mikorra lehet kézhez kapni valamit?? THX
0
2004. április 21., szerda 13:49
3933
Kedves Budapest Film!
Van már valami előrelépés a Kocka díszdobozzal és Az ember, aki ott se volttal kapcsolatosan?
Köszönöm!
0
2004. április 21., szerda 13:43
668
Kedves JUBEI!
X polgártárs és Cronnenberg filmek egyelőre nincsenek (sajnos a Meztelen ebéddel is problémák merültek fel).
Pasolini filmekkel kapcsolatban az Odeon tud bővebb felvilágosítást adni.
0
2004. április 20., kedd 21:47
4078
TÉnyleg Bufi a ha bejön a Meztelen ebéd azután lehet számítani más Cronenberg filmekre is (Karambol)?Videodrome - rendezői se lenne rossz bár a jogok sajna nem a tiétek.. Bár mivel rendezői lehet hogy külön jog van rá.
0
2004. április 20., kedd 21:34
3495
ugyanez a véleményem, csak nekem most a new york bandái kapcsán. (előző héten vettem meg) nagyon szépre sikrült a kiadvány! 2 apró bakit azért találni benne: -ha kiválasztjuk a menüben valamelyik hangot, az utánna következő kis animációban ott maradt a magyar DTS. -a tokon más hangsávok szerepelnek mint a kis papíron ami mellé volt rakva, és a poén, hogy egyik sem stimmel! A kérdésem az volna, hogy a tékákban nem hamarabb jelent meg mint kereskedelmi forgalomban? Csak azért kérdezem, mert a tékás verzió borítóján ha jól emlékszem helyesen vannak feltüntetve a hangsávok. egyébként minden elismerésem. gyönyörű kiadvány!
0
2004. április 20., kedd 21:22
4078
Megvettem ma Mulholland drivot és gratulálok hozzá mert egy nagyon igényes kiadás. Sok nagyobb kaidó és példát vehetne rólatok. (Bár mintha mostanában egyesek kezdenének felzárkozni)
0
2004. április 18., vasárnap 23:06
4078
Kedves Budapestfilm!
Lesz X polgártárs? Lesznek még Cronenberg filmek?
A Passolini csomagbol lesz díszdoboz is vagy csak külön kiülön adjátok ki? Mondjuk mindkettőnek örülnék csak kíváncsi vagyok.A Lényeg hogy mindengyikből a hosszabb és vágatlanabb változat legyen.
Elárulnátok még pár tervetek erre az évre ha nagyon szépen megkérünk?
0
2004. április 16., péntek 17:32
4078
Ebben a pillanatban rendeltem meg a Mulholland Drivot.
Csak egy dolog amire mindenki jobb ha odafigyel. Ez eddig csak nálam volt de mikor betettem a kosaramba még csomó filmet betett magától úgy 175 000 ft értékben. Enyhén meglepődtem :-)))
0
2004. április 16., péntek 17:25
4078
De eza filma kkor is mestermunka trillereken bellül. Ráadásul sokkal megrázóbb mint mondjuk a Hetedik vagy a Bárányok hallgatnak Ezek is remek filmek). De ez igaz történet + a rendezés nagyon jó!
0
2004. április 15., csütörtök 23:09
11
Szia,
a film nagyon jó, főleg, hogy Magyarországon forgatták. És ha tényleg tettszett a díszlet és az ábrázolás mód, az mind magyar szakemberek munkáját dícsérik. Emlékszel arra a jelenetre amikor a nyomozást vezető tiszt egy kicsit kiborul és elkezdi fejelgetni az egyik fát? Kis gumi trükk, kipróbáltam én is... Szerencsém volt a filmben mint "utolsó" segédmunkás dolgozni, de élőben láthattam dolgozni ezeket a nagy szinészeket. Mondhatom egy élmény volt.
Mylo
0
2004. április 13., kedd 15:35
213
Kedves BudapestFilm!
Mi a helyzet a "Segítség, apa lettem" c. filmmel? Már igencsak régóta húzódik a javítás javítása. Mikorra lehet kézhez kapni valamit?? THX
0
2004. április 13., kedd 10:44
668
Kedves JUBEI!
Mulholand Drive lemezünk van raktáron.
0
2004. április 12., hétfő 23:14
4078
Kedves Budapestfilm!
Az előző kérdéseinkhez még annyit írnék, hogy mikor lesz újra Mulholland Drive? Neketek esetleg van-e raktáron illetve az xpress mikor kap legközelebb?
0
2004. április 10., szombat 12:48
4078
Ez részben igaz, de csak meg kell nézni a helyszíneket, meg a kor és rendszer hű ábrázolását. Már csak ezért is érdemes megnézni.
0
2004. április 10., szombat 11:52
7151
Örülök, hogy említi valaki ezt a filmet, mert nekem is tetszett, s a műsoros VHS-emet szívesen lecserélném már DVD-re. Csikatilo gyilkosságai körül azonban akkora volt a titkolózás az egykori Szovjetunióban, hogy nekem nincsenek elegendő infóim annak eldöntésére, hogy a film vajon tényleg kellő hitelességgel idézi-e fel a történteket.