Kis segítséget szeretnék kérni a nagyérdeműtől! Szeretnék DVD-kölcsönzőt nyitni.Hogyan kell? Milyen feltételei vannak? Tud valaki infót a forgalmazókkal kapcsolatban? Mikor kell szerződés a kiadókkal? Infót erre a címre küldjetek: dvdhelp@freemail.hu
Köszönöm a segítségeteket.
0
2004. április 9., péntek 23:17
4078
Ja mégvalami. Minden idők talán leghitelesebb és az egyik legjobb sorozatgyilkosos filmjéről az X-polgártárson gondolkodtatok-e?
0
2004. április 9., péntek 23:14
4078
Kedves Budapestfilm!
A Meztelen ebéd (ami most dolgoztok) -en kívűl esetleg gondolkoztatok-e más Cronenberg filmeken is (ismertebbek: Karambol, Mr Butterfly, Porontyok, Kissé ismeretlenebbek, de értékesek és újszerűek lennének nálunk: Rabid, Scanners tb.)??
0
2004. április 9., péntek 13:25
3495
Kedves BuFi!
A kérdések topicban említettem a Wanderers-t. Tőletek esetleg lehet rá számítani? Fene se tudja kinél vannak a jogok, de asszem Orion-os, tehát MGM-es tehát Intercomos. :( Roppant mód örülnék neki, és szerintem nem lennék 1edül!
0
2004. április 6., kedd 15:27
4078
látta valamelyiktek aze vil dead előtt készült within woods című filmet? szintén Raimi-Cambell produckió.
0
2004. április 5., hétfő 20:58
342
:))))
0
2004. április 5., hétfő 17:56
4078
Jamamura uyge ter is láttad a The short of David Lyncht? Ugye hogy lenyűgöző. Lynch és Cronenberg filmek majdnem mind mesterművek.
0
2004. április 5., hétfő 10:51
4078
Nagyon fasza! De itt még aze gy gyűrű is ott van úgyhogy azért eléggé felvinné a kaidvány értékét azok szemében akik nem ismerik. És ki tudja. Talán még tetszene is nekik. Nekem angyon tetszik.
0
2004. április 5., hétfő 0:56
17243
azért a bad taste esetében bepróbálták ezt a stratégiát. :]
0
2004. április 4., vasárnap 23:47
342
"A Hullajó viszont (ezt senkis em tagadhatja) videon nagyon sikeres volt. És ahogy itt valaki mondta. Oscar díjes emberek csinálták. És mint soxor lemondtam a Gyűrűk ura fanok is vennék ezeket a korai alkotásokat"
Kétségeim vannak. Azért mert tetszik egy rendező filmje nem törvényszerű, hogy megvegyem az összes többi filmjét is. Spielberg Cápáját, Indy trilógiáját, Shindler listáját imádom, de ezért nem fogom megvenni a Bíborszint... Félreértés ne essék, a Hullajót komálom, de nem hiszem hogy szimplán attól piacképessé válna csak mert PJ neve ott van a stáblistán :)
0
2004. április 4., vasárnap 22:18
4078
Megnézted a The short of David Lynchet és egyszerűen hihetetlen... Komoylan mondom a filmtörténet legütősebb és legsalyátosabb (főleg a korai) rövidefilmek találhatóak a gyűjteménye. Komoylan mondom DVD kiadás egy mérdföldkő lenne annyira jó ez a film. Igazi Lynches. A legjobban között a helye.
0
2004. április 4., vasárnap 15:00
4078
Lejárt a jog a filmre.
Na sa baj majd lesz más Budapestfilm kiadvány amit megveszek.
Tényleg kinek mi a 2-3 kedvenc Cronenberg filmje?
Nekem ezek: Videodrome, Meztelen ebéd, (3-nak vagy a Pillangóúrfi vagy a Légy de ezek szerintem nem oylan jók mint a másik kettő de ettől még nagyon jók)
Nagyon kíváncsi vagyok a Karambolra meg a Poronytokra azokat még nem láttam.
Viszont az existenZ-et útálom nekem angyon nem tetszik.
0
2004. március 31., szerda 22:53
4078
Kedves Budapestfilm!
A Félelem és reszketés Las vegacban -ból mikor jön a következő szállítmány?
0
2004. március 31., szerda 20:28
4078
"köszönöm kérdésed, reggel kicsit fájt a torkom, de amúgy jól vagyok ;)"
Ha jól vagy akkor örülök. Remélem már nem fáj a torkod. Van rá egy jó gyógyszer. Olyan mint a Halls :-)
De szerintem is alapfilmek. A Hullajó viszont (ezt senkis em tagadhatja) videon nagyon sikeres volt. És ahogy itt valaki mondta. Oscar díjes emberek csinálták. És mint soxor lemondtam a Gyűrűk ura fanok is vennék ezeket a korai alkotásokat. Mellesleg Peter Jackson neve mostanában olyan erejű mint 15-10 éve Spielbergé volt. Tehát az ő nevével már el lehet valamit adni. A Gyűrűk ura szlogennel méginkább.
0
2004. március 31., szerda 20:22
17243
áh, mindkettő alapfilm. ötletek egész tárháza, midnen perce kincs, satöbbi.
0
2004. március 31., szerda 20:21
17243
november környékén? az jó. bekerülhet a fa alá. christmas in hell!!! :]
0
2004. március 31., szerda 20:12
2774
"Sutter: Jól érzed magad? :-)"
köszönöm kérdésed, reggel kicsit fájt a torkom, de amúgy jól vagyok ;)
0
2004. március 31., szerda 20:08
4078
Sutter: Jól érzed magad? :-)
a Hullajó minden idők egyik legjobb filmje. A BAd taste meg egy tökéletes első munka.
Budapestfilm! Nagyon köszönöm a válaszokat. Sok jó hírt kaptam meg kettő rosszat. Szóval a Passolini csomagnak (főleg a Saloval) iszonyatosan örülök. A Lynch filmeknek szintén. A Passio meg jók kezekben van nálatok.
De csak egy apró kérdés a Hullajó (meg a Cannibal Holocaustra) azért nem láttok rájuk eséjt mert szerintetek nem fogynának jól vagy pedig a jogok miatt.
0
2004. március 31., szerda 16:49
2774
kár, hogy a film nézhetetlen... a Bad Taste-tel egyetemben...
0
2004. március 31., szerda 15:55
4201
A Hullajóért kár, pedig Oscar-díjas a rendezője, a vágója, a forgatókönyvírói, a hangmérnöke, a hangvágója és a spec. effektek felelőse is :)
0
2004. március 31., szerda 15:43
125
Szomorúan hallom. :(
0
2004. március 31., szerda 11:53
7151
Bár a válasz Jubeinek szól, de számomra ez a nap, sőt a hét, még inkább a hónap híre! Remélem, a Franciaországban kiadott változatok jönnek és nem a Brit Filmintézet hihetetlenül gagyi kiadványai. A franciáknál mind a 4 Pasolini-film vadonatúj transzferrel, a lehetőségekhez képest extrákkal (pl. a Trilógiához Ninetto Davolival készült beszélgetéssel) jelent meg, sőt, a lemezek a filmek "hivatalos" olasz és francia változatait is tartalmazzák. Ez főleg AZ EZEREGYÉJSZAKA VIRÁGAI esetében fontos, ahol a francia verzió bő 20 perccel hosszabb, mint a nemzetközileg ismert -nálunk is bemutatott- változat, sőt, még két kivágott jelenetet is tartalmaz.
0
2004. március 31., szerda 11:37
668
Kedves JUBEI,
Amit még lehagytam :-) - A hullajóra nem nagyon látok esélyt (a Cannibal Holocaust-ra sem) - Lynch filmeken dolgozunk - A passió-t valóban mi forgalmazzuk. A DVD várható megjelenése november környékén lesz, de konkrétumokat még nem tudok mondani a kiadványról.
Remélem mindenre tudtam válaszolni.
0
2004. március 31., szerda 11:32
668
Kedves JUBEI!
Igen komoly esély van egy Pasolini csomag (Salo, Dekameron, Canterbury mesék, Ezeregyéjszaka meséi) DVD kiadására. Konkrét dátum még nincsen, de az év második felében nagy valószínűséggel mindegyik meg fog jelenni.
0
2004. március 31., szerda 11:31
668
Kedves Amateur,
A felsorolt filmek közül egyiknek sincsen nálunk a joga.