Egyelőre még nem terveztünk az Üvegtigrisre akciót.
0
2004. március 31., szerda 11:29
668
Kedves Jack The Ripper,
Ilyen jellegű filmek kiadását terveztük (tervezzük), de konkrét tervek még nincsenek.
0
2004. március 31., szerda 9:45
4078
Nagyon jól néz ki ez a Naked Lunch borító! Kiváló film!
Jama: Azért mert júniusban kiadják a második részt szinkronnal azért még nem biztos, hogy az első rész is náluk van. Mondjuk nagy a valószínűsége de nem vagyok benne biztos. Ezuttal remélem a szinkron biztsos. Meg az hogy vágatlan.
a Hullajó azért se lenne rossz mert ennek a filmnek rengeteg rajongója is van másrészt a Gyűrűk ura hatalmas reklámot is csinált ennek. Eredeti szinkonnal és vágatlanúl (ahogy kedvenc kiadónktól megszokhattuk) tökéletes kiadvány lenne.
0
2004. március 31., szerda 9:14
7151
A DVD Extra pár napja megírta, hogy az EVIL DEAD 2 nyár elején (júniusban?) idehaza is megjelenik. A film abban a Kinowelt-csomagban volt, aminek jelentős része az Intercomhoz került, s ők májustól a T2-vel, a BOSSZÚVÁGY-gyal és a THE DOORS-szal megkezdik e csomag filmjeinek kiadását.
0
2004. március 31., szerda 3:01
634
referenciaként:
New high-definition digital transfer, approved by director David Cronenberg Audio commentary by Cronenberg and actor Peter Weller Making Naked Lunch a London Weekend TV documentary Illustrated essay on the special effects Film stills gallery Examples of the marketing campaign, including a featurette, B-roll montage, TV spots, and theatrical trailer Excerpts from the novel read by author William S. Burroughs A collection of archival stills of author William S. Burroughs 32-page booklet with essays Widescreen anamorphic format Number of discs: 2
0
2004. március 31., szerda 1:29
6
Kedves Budapest Film!
Csatlakozva az előttem írókhoz, én is nagy horror-rajongó vagyok. Nem tudtok valamit az alábbi filmekről? -Evil Dead (1-2) -Hullajó -Demons (1-2) Ezek a VHS-es videós korszak nagy filmjei. Szerintem nagyon sok videós szeretné ott tudni a gyűjteményében. Jó lenne, ha tudnátok valamit mondani ezekről a ritka filmekről. (Nagy csoda volt pl. a "Végtelen történet" kiadása is.)
0
2004. március 27., szombat 18:25
4078
Kedves Budapestfilm!
Az előző kérdéseim (kérdéseinkhez) még ennyit: Úgy tudom ti hozzátok ki a Passiót. Annak a DVd változata miylen lesz?
0
2004. március 25., csütörtök 15:07
4078
Budapestfilm?
Szeretném kérdezni, hogy már volt szó itt a Salo -avagy szodoma 120 napjárol. Találtatok hozzá megfelelő transzfert? Mert az a film nagyon hiányzik a gyűjteményből.
emellett megkérdeznélek titeket hogy mindenidők talán két legnagyobb videotékás sikerénbek a Hullajó és a Cannibal Holocaust című filmekre van e esély??
a két Lynchért (Radírfej, the short of David Lynch) és a Meztelen ebdért szívből szurkolok. És remélem hogy a fentebb említettekre is van egy kis esély mivel nagyon rossz hogy mindenkinek külföldről kell megvennie ahol soxor nem olyan igéynesen adnak ki mint ti. :-))
0
2004. március 22., hétfő 18:02
1
Tisztelt Budapestfilm! Az alábbi filmek esetleges kiadása felõl szeretnék érdeklõdni: Sleuth ( A mesterdetektív) - Laurence Olivier & Michael Caine A félelem bére - Yves Montand és még egy sorozat: Yes Minister/ Yes Prime Minister - az angol humor egyik gyöngyszeme
0
2004. március 22., hétfő 15:31
125
Üvegtigrisre vajh van-e esély valami idei akcióban? ;)
0
2004. március 21., vasárnap 1:06
397
Egyetértünk. Szerintem is próbát tehetne valamelyik kiadó ezzel a műfajjal. Nem hinném, hogy csak mi ketten lennénk rá vevők...
0
2004. március 20., szombat 11:17
4078
Na igen. Ez az egyetlen kiadó amiben van egy kis próbálkozó szellem. És szerintem az iylen irányú kiadványok nem is fognyak rosszúl. Ott van pl.: Útvesztőben, Született gyilkosok stb. Nem azt mondom erre kell ráállni de egy-két kiadás közé be lehetne szúrni egy Hullajót, Evild eadet vagy Radírfejet. Hátha sikeresek lesznek.
0
2004. március 19., péntek 19:29
397
Szerencsére a jenkiknek volt annyi eszük, hogy az első részt adták ki DTS ES 6.1-ben! :o))) Télleg, Budapest Film, esetleg nem tervezitek ilyen jellegű filmek kiadását, hogy a topic témájáról is essen szó?
0
2004. március 19., péntek 14:34
4078
Ja. Ez Evil dead 1 és 2 angyon jó. De az első része igazi horrorfilm. Olyan ami kenterbever mindent.
0
2004. március 19., péntek 1:19
397
OFF Ja. Ha hozzá akarsz jutni vmelyikhez, kénytelen vagy külföldről beszerezni. Aztán meg csinálni egy magyar feliratos "otthoni" verziót, hogy a család is értse... :o))) Ha jól emlékszem, az Inferno-ban játszott a Dallas-os Lucy Ewing ottani férje, a Leigh McCloskey. Először csak néztem, hogy honnan ismerős ez a pofa. Asszem ő volt az egyik főszereplő? Egyébként bírom a két Démonok filmet is bár ott Argento "csak" társszerző és producer. Nem a filmművészet csimborasszói ezek az Evil Dead, Day of the Dead, stb. zombi, démon filmek, de időnként elszórakoztatnak. ON
0
2004. március 18., csütörtök 21:56
4078
Na igen.- De talán nem is a vérorgia hanem a brutalitás mánia. Nagyon hiteles. Van egy két legendás gyilok amiket hihetetlenűl jól megcsinált (Profondo Rosso - Egy pofa fogait éd fejét egy zongorán verik szét, Tenebrében a végső gyilkosság sorozat, Suspiriában a szív és a kutyás gyilok stb.). De az Argento filmeknél a hangulat utánozhatatlan. Főleg a Profondo rosso és a Suspiriánál, Inferno. ezek oylan álomszerűek kissé. a Tenebre , Nonhosonno, Opera meg más szempontbóll király. Kenterbe veri a thrillerek 99% Kár hogy nálunk az Argento filmek nem oylan népszerűek mint európa más országaiban. Még finnországban is ki van adva a nagy része pedig ott fele ennyi a népesség.
0
2004. március 18., csütörtök 20:25
397
Jaja. Nem minden filmje egy vérorgia, főleg a koraiak nem. De aztán beindult...
0
2004. március 17., szerda 22:54
4078
Bocsi akkor öszekevertem a neveket. :-) Igazad van.
0
2004. március 17., szerda 21:07
7151
Ez nekem nagyon új: Mimsy Farmer mint híres zenész? Úgy tudom, ő egy, a 70-es években főleg Olaszországban sokat foglalkoztatott színésznő volt. Ld. A MESTER ÉS MARGARITA, ALLONSANFAN stb. Több mint 10 éve nem forgat.
0
2004. március 17., szerda 20:48
4078
ja és még valami:
zene: Ennio Morricone
0
2004. március 17., szerda 20:47
4078
Igen. Láttam is, de sajnos annyira rossz minőségű volt hogy letöröltem. És még egy érdekesség. Egy híres zenész is játszott benne Mimsy Farmer. A film storyja hogy egy zenészt valaki zaklat. Tipikus olasz giallo. Bud Spencer karaktere nagyon érdekes nem a megszokott. Ráadásúl nagyon fiatal. Nemrossz film.
Story: Luigi Cozzi (pl: contamination) ő is underground körökben simert.
Remélem ezzel nem lövök le poént: Szóval a film végén van egy nagyon élethű lefejezés. De ettől eltekintve tök vértelen. De cseles.
0
2004. március 17., szerda 20:40
397
Tudtad, hogy a "4 mosche di velluto grigio" c. Argento filmben Bud Spencer is domborított? Mert én nem.
0
2004. március 17., szerda 19:46
4078
Mellesleg a Hullajón (peter Jackson) nem gondolkozdtatok? Gyűrűk ura fanok miatt jó kiadás lenne ráadásúl a GYűrűk ura 3 kiadása még ingyen reklám is lenne... a film meg jó igazi alap a szinkron zseniális szóval szerintem nektek is jó lenne. Nem?
0
2004. március 17., szerda 18:07
4078
Kedves Budapestfilm!
Nagyon örülök az új kiadványoknak: Torrente 1 és 2, Parti szörnyek, Ideglelés Remélem a jövőben is hasonlóan igényes filmek lesznek. Meg lehet tudni pár dolgot amivel kapcsolatban folynak tárgyalások?
0
2004. március 16., kedd 15:55
79
Kedves Budapestfilm! A Pál utcai fiúk film kiadását mikorra tervezitek? Remélem ti fogjátok istápolni:))