Keresés

Budapest Film

2004. február 12., csütörtök 20:26
"Az animék ügyében folyamatosan nyomozunk, de kisebb - nagyobb sikerekkel."

Ez bíztatóan hangzik. Reméljük hamarosan hallunk ezekről a sikerekről :)
0
2004. február 12., csütörtök 19:17
Kedves JUBEI

Az animék ügyében folyamatosan nyomozunk, de kisebb - nagyobb sikerekkel.

A Meztel ebéd egyelőre jogi okok miatt meghiusúlt (de nem adjuk fel)

A "Linch gyűjtemény" filmek közül kettő másik két kiadónáűl van (Elefántember, Veszett világ), de a rövidfilmeknek és a Radírfejnek utánanézünk.

0
2004. február 12., csütörtök 17:53
a Santa Sangre (A.Jodorowsky) kijött R2-esen is tele töménytelen extrával.
ezen nem gondolkodtatok?

Mellelseg kérlek válaszoljatok a kérdéseimre.

Régen volt az anime krédés hoyg megpróbáltok kiadni párat hogy megnézzétek miylen fogadtatása lesz (pl.: Ninja Scroll, Nausicaa)

Meg mondtátok még tavaly a Meztelen ebédet (David Cronenberg). Kiadjátok szinkronnal. az a film nagyon kell! Mikor jelenik végre meg?

Nagyon örülnék, ha ti többi Lynchet is kiadnátok főleg ezekre gondolok:

The short of David Lynch (nálunk nincs is kaidva rövidfilm gyűjtemény ebből a szempontból is újdonság lenne)

Radírfej (Lynch legerőteljeseb filmje és sokan a legjobbnak tartják)

Elefántember

Veszett a világ ( ha már az alapok ki vannak adva ez se maradjon ki)

így szép egységes lenne a Lynch gyűjteményem. Esetleg ezeket is kiadhatnátok mondjuk az odeonnal közösen vagy ti magatok nekem mindegy. Csak ki legyenek adva :-) Ti nagyon igényesek vagytok ezért kérlek titeket.
Válaszotok előre is nagyon köszi.

0
2004. február 9., hétfő 14:03
Köszi, várom...
0
2004. február 9., hétfő 12:11
És kedves Budapestfilm válaszoljatok nagfyon szépen kérlek az én kérdéseimre is (Lynch, animek, Evil dead + meztelen ebéd)
0
2004. február 9., hétfő 8:59
Kedves M!

A DVD-t készítő cégnél ellenörzik a lemezt. Amint sikerült korrigálni rögtön szólunk. :-)
0
2004. február 8., vasárnap 16:31
Igaz. ez még sokkal jobb lenne!!!!
Ezzehz felirat is nbőven elég lenne de szinkronizálnise kéne sokat. Mellesleg kedves budapestfilm azért örülnék ha ti adnátok ki mert mindig igényesen adtok ki filmeket és szeretném ha valamennyire egységes lenne a Lynch gyűjteményem. Kb. 3 film van amit nem ti adtatok ki (dűne, Straight story, Kék bársony) de a többinél örülnénk (the short films of david Lynch, Eraserhead, elefántember, Veszett a világ).

Majd válaszoljatok légyszi a másik kérdéseimre is (Meztelen ebéd, evil dead 1-2)

Ja még valami. Van valami hír az anime üggyel akpcsolatban? Várható-e Ninja Scroll és Nausicaa?
0
2004. február 8., vasárnap 15:04
Hali!

Ha már Lynch, nem extraként kéne felrakni a rövidfilmeket, hiszen van ilyen is már:

Review itt.

nbk
0
2004. február 8., vasárnap 14:33
Kedves Budapestfilm!

Mondtátok tavaly hogy 2004 első negyedében megjelenik a Meztelen ebéd. Van valami újság vele kapcsolatban? Már nagyon várom.

Terveztek még kiadni Lynch filmet? régen mintha olvastam volna nálatok hogy a Veszett a világ tervbe van véve. Ha igen arra gondoltam extrák közé beszúrhatnátok Lynch pár korai rövidfilmjét (Grandmother, The amputee stb.)
A Grandmothert kivéve (az kb. 30 perc) az összes olyan 5-9 perc. És akkor lehetne ebből a kiadványból is csinálni egy rendkívűli extra tartalommal rendelkező kiadványt, mint amilyen a többi Lynch volt. ráadásúl ebben a filmben is nagy húzónevek vannak (Nicholas Cage, Willem Dafoe) és mivel a Lynch rövidfilmek is ritkaságok szeirntem ez is fogyna olyan jól ,mint a másik két Lynch amit kiadtatok.

Régebben írtátok hoyg az Evil deadeket szívesen kiadnátok csak a jogokkal van hercehúrca. Azt szeretném megkérdezni hoyg van e eély rá hogy megszerezzétek a jogokat?
0
2004. február 4., szerda 21:15
Kedves Budapestfilm!

Várom az előzőekben említett filmhibára a választ...
THX
0
2004. február 4., szerda 15:42
Kedves Igc!

Október vége november eleje körül várható a Magyar Vándor DVD megjelenése. Terveink szerint hasonló kivitelezésben fog megjelenni, mint a Valami Amerika.
0
2004. február 4., szerda 15:41
Kedves Nuncsaku!

Az Ébrenjárók hamarosan meg fog jelenni DVD-n, az Odeon kiadásában.
0
2004. február 4., szerda 15:40
Kedves Daemiaen!

Lehet, hogy hamarosan rendeződik ez a dolog. Én azt javaslom, hogyha februárban nem kerül ki, akkor érdemesebb külön - külön megvenni.
0
2004. február 4., szerda 13:51
Kedves Budapestfilm!

Tudom, hogy még igen korai, de kb. mikorra várható a Magyar vándor DVD & milyen köntösben. Előre is köszi!
0
2004. február 4., szerda 13:30
Kedves Budapestfilm!

Tegnap láttam a tv-ben az Ébrenjárók című magyar filmet. Azt szeretném megtudni, hogy megjelenik-e dvd-n, mert szerintem szuper film volt. Köszönöm.
0
2004. február 4., szerda 10:28
Szóval azt mondjátok, akkor érdemes lenne megvenni őket külön, amíg még kapható?

Egyébként köszi a választ. :)
0
2004. február 4., szerda 10:14
Kedves Daemiaen!

A Titkárnő esetében a jogtulajdonos nem tudott 5.1-es angol hangot a rendelkezésünkre bocsátani. Miután extrákban sem bővelkedtek ezért úgy döbtöttünk, hogy a lemez kapacitását a magyar hangsávok bővítésére használjuk.

A Kockára ezért nem válaszoltam, mert jogi és technikai akadályok léptek fel és konkrét időpontot sajnos (az említett okok miatt) nem tudok mondani.
0
2004. február 4., szerda 10:03
Kedves Budapest Film!

Egy lehet, hogy jelentéktelen, de számomra igenis fontos kérdésem lenne: mi a fészkes fenéért van A titkárnőn háromféle (DD 5.1, DTS, DD 2.0) magyar hang és akkor az angol egy nyamvadt 2.0?

A másik, hogy a múltkor kérdeztem, hogy a Kocka díszdoboz és Az ember, aki ott se volt mikor várható? Ebből csak arra kaptam választ, hogy a Coenék filmje februárban várható. És a Kocka dobozka?

Előre is köszi a választ!
0
2004. február 2., hétfő 2:39
Kedves Budapestfilm!

A következő helyeken van hangkimaradás: 1:28:07, 1:32:49, 1:32:56, 1:33:01, 1:33:04.
Valahol még ezek előtt is van, de erre a sorozatos dologra emlékeztem, és most nemigen van időm a többi egy-kettő miatt végignézni a teljes filmet.
Segítettek ezek az időpontok neked?
Mit tegyek a lemezemmel?
0
2004. január 30., péntek 0:25
Köszi, várom a kedvező híreket.

Egyébként azért van valami kötődésetek, összefonódás köztetek és az Odeon között, nem? Közös tulajdonos? Vagy valami ilyesmi?
Vagy semmi? Mert azért az Odeon, gondolom, összedoglozhatna a Budapest Filmmel...
0
2004. január 29., csütörtök 21:28
Kedves JUBEI!

Csak telefont tudok: 349-27-76
0
2004. január 29., csütörtök 18:52
Kedves Budapestfilm!

Nemtudtok avlami elérhetőséget az odeonnak? Egyszer írtam nekik de vagy nem akarnak válaszolni vagy nem kapták meg. Köszönöm.
0
2004. január 29., csütörtök 12:02
Kedves Budapestfilm!

Ha hazamegyek, leírom másodpercre pontosan.
THX előre is.
0
2004. január 29., csütörtök 10:47
Kedves Pala!

Sajnos még nem sikerült megegyezni a jogtulajdonossal. Reméljük a közeljövőben végre sor kerül rá.
0
2004. január 29., csütörtök 10:46
Kedves Field!

Sajnos a februárra tervezett akciónk különböző okok miatt áttolódott márciusra. Konkrétumokat február első / második hetében fogunk közölni.
0