Keresés

Budapest Film

2004. január 29., csütörtök 10:44
Kedves Egötájcs!

A Budapest Film videoforgalmazása azért alakult, hogy a DVD piacon megjelenhessenek olyan magyar produkciók is amelyek nem a populárisabb alkotások közé tartoznak. Folyamatosan kutatjuk a régebbi magyar filmeket, amelyek közül (különböző szelektáció után) kiválasztjuk azokat amiket kiadunk.
Sajnos ezeknek a filmeknek a kiadása általában veszteséges, azért csak néhányat tudunk kiválasztani (még ilyenkor is rengeteg jogi és gyártási probléma merül fel)
Ezzel csak azt szerettem volna mondani, hogy folyamatosan dolgozunk, de sajnos konkrétumokat nem tudunk ígérni, csak azt, hogy megpróbáljuk teljesíteni azokat a kéréseket amikkel it (is) találkozunk.

A Jancsó filmek jogai az Odeonnál vannak, azt sajnos nem tudom, hogy Ők terveznek-e DVD-t kiadni (VHS-en már megjelentek). A Szegénylegények jogai (ha jól tudom) a MOKÉP-nél vannak. A Tarr filmeknek utánanézünk.

Üdvözlettel,

Ákos
0
2004. január 29., csütörtök 10:38
Köszi, BuFi!
0
2004. január 29., csütörtök 10:30
Tisztelt def!

Még a 2003-as évbe terveztük kiadni, de különböző jogi akadályok miatt nem sikerült. Amíg nem tisztázodnak a dolgok addig sajnos nem tudjuk kiadni.
0
2004. január 29., csütörtök 10:28
Kedves Daemiaen!

Először is elnézést szeretnénk kérni mindenkitől a film késése miatt. A filmet készítő cég folyamatosan csúszik az általa ígért határidőkkel. A lemezek készen vannak, úgyhogy bármikor beérkezhet a film.
0
2004. január 29., csütörtök 10:25
Kedves M!

Megtennéd, hogy leírod pontosan azokat ahol a hibajelenségeket tapasztaltad?
0
2004. január 28., szerda 22:02
Kedves Budapest Film!

Várható-e hogy kiadjátok Az ídő urai-t?
0
2004. január 23., péntek 13:53
Kedves BuFi!

Így január vége felé meg lehet már végre tudni valamit részletesebben arról a kedvezményes akcióról, ami állítólag már februárban elkezdődik a Budapest Filmnél?
0
2004. január 22., csütörtök 13:30
Kedves BuFi!

Nyugaton sorra jelennek meg, jelentek meg Jancsó, Tarr filmjei, itthon mikor? Ez szégyen, hogy hazájukban meg semmi... Én írtam már, hogy egy Tarr díszdoboz elég jó lenne, Jancsótól is jöhetnének az igényes kiadványok.
(ja, tudom, hogy nem a tiétek a felelősség, de tőletek várja mindenki - egyérszt a legigényesebb kiadó vagytok, másrészt profilba is vág - Intercomtól mégsem várhatom pl. a Szegénylegényeket)

Előre is köszi
0
2004. január 22., csütörtök 12:49
Tisztelt Budapestfilm!

Várható-e  Almodóvar-Mindent anyámról filmjének megjelenése 2004-ben?
0
2004. január 22., csütörtök 11:35
Kedves Budapest Film!

Érdeklődnék, hogy a Kocka díszdoboz és Az ember, aki ott se volt mikorra várható konkrétabban (mármint a bizonytalannál konkrétabban)?

Előre is köszönöm a (remélhetőleg) pontos választ.
0
2004. január 19., hétfő 14:10
Kedves Budapest Film!

Elvileg én az Xpress-től már a javított "Segítség, apa lettem" verziót vettem meg, mégis vannak rajta hang kimaradások. És magas frekvenciájú sípolásoktól is hemzseg. Lehet, hogy mégis a rossz szériából kaptam, vagy ez mégis a javított?
0
2004. január 15., csütörtök 9:10
Kedves Tibi!

A sorozat jogai az Antenna Multimédiánál vannak. Egyelőre még nem jelezték felénk a sorozat újabb lemezének a kiadását.
0
2004. január 15., csütörtök 9:09
Kedves Champs!

Sajnos nincsenek információink arról, hogy ki fogja forgalmazni a Rinaldo c. filmet DVD-n.
0
2004. január 14., szerda 16:03
Kaptam mailt, gondoltam hátha érdekel mást is a Pulp.

"Udv!
Sajnos a Pulp Fiuction DVD jogai nem nalunk vannak."
Ha jol tudom, akkor meg nem dolt el, hogy ki kapja meg a jogokat. Tobb
hazai forgalmazo is versenyben van!"

Magam részéről maradtam egy külföldi kiadványnál.
0
2004. január 13., kedd 20:16
Kedves Budapest Film!
Meg tudjátok adni, hogy melyik kiadó fogja kiadni a Rinaldot? Köszi
0
2004. január 12., hétfő 12:29
Kedves BuFi,

Mézga Aladár 3. lemeze mikorra várható?
0
2004. január 12., hétfő 9:18
Kedves JUBEI!

Sajnos nem tudom.
0
2004. január 12., hétfő 9:18
Kedves Champs!

A Rinaldo c. filmet nem mi fogjuk kiadni. A Kontroll várhatóan szeptemberben lesz a megvásárolható!
0
2004. január 11., vasárnap 22:23
Kedves Budapest Film!
Azt szeretném megkérdezni, hogy mikor adjátok ki DVD-n a Rinaldot és a Kontrollt? Köszi
0
2004. január 9., péntek 20:03
akkor mondjátok meg légyszi kiket kéne naggatni az ügyben :-)
0
2004. január 9., péntek 9:37
Kedves Jubei!

Az általad említett filmek jogai nincsenek nálunk.
0
2004. január 9., péntek 9:36
Kedves Krinkca!

Az általad említett filmek jogai az Odeonnál vannak. Érdemes őket felkeresni.
0
2004. január 8., csütörtök 23:06
Kedves Budapest Film!
Van arra némi esély, hogy Mike Leigh filmek megjelennek a kiadásotokban?
Nagyon várom a Titkok és haugságokat, de jöhetne az All or nothing is... vagy esetleg a Naked, ami a kedvenc Leigh filmem.
0
2004. január 8., csütörtök 11:36
Koszi, BuFi,

Varjuk az infokat...

0
2004. január 7., szerda 21:01
ti vagy az odeon tervezitek-e kiadni az alábbi két filomet?

Holló
Santa Sangre

Kössz.
0