Keresés

Budapest Film

2004. január 7., szerda 15:35
Kedves Zsolti!

Neked is BUÉK!

Sajnos konkrét információt még nem tudunk mondani. Elképzelhető, hogy az akcióban olyan kiadványok is helyet fognak kapni, amelyeknek lejár a forgalmazási joga (ebbe beletartozhatnak Odeonos kiadványok is).
0
2004. január 7., szerda 10:29
BUEK, BuFi,

Ha lehet, lszi valaszoljatok!

Koszi,
zsolti
0
2003. december 31., szerda 13:43
Kedves BuFi,

Lehet, hogy buta kerdes, de a majdani akcios filmek kozott lesznek Odeon/BF/AMM altal gyartott darabok is?

Koszi,
zsolti
0
2003. december 31., szerda 12:50
Az én példányomon nem láttam fehér csíkokat, igaz nem teljesen néztem még végig (kb 60%-ban). Nem csomagban vettem, hanem 1490-ért egy nagyáruházban.
0
2003. december 30., kedd 22:15
Kedves Budapest Film!
Azt szeretném megtudni, hogy tervezitek-e a Rinaldo kiadását DVD-n és ha igen mikor, ha nem miért? (Úgy tudom ti forgalmaztátok moziban)
0
2003. december 27., szombat 4:21
A talán-nál van erősebb szó arra, hogy a pulp fiction megjelenik dvd-n? Nem a szinkron miatt érdekel, hanem hogy lehetőleg 2-es legyen és ne egy csupasz példány, hanem extrásabb darab. Na jó, felébredek és megelégszem a csak a flim a lemezen kiadvánnyal is, ha bármi esély van rá 2004-ben. Mondjuk százalékban kifejezve? :)
0
2003. december 16., kedd 11:18
Dec. 18-at akart írni. :)
0
2003. december 16., kedd 11:11
Többek írták már az Agyament Harry-ról, hogy fehér csikok vannak a takaró fekete csíkon. Ez a teljes szériára igaz, vagy csak egyes darabokra? Én is megrendeltem a négyes szériából kettőt a "konkurenciától", ha már itt lemaradtam. :(
0
2003. december 13., szombat 14:32
Hát így december 13-a táján alighanem már mindenki elkésett a november 18-ig akciós filmekkel...
0
2003. december 13., szombat 12:52
Kedves Ferri!

A hír igaz. Februrától kezdve minden hónapban lesz 5 film akciós áron. Konkrét részleteket januárban fogunk tudni közölni.
0
2003. december 13., szombat 12:50
Kedves Aha!

Nem tudunk róla, hogy késne.
0
2003. december 13., szombat 10:27
Lehet valami konkrétat tudni, igaz a hir, hogy Ferruártol megint valami akció lesz a Budapestfilmnél "Most vedd meg.." elnevezéssel?
0
2003. december 13., szombat 10:22
Szerencsére Én megkaptam. Akik nem annak 1 "segitség"

Ha ezzel üzleti érdeket sértek kérem töröljétek!

A négyes csomagból még 2 film egyes helyen kapható 999 ft-s akcióban
CSAK KETTŐ Nov 18-ig

Agyament Harry
Eleven hús

0
2003. december 12., péntek 22:52
Tisztelt Budapest Film Kiadó!
Csak azt szeretném tudni hogy mért késik a Mézga Aladár különös kalandjai című
rajzfilm sorozat második része?
0
2003. december 12., péntek 21:23
Kedves Xpress!

Tudom, nem a ti asztalotok, de hogy lehet, hogy egy idén áprilisban megjelent film (ELEVEN HÚS) decemberben már joglejáratos lesz?
0
2003. december 12., péntek 21:19
ismered te fuck you-t is, megnyugodhatsz. :]
0
2003. december 12., péntek 20:24
Az általad felsorolt úriemberekből csak ezt a "fuck you-t" nem ismerem.
Mellelseg szerintem ha már nem is lakosságira, de reklám nélkül újságmellékletként (mint a gyilkosok) többen megvennék. Bár akkor alacsonyabb lenne az ára,ha viszont lakossági akkor drágább. Én drágább áron is megvenném. Sőt hogy úgymondjam egy átlagos Budapestfilm kiadvány áránál drágább áron is megvenném. Az egyetlen kérésem, hogy rendezői változat legyen és minimum egy felirat legyen a lemezen.
0
2003. december 12., péntek 13:42
Sajnos már nem. Mi sem gondoltuk, hogy egyetlen nap alatt elkapkodják a filmeket, és a kiadó sem tud már többet szállítani belőlük, mivel joglejáratos kiadványokról volt szó.
0
2003. december 12., péntek 13:41
A karácsonyi négy DVD-s csomagra lehet még számítani?
0
2003. december 12., péntek 12:29
Igen, mi már csak a javított változatot küldjük ki.
0
2003. december 12., péntek 12:22
Az én példányom (Segítség, apa lettem!) még beszerzés alatt... Ez ugye akkor jó hír?
0
2003. december 12., péntek 11:29
Tisztelt Budapest Film!
Köszönöm a választ. Nagy örömmel tölt el, hogy vásárlóikat ilyen becsben tartják. Kérem, ha elkészült a javított lemez, tájékoztassanak minket itt a fórumon a csere helyéről, időpontjáról.
Továbbra is maradok vásárlójuk, üdvözlettel:
Shepherd
0
2003. december 12., péntek 10:42
Kedves Shepherd!

Sajnos a hibát mi is észleltük a mai napon. Már nagy erőkkel dolgoznak a gyárban a korrekción. Természetesen el fog készülni egy új széria, hogy még az ünnepek előtt kicserélhessék a rossz példányokat.

A kellemetlenségekért mindenkitől elnézést kérünk!
0
2003. december 12., péntek 9:45
Tisztelt Budapest Film!

Megvásároltam a Segítség, apa lettem című remek filmet. Kedvencem!  Nagyon örülök, hogy végre megjelent, pláne, hogy magyar szinkront is kapott. A szinkronszínészek (különösen Józsa Imre) a legnagyobb elismerést érdemlik, fantasztikus átéléssel, gazdag érzelmi töltéssel adják vissza a film hangulatát. Szerintem legalább olyan jó a szinkron, mint az eredeti hang. Illetve…. És itt jön sajnos egy kritikai észrevétel. A magyar 5.1 szinkron időnként 1-1 másodpercre kihagy. Egyszerűen nincs hang kb. 8-10 helyen a filmben, mondat közben eltűnik. A kiadvány képminősége jó, az angol hang nem bicsaklik meg egyszer sem, tehát a szinkron felvétele, vagy keverése alatt következhetett be a hiba. Elég zavaró. Kérdésem az, hogy a Budapest Film tervezi e, hogy a hibás szinkron miatt kijavítják az anyagot és kiadják hibátlan hanggal? A mostani vásárlók becserélhetik-e a lemezt az esetleges későbbi javított példányra?

Persze több mint valószínű, hogy nem készítenek új kiadást, ismerem ennek a magas költségvonzatát. Lehet, hogy nem érné meg a kiadónak, bár a minőség és vásárló orientált gondolkodás miatt a kiadó imidzse egész biztosan emelkedik és ez hosszú távon stabil vásárlóerőt eredményezhet.

Félreértés ne essék, a filmet én nagyon szeretem és a magyar szinkronsáv hibája miatt biztosan nem fogom a kukába dobni a kiadványt, de lehet hogy inkább ezentúl felirattal fogom nézni.

Szóval, ha van kilátás az esetleges javított verzióra, kérem jelezzék, de ha nincs, kérem akkor is válaszoljanak a Fórumon, hiszen nincs rosszabb, mint az elhalgatott hibák miatti csalódottság. Úgy gondolom, aki szereti ezt a filmet, így is megveszi, de legalább legyen tisztában azzal, hogy bizonyos kompromisszumot kell kötnie a minőséggel kapcsolatban.

Munkájukhoz sok sikert és nekünk nagyon sok szinvonalas, jó filmet kívánok.
Kellemes ünnepeket: Shepherd
0
2003. december 11., csütörtök 22:43
én biztos :) najó.. rajtunk kívül még 10-20 ember :))
0