Keresés

Budapest Film

2003. december 11., csütörtök 19:41
Hogy merészelsz olyat állítani, hogy csak az általad felsoroltak vennék meg azt a filmet? :-)
0
2003. december 11., csütörtök 19:27
Jó lenne ha a született gyilkosok mintáján a Videodromenak is kiadnátok egy rendezőit. Tuti mindenki megvenné.

ja. a driller, a süti, a fuck you, te meg én.
0
2003. december 11., csütörtök 17:22
Ne izgulj már ennyit, légyszíves.
0
2003. december 11., csütörtök 17:13
Ha annak az az ára ,hogy a kettesen se lesz szinkron akkor ne kerüljön az intercomhoz egyik film se. A Kinoweltben az volt a jó hogy minden filmjóük amit kiadtak (és amit terveztek) szinkronos volt. Ezzel szemben az intercom a mai napig hanyagolja a filmjei döntő többségéről a szinkront. Ez gáz.
Kedves Budapestfilm. A Leírt filmekről amit írtam azok közül van valami? A Meztelen ebédről van hír? Jó lenne ha a született gyilkosok mintáján a Videodromenak is kiadnátok egy rendezőit. Tuti mindenki megvenné. De egyébként hogy hogy a Született gyilkosokat újságmellékletként adtátok ki? Örülök neki csak furcsáltam hogy egy iylen igényes lemez újságmellékletként jelenik meg. DE Király. Még rekláms e volt hála naktek.
0
2003. december 11., csütörtök 10:19
A hét legkellemesebb híre volt! Azt azért remélem, hogy ha mondjuk a Kinowelt-csomag a Budapest Filmhez kerül, azért a Terminátor 2. az InterComhoz. Mindenképp szeretnék egy itthon kiadott Terminátor-díszdobozt.
0
2003. december 11., csütörtök 10:01
de egy biztos, hogy a jövő év elejétől végre megjelennek várva - várt filmek.

Ezt légyszíves ismételd meg mégegyszer, Caps Lockkal!!!!!! Köszi
0
2003. december 11., csütörtök 9:29
Köszönöm a gyors reagálást, kedves Budapest Film!
0
2003. december 11., csütörtök 9:24
Kedves Daemiaen!

A Segítség Apa lettem valóban Kinowelt film volt. Sajnos ez nem azt jelenti, hogy hozzánk került volna a többi KW-es film joga. A Kinowelt a jogokat eladta egy lengyel cégnek, akik most tárgyalnak több hazai forgalmazóval a filmek bemutatásáról. Egyelőre még nem született döntés abban, hogy melyik forgalmazót fogják választani, de egy biztos, hogy a jövő év elejétől végre megjelennek várva - várt filmek.
0
2003. december 11., csütörtök 9:20
Kedves Egötájcs!

Trier-ek ügyében szerintem az Odeon fog "lépni".
0
2003. december 10., szerda 14:35
Ha jól tudom, a Segítség, apa lettem! című filmet a Kinowelt forgalmazta a hazai mozikban. És erre most a Budapest Film forgalmazza DVD-n. Remléem, ezzel elkezdődik egy régen várt folyamat...
0
2003. december 2., kedd 21:50
Jut eszembe: A Birodalom (Riget) c. sorozatot nem akarjátok kiadni? Meg a többi Trier?
0
2003. december 2., kedd 11:27
Tisztelt Budapest Film!

Szeretnék gratulálni a New York bandáihoz. A Magyarországon megjelent kiadványok közül ez az egyik legszebb és legízlésesebb kiadás. Gyönyörű a bőrutánzatú tok is. Egyetlen pici szívfájdalmam van: audiokommentár...
0
2003. november 30., vasárnap 17:10
Kedves Budapestfilm

Nagyon szeretném ,ha az alábbi filmeket mindenképp ti adnátok ki:

Holló (Alex Proyas) (ennek extraként be lehetne szúrni pár a filmhez kapcsolódó videoklippet is akár) NAgyon illene hozzátok ez a film.

Delicatessen (az ilyen salyát villággal rendelkező filmek beleillenek a kiadványaitok közé)

Hullajó (A Peter Jackson filmekre a Gyűrűk ura rajongók is harapnának)

Bad Taste

Meet the feebless

451 Fahrenheit

Rémálom az Elm utcában (kedden fogja leadni az RTL klubb és szerintem valami borzalmas tv szinkront raknak a régi nagyon jól sikerült helyére)

Rémálom 3 (ezt azért írom mert ez talán a legjobban sikerült folytatás ráadásúl a zseniális Dokken együttes adta a zenéjét)

Gonosz halottak 1,2

X polgártárs

Ponyvaregény (ez is nagy dobás lenne)

Valalmelyikre akár csak egy pici esély van?
0
2003. november 28., péntek 10:30
Kedves Budapest Film!

Richard Lester Testőr-trilógiájának hazai DVD megjelenéséről tudtok valamit? (A HÁROM TESTŐR 1973, A NÉGY TESTŐR 1974, A TESTŐRÖK VISSZATÉRNEK 1989)
Angoloknál maradva Peter Greenaway filmjeire (A RAJZOLÓ SZERZŐDÉSE, PÁRNAKÖNYV, PROSPERO KÖNYVEI) van valami remény?

Köszönettel:
field
0
2003. november 28., péntek 8:51
Köszönöm a tájékoztatót. Remélem, már nem kell további éveket várni rá :-)

Tisztelettel: nkätika
0
2003. november 28., péntek 1:53
Kedves BuFi!

Szerintem nagyon sokan vagyunk, akik nagy örömmel vennének a kezükbe egy Tarr-díszdobozt... :)
0
2003. november 27., csütörtök 18:31
Kedves Def!

Sajnos egyelőre nincsen!
0
2003. november 27., csütörtök 17:27
Tisztelt Budapestfilm!

Pedro Almodóvar sorozat "Mindent anyámról"-ról van valami hír?

0
2003. november 27., csütörtök 16:15
Kedves Wurlitzer!

Ha jól tudom (nem 100%)

sofia coppola - lost in translation - SPI
virgin suicides - ?
spike jonze - being john malkovich - FLAMEX
lynne ramsay - ratcatcher - ?
morvern callar - ?
tim roth - the war zone - ODEON
gary oldman - nil by mouth - ?
tom stoppard - rosencrantz and guildenstern are dead - OLIZA FILM
0
2003. november 27., csütörtök 14:38
t. bpfilm, nincs tervbevéve valamelyik?:

sofia coppola - lost in translation
                      virgin suicides
spike jonze - being john malkovich
lynne ramsay - ratcatcher
                       morvern callar
tim roth - the war zone
gary oldman - nil by mouth
tom stoppard - rosencrantz and guildenstern are dead
0
2003. november 27., csütörtök 11:49
Kedves Speedygonzales!

A Végzetes végjátékot nem tervezzük kiadni. Sajnos a Szent Iván napját nem mi fogjuk megjelentettni.

A Nincs kiút jogait nagy valószínüséggel az Intercom birtokolja.
0
2003. november 27., csütörtök 11:47
Kedves nkatika!

Igen tervezzük, de még folynak a tárgyalások. Azt még nem tudjuk, hogy lesz-e limited special edition.
0
2003. november 27., csütörtök 9:45
Kérem a T. Kiadót, a Kinoweltes kérdésemre válaszolni szíveskedjenek.
Köszönettel: nkätika
0
2003. november 19., szerda 9:23
Annak szinte semmi értelme, hogy mi egy kis piac vagyunk. Eggyel fölöttünk, azaz a szlovákoknál tavaly(!) jelent meg a Leone-féle dollár-trilógia, amit ugyebár Amerikában az MGM forgalmazott. Most akkor nem hiszem, hogy az InterComnak olyan nagy ráfieztés lenne kiadni ezeket a filmeket.

A Schwarzenegger-filmek jogi tusájáról én is tudok. De nekem nem tűnik úgy, hogy bármelyik nagyobb vagy kisebb forgalmazó is tenne bármit az ügy érdekében. Mire pedig megjelennek, már úgyis mindenki megszerzi jobb esetben külföldről az eredetit, rosszabb esetben egy kalózpéldányt.

Én a hálákodást és a lapulást NEM BÁRMELYIK film megjelentetésére írtam, hanem azt szerintem természetesnek kell tekinteni, hogy a New York bandái itthon is megjelenik. Ez minimum. Ha mondjuk Scorsese második filmjéről, az Alíz már nem lakik ittről lenne szó, én is csapkodám magam ide-oda örömömben. Azt már csak zárójelesen jegyzem meg, hogy azért mégiscsak örülök, hogy a Budapest Film adja ki a New York bandáit, mert ha a Miramax hazai forgalmazója, a UIP adná ki, az extrák széles tárházát nem igazán lenne nehéz felsorolni.
0
2003. november 19., szerda 9:23
Annak szinte semmi értelme, hogy mi egy kis piac vagyunk. Eggyel fölöttünk, azaz a szlovákoknál tavaly(!) jelent meg a Leone-féle dollár-trilógia, amit ugyebár Amerikában az MGM forgalmazott. Most akkor nem hiszem, hogy az InterComnak olyan nagy ráfieztés lenne kiadni ezeket a filmeket.

A Schwarzenegger-filmek jogi tusájáról én is tudok. De nekem nem tűnik úgy, hogy bármelyik nagyobb vagy kisebb forgalmazó is tenne bármit az ügy érdekében. Mire pedig megjelennek, már úgyis mindenki megszerzi jobb esetben külföldről az eredetit, rosszabb esetben egy kalózpéldányt.

Én a hálákodást és a lapulást NEM BÁRMELYIK film megjelentetésére írtam, hanem azt szerintem természetesnek kell tekinteni, hogy a New York bandái itthon is megjelenik. Ez minimum. Ha mondjuk Scorsese második filmjéről, az Alíz már nem lakik ittről lenne szó, én is csapkodám magam ide-oda örömömben. Azt már csak zárójelesen jegyzem meg, hogy azért mégiscsak örülök, hogy a Budapest Film adja ki a New York bandáit, mert ha a Miramax hazai forgalmazója, a UIP adná ki, az extrák széles tárházát nem igazán lenne nehéz felsorolni.
0