Keresés

Budapest Film

2003. augusztus 18., hétfő 15:40
Gedves Geco!

Egyelőre csak az Eye-t mutatjuk be moziban és később DVD-n is. Az eredménytől függően tudunk további filmekbe invesztálni (vannak terveink szép számmal)!
0
2003. augusztus 18., hétfő 15:38
Kedves Vtbxx!

Nincs konkrét stúdió akinek a filmjeit forgalmaznánk. Független stúdiók filmjeiből próbálunk csemegézni. :-)
0
2003. augusztus 18., hétfő 14:56
Ja azon se szinkron se felirat. Inkább várok. Azért igen nagy filmek azok csak megjelenteti valaki igényesen.
0
2003. augusztus 18., hétfő 14:05
hehe, nem is neked szántam... :-DD
0
2003. augusztus 18., hétfő 10:44
az igaz, de ki nem szarja le? :DD
0
2003. augusztus 18., hétfő 6:30
de azon nincsen magyar szinkron... :-DD
0
2003. augusztus 18., hétfő 1:18
én nem sok reményt látok rá, hogy itthon megjelenjen. szerintem érdemes megvenni az usa kiadást.
0
2003. augusztus 17., vasárnap 22:33
Sutter Cane: Díszdoboz esetében természetesen a papírtokos a jó ,de sajnos nem tartom valószínűleg hogy nálunk is díszdobozos lesz a kiadás. Pedig azt megvenném!!!!! A Rémálomnak az első rész szinkronja nagyon tetszett (Freddy hörgései + a maygar hangok illettek a szereplőkhöz) a többinél el tudnék viselni egy új szinkront (kivéve ha ócska tv-és szinkron). Az egyes mellett még a hármas nagyon tetszik. Tökéletes folytatás. Sötétebb és keméynebb mint az egy.
0
2003. augusztus 17., vasárnap 19:14
a rémálom usában egy nagyon szép díszdobozos kiadásban jelent meg. igaz papírtokos, de azok nekem mindig is jobban tetszettek mint a műanyag.
0
2003. augusztus 17., vasárnap 17:24
És azt lehet tudni hogy a Peter Jackson filmek jogai kinél vannak?
Mellesleg remélem a warner a Rémálom sorozatot hasonló gonddal készített kiadáson fogja kiadni mint a Gyűrűk urát (szinkron+felirat, tömérdek extra, vágatlan)és nem ilyen olcsó papírtokos kiadásban adja ki mint a Kubrickfilmeket hanem rendes tokban.
0
2003. augusztus 17., vasárnap 16:30
Hello,

A The Eye-nak nagyon örülök! Moziban is lesz? És milyen ázsiai filmek vannak még tervbe véve? (akár mozis, akár csak DVD-s szinten)
köszi!
0
2003. augusztus 17., vasárnap 14:57
Lehet hogy korábban már volt róla szó, de azért megkérdezem. Melyik kiadók filmjei "tartoznak" konkrétan hozzátok? Vagy mindig csipegettek ahonnan lehet és konkrét filmekre próbáltok leszerződni?
0
2003. augusztus 17., vasárnap 13:58
Kedves Jubei!

A Rémálom az Elm utcában sorozatot a New Line adta ki az USA-ban. Elméletileg a Warnerhez tartoznak a filmek magyarországi kiadásának jogai.

A horrorfilmek kiadásától nem zárkózunk el (pl.: a The Eye c. filmet jövőre hozzuk ki). Peter Jackson filmek jogai nincsenek nálunk.
0
2003. augusztus 17., vasárnap 13:48
Kedves Pisu!

A film joga nincsen nálunk, de utánanézünk!
0
2003. augusztus 17., vasárnap 13:42
Kedves Jubei!

Tőlünk egyelőre nem.
0
2003. augusztus 17., vasárnap 0:09
a Rémálom sorozat New Line .. ha kiadják, akkor a Warnernek kéne. jól tudom?
0
2003. augusztus 16., szombat 23:40
A Radírfej megjelenése mellett még megkérdezném azért a Rémálom az Elm utcában sorozatot és a Peter Jackson régebbi filmjeit (Bad Taste, Meet the feeebless, Hullajó).
Tudom ti nem ilyet szoktatok kiadni ,de hátha. A Rémálom az Elm utcában filmek nálunk is sikeresek voltak a Jackson filmeket meg a Gyűrűk ura rajongók is vennék ráadásúl a filmek is jók. Azért kérdezem tőletek, mert ti mindig igényes kiadásban adtok ki filmeket (szinkron + egy rakás extra).
0
2003. augusztus 15., péntek 23:49
Tisztelt BuFi!
Látom, jön a Lottózsonglőrök, azt szeretném kérdezni, hogy várható-e a FURGON /THE VAN/ megjelenése is? Ír filmek között messze a kedvencem, nagyon örülnék, ha az is kijönne!
Amúgy csak így tovább, nagyon igényes és példamutató minden megjelenésetek!
0
2003. augusztus 14., csütörtök 20:40
Radírfejre lehet számítani?
0
2003. augusztus 14., csütörtök 14:53
koszi! hat akkor varunk turelmesen..;)))
0
2003. augusztus 14., csütörtök 13:44
Kedves Ares!

A Vonzás szabályai jogait a Mokép birtokolja.

A többi filmmel tényleg dolgozunk, de idő mire konkrétumokat tudok mondani! Mi is nagyon szeretnénk! :-)
0
2003. augusztus 14., csütörtök 10:45
Kedves Budapestfilm!

Roger Avary : A vonzas szabalyai (rules of attraction) jogai nem nalatok vannak? ha igen varhato-e dvd kiadas?

es bar sokan kerdeztek de: Truffaut, Bunuel, Tati esetleg? ha nagyon szepen kerjuk?;)))
0
2003. augusztus 13., szerda 18:36
Kedves Wurlitzer!

Tervbe vannak véve filmek, de egyelőre konkrétumok nélkül. Ha lesz is, akkor legkorábban tavasz körül.
0
2003. augusztus 13., szerda 18:35
Kedves Wurlitzer!

Ha jól tudom, akkor a jogok az Intercomnál vannak. Lehet, hogy Ők tudnak valamilyen bíztató hírrel szolgálni.
0
2003. augusztus 13., szerda 18:34
Kedves Speedygonzales!

Lesz a lemezen 5.1 DD és DTS is valamint exraként Meskó Zsolt kisfilmjei. Továbbá törölt jelenetek, klipek...stb. Nagyon jó kis lemez lesz belőle (remélem)
A Kelj fel komámat várhatóan az Odeon fogja kiadni DVD-n.
0