Egyelőre még nincsen ilyen filmünk (tudomásunk szerint).
0
2003. április 18., péntek 12:16
3
off
Sziasztok!
Tudom, hogy nem az előző témákhoz fűződik, de szeretném tudni, hogy mikor fognak piacra dobni 6.1-es filmeket, hogy ki lehessen használni az ilyen típusú erősítőket is.
Választ előre is köszi
0
2003. április 17., csütörtök 23:01
45
nagyon köszönöm a gyors választ!! már sokan nagyon várjuk a DVD-t. külön jó lenne, ha esetleg Meskó Zsolt rövidfilmjei is rákerülhetnének a lemezre (bár ennek nem ismerem a jogi hátterét).
s.
0
2003. április 17., csütörtök 17:25
668
Kedves Gmiki!
A Labirintusra és az Utolsó csillagharcosra régóta vadászunk (egyelőre sikertelenül). A Wing Comannder-t szerintem az Intercomtól kellene megkérdezni. A DD-nek utánanézünk.
0
2003. április 17., csütörtök 16:03
371
Nem tervezitek kiadni a Labirintust. a Wing Commandert, a Dungeons and Dragons-t és az Utolsó csillagharcost? Köszi a választ!
0
2003. április 17., csütörtök 15:03
124
Hű, ez gyors válsz volt! Nagy piros pont Nektek! Köszi! És a filmet is !!!
0
2003. április 17., csütörtök 14:29
668
Kedves Tibi!
A Sztárom a párom és az Agyment Harry beérkezet. A pénteki és a keddi napokon lesznek a kiszállítások.
0
2003. április 17., csütörtök 14:03
124
Kedves Budapest Film, miért és meddig csúszik a Sztárom a párom ? Ha jól láttam egy tájékoztatójukban már nem is szerepel erre a hónapra... :((
0
2003. április 15., kedd 10:24
950
Szlovákiában WWW.DVDBEST.SK nemsokára megjelenik a Csavard be mint Beckham DVD-n,náluk megéri kiadni nálunk nem?
0
2003. április 14., hétfő 20:20
30
A Brazil "MÉG" nincs? Hmmm...... Ezek szerint próbálkoztok :))))))))))) Hajrá!
0
2003. április 14., hétfő 16:49
668
Kedves Pöfe!
Ezúton is elnézést szeretnénk kérni mindenkitől a késések miatt. Sajnos a húsvét miatt teljesen felborult a DVD gyártók gyártási kapacitása, ezért sajnos mindennel csúsznak. A világ második legjobb gitárosa holnaptól, az Agyament Harry péntektől, a Süti nem süti kb. 2 hét múlva lesz elérhető.
0
2003. április 14., hétfő 16:26
2
Tisztelt Budapest Film!
Szeretném megkérdezni, hogy mi az oka a Woody Allen DVD-k késésének. Lehet, hogy a Süti nem süti megjelenése is határozatlan időre el lesz halasztva? Félre tettem már a 3 DVD-re a pénzt, de úgy látom egyre tolódik a megjelenés, és közben jelennek meg olyan filmek amik szintén érdekelnének, ezekről sem szeretnék lemaradni. Várom válaszukat!
0
2003. április 9., szerda 20:47
668
Kedves Speedygonzales!
Még nincsen konkrét tervünk, de amennyiben olyan mennyiségű extrákat sikerül összeszednünk, amivel meg tudunk tölteni két lemezt, akkor elképzelhető a kétlemezes változat.
0
2003. április 9., szerda 18:44
45
Kedves Budapest Film!
Talán még korai a kérdés, de a Szent Iván napját is szép 2 DVD-s kiadásban tervezik megjelentetni? (körülbelül mikorra várható?) köszönöm. s.
0
2003. április 6., vasárnap 17:58
668
Kedves Darkman!
A Csapd le csacsihoz még nem tudunk extárkat mondani, a Brazil jogai még nincsenek nálunk. A Napfény Ízével kapcsolatosan (gondolom) az Intercom tud felvilágosítást adni.
0
2003. április 4., péntek 12:11
13
Kedves Bufi!
A Csapd le csacsi illetve a Napfény íze specifikációiról és extráiról lehet már tudni valamit? Illetve többen kérdezték a Brazil-t is - esély ?
0
2003. április 4., péntek 10:09
143
És akkor tegyük hozzá az én két kedvenc BB filmemet is:Az utolsó kínai császár, Oltalmazó ég.
0
2003. április 2., szerda 21:05
668
Kedves Field!
Sajnos a fent felsorolt filmek magyaroroszági jogaival kapcsolatban nincsenek információink, de utánanézünk az esetleges lehetőségeknek!
0
2003. április 2., szerda 13:23
7151
Kedves Budapest Film!
Bernardo Bertolucci szintén nagy kedvencem, de DVD-n még tőle sincs semmi. Sőt, három híres filmje, a "Megalkuvó", a "XX. század" és "A Hold" Magyarországon jelenleg nem érhető el még VHS-en sem. Tudnátok valami biztatóval kecsegtetni? Köszönettel: field
0
2003. április 1., kedd 16:58
668
Kedves Tomiboy!
A Mementó c. film a Kinowelt hatáskörében van még, a Hibátlanok meg az Intercoméban.
0
2003. április 1., kedd 10:19
950
Tisztelt Budapest Film!
A Mementó és a Hibátlanok című filmekről szeretnék érdeklődni.
0
2003. április 1., kedd 2:32
4201
Te a Waczak szállóról beszélsz, egyébkén meg a Duna TV-n ment. Itt most a Monty Python repülő cirkuszáról van szó.
0
2003. április 1., kedd 1:22
87
Nem is olyan régen adta valmelyik "kis" csatorna. Sajnos nem emlékszem pontosan melyik, talán az ATV. Egyszerüen zseniális... pl. amíg el nem olvastam először a stáblistát, sose gondoltam volna hogy Manuel-t egy angol fickó játszotta.
0
2003. március 31., hétfő 23:39
4201
Fórum > Kiadók fóruma > Warner Home Video 08/10/2002:
"Monty Python repulo cirkusza: Mi is szeretnenk. Mi nincs pontos idopontja."
Tehát a jogok náluk vannak. Egyébként szerintem volt Magyarországon akkora siker, hogy többet el lehetne adni belőle, mint sok szuperprodukcióból, és még csak szinkronizálni sem kell, csak Galla "Maaargit" Miki zseniális fordítását rátenni.
Egyébként a tévében is igazán leadhatnák megint. Lenne 1 műsor amit néznék.
0
2003. március 31., hétfő 17:16
3
kedves Bufi és Xpress!
köszönöm a válaszokat, reménykedem is! mondjuk úgy tudom, még németországban sem jelent meg a mp sorozat, szal lehetne csinálni egy össznépi európai mp kiadást mindenféle felirattal, aztán mindenkinek jó lenne! csak mo-n megjelentetni tényleg kockázatos! waczak szálló is jópofa lenne! köszönöm mégegyszer a válaszokat! reménykedjünk egy szebb jövőben, ahol már kapható lesz a mpfc sorozat magyar felirattal is! különben is! eszem én mókust?! na jó, néha bekapok egyet-kettőt...