A Midnight Run c. filmet szerintem a UIP fogja megjelentettni. A régi idők focija egyelőre a MOKÉPnél van (ugyanúgy, mint minden olyan magyar film, ami 1987 előtt készült).
0
2003. március 29., szombat 15:34
4201
Azt olvastam, hogy a FOX fogja Angliában kihozni a Brazil-t (tehát nem Brasil hanem Brazil), de azt nem tudom, hogy nálunk is kiadják-e, illetve felkerülünk-e a lemezre.
0
2003. március 29., szombat 3:33
4
Elnézést az előbb lefelejtettem: és De Niro Midnight Run című filmje???? Esetleg a Régi idők focija?
Kérem negatív válasz esetében is tegyék közzé. Köszönettel.
0
2003. március 29., szombat 3:31
4
Tisztelt Budapestfilm!
Terry G. Brasil című filmje várható a közeljövőben?
Mzszol
0
2003. március 29., szombat 1:37
346
Kedves Budapestfilm!
Ez a hír örömmel tölt el! Repesve várom! További jó munkát kivánok.
0
2003. március 28., péntek 10:17
668
Kedves M.O.D!
Várhatóan őszre sikerül elkészítenünk a kiadást.
0
2003. március 27., csütörtök 23:35
346
Kedves Budapestfilm!
Azt szeretném kérdezni, hogy a tavaly évvégére beharangozott Csapd le csacsi című eposz mikorra várható DVD-n? Köszi!
0
2003. március 27., csütörtök 16:09
Moderátor
7449
Kedves vistani! A Waczak szálló kiadását az InterCom tervezte. Nem tudjuk, miért akadt meg a kiadás (már tavaly év végén szerették volna kiadni), de mindenesetre az reménykeltő, hogy foglalkoznak a kiadás gondolatával. A Monty Python sorozat kiadásával kapcsolatban is vannak tervek, de még semmi végleges információ nincs róla. Azért meglehetősen kockázatos egy ilyen kis piacra egy 14 DVD-ből álló sorozatot piacra dobni. De én reménykedem és tedd ezt Te is!
0
2003. március 27., csütörtök 15:59
668
Kedves Field!
Egyelőre nem tervetük a film bemutatását, de utánanézünk, hátha van valami mód a bemutatásra. :-)
0
2003. március 27., csütörtök 14:41
7151
Kedves Budapest Film!
Köszönöm az elképesztően gyors választ. Nagyon várom a filmeket! Nem tudom, a ti illetékességetek-e, de feltétlenül megírnám, hogy nagyon jól sikerültek a szinkronok! Mind a 4 filmet igen jól ismerem eredeti hanggal, s véleményem szerint a magyar változatok állják az összehasonlítást az olaszokéval. S még egy kérdés. Nagyon sok francia filmet forgalmaztok, olykor elég közepeseket is. Viszont Ti sem hoztátok be Patrice Chéreau "La reine Margot" című filmjét, noha díjnyertes alkotás, ismert színészekkel. (Isabelle Adjani, Daniel Auteuil, Virna Lisi, Vincent Pérez). A rendezőt is a legtehetségesebbek között jegyzik, s nagy visszhangot kiváltott, szintén díjnyertes "Intimitás" c. alkotása után idén újabb filmet mutatott be. Külföldi tévéadón láttam a "Margit királyné"-t: fordulatos, látványos történelmi dráma. Egyszerűen érthetetlen, hogy senki nem forgalmazta, s majd 10 év óta a tv-állomásokat sem érdekli. Természetesen nem rajtatok akarom számonkérni az összes forgalmazási mulasztást és hiányt, de ez a film nagyon a ti arculatotokhoz illik! Üdvözlettel: field
0
2003. március 27., csütörtök 14:14
2
Budapest Film
Köszi a választ, várom a Roncsfilmet.
Kösz
0
2003. március 27., csütörtök 10:01
668
Kedves Vistani!
Sajnos a fennt felsorolt filmek közül egyiknek sincsen nálunk a joga. A Mp és Waczak ügyében talán az Xpress tud bővebb információval szolgálni.
0
2003. március 27., csütörtök 0:01
3
üdv!
azután szeretnék érdeklődni, hogy a monty python f. c. 45 részes sorozat megjelenik-e valaha valahol? természetese magyar felirattal. xpress írta még régebben, hogy a waczak szállót megjelenteti vlmelyik társaság... van vlmi fejlemény ez ügyben? érdekelne még a csengetett m'lord sorozat és a bud-terence filmek megjelenése (tervbevétele). and now something completely different:
köszi, üdv!
0
2003. március 26., szerda 22:33
87
Azért azt szeretném megjegyezni, hogy szinte KIZÁRÓLAG a Budapestfilm nagyon lelkiismereten válaszol is a forumban feltett kérdésekre. Szeintem ez a korrekt hozzáállás, és gratula érte! Sajnálatos hogy a többi forgalmazó sz*rik a fejünkre. Ez a legnagyobb baj nálunk. A nagy kapitalizmusban a legtöbben csak kaszálni akarnak, de a szolgáltatás maradt a régi... és csodálkoznak hogy az emberek nincsenek elalélva a gyönyörtöl...
0
2003. március 26., szerda 18:00
668
Kedves Kiskakas!
2002-ben csak a VHS megjelenés tudott megvalósulni. Várhatóan ősztől lesz kapható a DVD változat.
0
2003. március 26., szerda 17:48
2
Kedves BudapestFilm,
Régebben már szó volt a RoncsFilmről itt a forumban pontosabban az, hogy tervezitek a kiadását DVD-n. Mikorra várható ez, ha jól emlékszem a 2002-es tervekben volt benne. Illetve mi volt a gond, hogy eddig nem adtátok ki?
UI: Már nagyon várom.
Tibi
0
2003. március 26., szerda 16:05
668
Kedves Field!
Tervezzük a Pasolini filmek DVD kiadását, de pontos dátumot még nem tudok mondani (egyelőre nem állnak rendelkezésünkre a DVD kiadáshoz szükséges megfelelő minőségű nyersanyagok). Idén biztos, hogy kijövünk egy Almodovar csomaggal (Beszélj hozzá, Mindent anyámról, Eleven hús).
0
2003. március 26., szerda 15:59
668
Kedves Remics!
Egyelőre csak a Sztárom a párom újrakiadását tervezzük a régebbi Kinoweltes filmek közül. A Játzs/ma-nak sajnos lejárt a forgalmazási joga (pontosabban rászállt a Universalra). A nagy Kinowelt vásárolt jogokat csak Németroszágra (úgy tudom, hogy a Bloodsport ilyen).
0
2003. március 26., szerda 15:32
7151
Sziasztok!
Nagy rajongója vagyok az (európai) művészfilmeknek, és napestig sorolhatnám a neveket és címeket, hogy milyen DVD-ket várok tőletek. Greenaway, Almodovar, Fellini, Visconti stb. Egy konkrét kérdés: novemberben 4 Pasolini-film jelent meg VHS-en. Mindegyiket megvettem. Minőségük nem teljesen tökéletes, s azóta DVD készüléket is vettem. Megjelennek-e ezek a művek DVD-n és mikor? Az összes, nem mind a négy vagy egyik sem? Köszönöm a választ! field
0
2003. március 26., szerda 12:09
35
Sziasztok!
Láttam, hogy a kiadó gondozásában megjelent újra a Notting Hill ami régebben Kinowelt-es film volt. A kérdés az lenne, hogy tervezik-e más, korábban megjelent Kinowelt filmek (egész pontosan a Játsz/Ma érdekelne) megjelentetését. További kérdés, hogy a Németországban megjelent Kinowelt filmek közül a Bloodsport kiadásra kerül-e a közeljövőben?
Előre is kössz. Remix
0
2003. március 21., péntek 19:11
668
Kedves Jim Kirk!
Pontos dátumot sajnos még nem tudunk, de várhatóan még az első félévben.
0
2003. március 21., péntek 18:03
515
Tisztelt Budapest Film!
A Mézga Aladár különös kalandjai 2. mikorra várható körülbelül?
0
2003. március 19., szerda 8:09
1153
Nagyszerű hír, várom a díszdobozt.
0
2003. március 18., kedd 18:59
17243
remek hír, köszi. a másikra pedig várunk szépen birkatürelemmel.
0
2003. március 18., kedd 15:40
668
Kedves Cs-robert!
Várhatóan szeptemberben lesz a lakossági megjelenés. Mivel jön a folytatása, ezért a két rész külön - külön és díszdobozban is megvásárolható lesz.