Sajnos a Budapest Film gondozásában egyelőre nem várható a Waczak szálló (minden valószínűséggel a Xpress említette).
0
2002. december 5., csütörtök 3:27
7
lenne még egy kérdésem!
régebben vlki megemlítette itt (Xpress v. Bp Film), hogy decemberben megjelenik a waczak szálló. mi a helyzet ezzel kapcsolatban?
köszi!
üdv!
0
2002. december 5., csütörtök 3:08
7
üdv bpfilm és mindenki!
das boot-ot, stalingradot és ivan csonkint a népnek!
a cigányok idejét ti adjátok ki? sok kusturicát is a népnek!
üdv!
0
2002. december 4., szerda 21:27
55
jehh! :D
0
2002. december 4., szerda 21:25
Moderátor
7449
Még mielőtt rohannátok megvenni a német változatot: nincs rajta magyar felirat (nekem megvan). Viszont úgy tudjuk, hogy hamarosan megjelenik idehaza is. Részleteket ne kérdezzetek, mert nem tudunk.
0
2002. december 4., szerda 21:21
10
KennyG!
A Das Boot megjelent vagy egy éve Németo.-ban. Láttam Mo.-n is . Van egy jó hírem is, a német 5.1-hez van magyar felirat.(a doboz szerint, mert akkor nem vettem meg, pedig egy nagyon jó film, és ritka lemez.)
0
2002. december 4., szerda 19:36
55
Nem tudom, hogy ti adjátok e ki, de a Das Bootról v. a Sztálingrád című filmről tud-e valaki valamit?! thx
0
2002. december 4., szerda 10:31
26
....ahol éppen ugyanazt a két reklámot látod amit a dvd-n! :-))
0
2002. december 3., kedd 14:52
17
Kedves BudapestFilm,
Köszönöm szépen a választ. Én megértem a helyzetet, csak azzal nem vagyok kibékülve, hogy a reklám ÁTUGORHATATLAN. Ellenkező esetben valószínűleg egy szót sem szóltam volna. Így inkább átkapcsolok egy TV csatornára amíg lefut a hirdetés.... Üdv,
0
2002. december 3., kedd 10:20
668
Keves Dufresne,
Köszönjük a gratulációkat. Lehetőségeink szerint minden magyar (és külföldi) kiadványunk hasonló formában jelenik meg, mint a Valami Amerika (idén még az Üvegtigris és a Moszkva tér lesz kétlermezes extra kiadás).
0
2002. december 3., kedd 0:39
87
Azért annyit hozzátennék a tényszerüség kedvéért hogy az SW filmek elején át lehet léptetni a warningokat. Nem akarom ragozgatni a témát mert értem én hogy a magyar filmgyártás rá van szorulva a szponzorokra. Sajnos sok filmnél ez a minöség rovására is ment , mert a történetbe "eröszakosan" beleeröltetett jelenetek ahol a sponzor termékét kellett mutogatni erösen kilógógtak. De az tényleg felháborító hogy a kemény pénzért megvásárolt terméken is a reklámot kell nézegetni. Mintha egy megvásárolt számítógép szoftveren is ott virítanának a reklámcsíkok. Ettöl függetlenül a kiadvány megint szuper lett. Csak így tovább Budapest Film. Jó érzés hogy látja az ember hogy kap is valamit a pénzéért és nem csak a "lehúzás" a lényeg. Sajnos van elég rossz példa hogy hogy nem szabadna DVD-t kiadni. Örülök hogy Ti nem ehhez a táborhoz csatlakoztatok.
0
2002. december 2., hétfő 23:35
10
Üdv Budapestfilm!
Megvettem a Valami Amerika dvdt. Ez önmagában nem hír, de ez az első lemezem ettől a kiadótól. Az anyag csodálatos! Dícséret a készítőknek( nem csak a film készítőinek) az extrákért,és a DTS-ért. Öröm ilyen kiadványokat látni! Ezt a jó szokást ugye tartani fogjátok?
0
2002. december 2., hétfő 21:10
668
Kedves Ares,
Nagyon szépen köszönjük a hozzáállásodat (de tényleg) :-)
0
2002. december 2., hétfő 20:41
58
Kedves Budapestfilm!
ertem en....hidd el...;))) csak akkor is morcos vagyok..;))) na! jo akkor megprobalok pozitivan hozzaallni: de jo, hogy nem a film kozepen van a 2 reklam! orok hala erte a vw-nek!.....;)))
byz
0
2002. december 2., hétfő 19:32
668
Kedves Ares,
Gondolj abba bele, hogyha egy hatalmas multicég vagy és támogatsz egy filmet, akkor te is keresel minden olyan felületet, ahol a cégedet vagy a termékedet tudod promótálni. Fordítot esetben, ha egy filmes vagy aki el akar készíteni egy filmet, akkor nem fogod visszautasítani egy szponzor ajánlatát csak azért mert Ő kiköt egy csomó mindent. Sajnos Mi is nap mint nap szembesülünk azzal, hogy mennyire nehéz ma a magyar filmesek helyzete, valamint mekkora munka van abban, hogy egy olyan film, mint mondjuk az Üvegtigris abban a formában jelenhessen meg DVD-n, mint amilyet a mozibemutatót követően elterveztünk.
0
2002. december 2., hétfő 14:47
58
Kedves Budapestfilm!
csak azt nem ertem, hogy ezek a taho cegek(VW) mert nem elegednek meg azzal, hogy a filmben is feltunnek vacak termekeik....mert itt is bamulhatjuk a vw-csotanyokat + hallgathatjuk a smart-kartya dicsergeteset...mit akarnak meg? tudom, hogy nem a ti hibatok, felre ne ertsetek!
byz
0
2002. december 2., hétfő 11:19
668
Kedves Truhali,
Sajnos a mai magyar filmgyártás egyik elengedhetettlen részét képezi a szponzoráció. A legtöbb magyar film nem nagyon tudna elkészülni ezen támogatások nélkül. Az Üvegtigris esetében a támogatásra kapott pénz nem a DVD gyártásba, hanem a film elkészítésébe került. A szóban forgó két szponzori reklám elhelyezése nem csak a DVD megjelenését terhelte, ugyanis a mozibemutatásnál is az összes kópián fel kellett tüntetni a spotokat. Sajnos ezek ugyanolyan formai megkötések, mint a Disney filmeknél az átugorhatattlan filmelőzetesek vagy a Star Wars esetében az összes nyelven íródott Warning megtekintése. Természetesen Mi is azon dolgozunk, hogy a vásárló "mentesüljön" a kötelező reklámok alól (kisebb-nagyobb sikerrel) :-)
0
2002. november 30., szombat 16:22
17
Kedves Budapest Film! Az Üvegtigris c. DVD-vel kapcsolatban kérem sziveskedjenek arról tájékoztatni, hogy az 5790 Forintos film elején miért kell két darab (egyébként átugorhatatlan) reklámot végignéznünk? Úgy érzem nem igazságos, hogy a szponzorok óhaja előbb álljon mint a fogyasztók érdeke. Amennyiben ők mégis ragaszkodnak a hirdetésüknek a film elején való megjelenéséhez, akkor miért nem kerül 2-3 ezerrel kevesebbe a film? Nem tudtak eleget fizetni a szponzorok? Egyébként nem szólnék egy szót sem, ha a hirdetéseket at lehetne ugrani ... de nem lehet, kénytelen vagyok minden alkalommal ott ülni és várni amig a 2 reklám lemegy. Ettől a nem kis bakitól eltekintve a film nagon jó, kép hang szuper, extrák előtt le a kalappal. Válaszát előre is köszönöm,
0
2002. november 14., csütörtök 8:32
20
Tisztelt Budapest Film! Köszönöm a jóindulatukat és kitartásukat! A DVD borítók kérdésével nem kell tovább foglalkozni. elvégre valóban a beltartalom a fontosabb. Bízom az önök hozzáállásában. A rendelkezésre álló anyagi kereteket tényleg célszerűbb az eddigiekhez hasonló kvalitású filmek kiadására fordítani azért, hogy az áraik se rugaszkodhassanak el. További sok sikert kívánok!
0
2002. november 13., szerda 19:12
668
Kedves Desert,
Hatalmas nagy különbség van egy hirdetésen szereplő 3-4 cm -es kép (72Dpi) és egy borítóra használható kép között (min. 300Dpi és 20-30cm magas). Az előbbit akár inernetről is le lehet tölteni, míg az utóbbit a külföldi stúdiók fotóztattják profi gépekkel (+utómunka). Egy kisfelbontású képet nem nagyon lehet ennyire feljavítani (vagy ha igen, akkor annak hatlmasak a költségei). A "képátalakítás" alatt a kép elhelyezését értettem 2D-ről 3D-re. A reklámokra pedig vannak kötelezően elhelyezendő szövegek amelyek a kiadót védik (pl.: ... változásának jogát a kiadó fenntartja magának). Ezek a dolgok mind-mind formai megkötések. Végezetül annyit, hogy megpróbálunk mindenben a piaci igényekhez alkalmazkodni, nem célunk az, hogy olyan dolgokat készítsünk, ami nem a vásárlók megelégedésére szolgál.
0
2002. november 13., szerda 18:56
668
Kedves Bava,
Az új kiadások csak a borítóban és az árban újak. Az Elizabeth ajánlot fogy. ára: 3990,-, az Útvesztőben: 2990,-. Egyébként megjelentek kb. 1 hónapja.
0
2002. november 13., szerda 15:16
8
Jajj, hagyd már azt a k*rva DVD borítót. Ez van és kész, ha meg nem tetszik, tölts le az internetről képeket meg a Photoshopot és szerkessz egyet magadnak... Egyébként is a film minősége a lényeg (meg a DVD-n lévő egyéb cuccok), az meg tök jó. A borítót biztos nem vakok csinálták, csak elsőre nem jött össze. A többi majd jobb lesz. Ennyi...
0
2002. november 13., szerda 13:28
20
Tisztelt Budapest Film! DVD borító kérdése. Most tehát megvan a régi borítókép vagy nincs? Mert ugye ha számítógépen "2D képet" tudnak rászerkeszteni a DVD doboz 3D-s változatára (a reklámokhoz), akkor mégis csak megvan az a kép valahol (a számítógépben). Szerintem ugyanebből a képből az eredeti termékborító is elkészíthető (még kevés kivétel nélkül is, mint ahogy "A nagy Lebowski"-nál hivatkoztak a rendelkezésre álló rossz képminőségre), mivel azt is írják itt, hogy "akármilyen képet át tudnak alakítani a számítógépen". A technika mai korában nem hiszem, hogy ez bonyolultabb feladat lenne . Azonkívül érdekes tény, hogy a reklámok elkészítéséhez még az "eredeti" borító volt a (szubjektív) döntésük eredménye, azaz jobban tetsző, hatásosabb. Csúnya szóval élve az a változat a "vevőcsalogatóbb"!? Érdemes lenne azért ezen még egy picit elgondolkodni. (És nem biztos, hogy az a jó megoldás amit mostanában láttam a DVD-t hirdető reklámokban, mely szerint odaírják apró betűvel alulra azt a mondatot, hogy "A tényleges borító kivitele eltérhet az itt közölttől".) Köszönöm!
0
2002. november 13., szerda 11:47
88
Kedves Budapest Film!Mi van az új kiadású Elizabethel és a Lost highway-val.Rengeteg fórumon meg lett hirdetve,s mégsem jelent meg.Mégsem lett újra kiadva?Pedig az új borítók nagyon jól néztek ki.Köszi a választ.
0
2002. november 13., szerda 10:18
668
Kedves Desert,
Macska-jaj: A film jogtulajdonosa ugyan egyszer már jóváhagyta a szivarozós képet (kb. 2 éve), de sajnos ez a borítóterv nincsen meg, ezért kellett újat tervezni. Időközben a filmet gyártó cég megszűnt és a film átkerült egy másik forgalmazóhoz, így a régi képet lehetetlenség újra beszerezni. Elizabeth: ahogyan említetem, a filmnél több borítóterv közül is választhattunk, végül (szubjektív) döntésünk az új borítótervre eset. Hirdetések: A hirdetéseken a filmeknek az ún. termékfotója szerepel, amit úgy tervezünk, hogy a DVD doboznak számítógépen elkészítjük a 3D változatát, majd filmenkét csak a 2D képet szerkesztjük rá. Ez azt jelenti, hogy akármilyen képet úgy át tudnak alakítani a számítógépen, hogy ez a termékfotó már a kész DVD-nek egy befotózott változatának tűnjön.