engem a következő filemek esetleges dvd megjelenése érdekelne: das boot, stalingrad, ivan csonkin közkatona élete és különleges kalandjai, legényanya, bud spencer és terence hill filmek, monty python sorozat (a 45 részes), csengetett mylord, waczak szálló. persze még sok más is, de kezdetnek ennyi is elég lenne:-) sajnos a fent említett filmek tulajdonjogáról nem tudok semmit, kivéve a stalingradot, amit az intercom forgalmaz vhs-en... válaszodat előre is köszönöm!
0
2002. szeptember 23., hétfő 22:24
668
Kedves Red5!
A minap adott ki az Odeon egy nagyon szép kivetelezésű díszdobozt Jancsó Miklós filmjeiből VHS-en. A DVD kiadásról egyelőre nem tudok biztosat.
0
2002. szeptember 23., hétfő 22:20
668
Kedves Red5!
Az Üvegtigris kölcsönzői változata október közepén lát napvilágot. A lakossági verzió novemberben lesz kapható. Tartalmát és megjelenését tekintve egy hasonló kiadásra lehet számítani, mint a Valami Amerika (2 lemez, DTS és DD hang...stb).
0
2002. szeptember 23., hétfő 22:18
668
Kedves Ares!
Dolgozunk az ügyön. Ha sikerül valamit megtudni rögtön szólok!
0
2002. szeptember 23., hétfő 21:15
1447
Valamint még ideszúrnám:
Kiadjátok DVD-n esetleg a Jancsó filmek közül a Lámpást és társait?
Kösziszépen az infót!
0
2002. szeptember 23., hétfő 21:08
1447
Kedves BudapestFilm !
Én aziránt érdeklődnék mikor jelenik meg az Üvegtigris című magyar film DVD-n?
Köszi!
0
2002. szeptember 23., hétfő 15:38
58
Kedves Budapest Film!
a kívánságlistát folytatnám...: anno 1989 környékén ment a mozikban egy japán film amire már régóta vadászom de nyugaton sehol nem adták ki, címe: "Pilóták a kék égen". nem tudnátok utánanézni, hogy kié lehet? van e rá vmi halvány remény hogy egyszer a mi kis egünkön is feltünjön?...;)) nagyon kitűnő kis film, a híres japán vadászpilóta, Saburo Sakai életéről szól és önéletrajzi műve (Samurai!) alapján készült.
kösz!
0
2002. szeptember 22., vasárnap 14:19
668
Kedves Down!
Örölünk, hogy a Budapest Retro jó választásnak bizonyult. Természetesen szerertnénk megfelelni azoknak az "előírásoknak", amiket a kezdetektől fogva mondunk. A Vattytyúk és a Hóvirágünnep is a Mokép tulajdonában van.
0
2002. szeptember 22., vasárnap 14:17
668
Kedves Tomcat!
Legnagyobb sajnálatunkra a felsorolt filmek mindegyike a Mokép tulajdonában van.
0
2002. szeptember 22., vasárnap 14:15
668
Kedves Mabuse!
Köszönjük a listát. Utánanézünk a filmeknek és ha van valami, akkor írunk! Csak abban az esetben szeretnénk filmeket megjelentettni, amennyiben a DVD szabványnak megfelelő képet tudunk biztosítani (a hang tekintetében szerintem egy eredeti mono szinkron százszor többet ér, mint egy most készített 5.1 :-)
0
2002. szeptember 21., szombat 15:38
4
Kedves Budapest Film!
Kezdetktől fogva figyelemmel kísérem a kiadási terveket és kétségtelenül verhetetlenek a gondolatok. Az ember bőre minden egyes alkalommal bizsereg a Roncsfilm DVD szó olvasásakor, de a legkirályabb dolog (amit szinte elképzelni sem mertem volna) az a BUDAPEST RETRO! Semmi kétség, ti lesztek a legjobbak. Állmaim netovábbjai: Vattatyúk, Hóvirágünnep (csak a habok a tortáról). Lehetséges, hogy eredetileg Moképes magyar filmeket is kiadjatok? Mert ha a Moképre kell várnunk akkor 2010-ben sem lesz egy tucatnál több magyar DVD-nk.
0
2002. szeptember 21., szombat 14:08
16
Én szívesen vennék felújított kép és hangminőségű (akár 5.1) régebbi filmeket, mint pl: Kőszívű ember fiai, Egy magyar nábob, Kárpáthy Zoltán, Egri csillagok, Szinbád, stb. Nekem nagyon bejönnek ezek a történelmi, kosztümös filmek
0
2002. szeptember 21., szombat 4:02
20
Kedves Budapest Film!
Amit a leginkább szeretnék látni DVD: Brazíl, Szabó István összes, Az édes élet, 8 és fél, Stalker, Solaris, Toni Palmer Wagner-sorozata tisztességes kép és hangminőségben (nem mint az M2-n), Visconti német-trilógiája, Az öldöklő angyal, A XX. század Bertoluccitól. Ha bármelyik megjelenésére van esély, kérem jelezzétek. Csak így tovább!
0
2002. szeptember 20., péntek 22:37
668
Kedves Ares!
Sajnos ha az eladási szempontokat nézzük, akkor tényleg "gáz". Azt esetleg el tudom képzelni, hogy valamelyik DVD megjelenésen bónuszanyagként szerepel. Lesz egy ilyen próbálkozásunk: A Moszkva tér lakossági DVD megjelenésén bónuszként rajta lesz a Budapest retro.
0
2002. szeptember 20., péntek 22:34
668
Kedves Bond007!
A Rózsaszín párduc filmekt a United Artist gyártotta (ha jól tudom) és magyarországon az Intervideo adta ki VHS-en Warner emblémával. Ha minden igaz, akkor ez az út is a Warnerhez vezet.
0
2002. szeptember 20., péntek 12:15
58
Kedves Budapestfilm!
akkor bovitem a kivansaglistat..;)) : Szoke Andras filmek varhatok? Helyfoglalas avagy a Mogyorok bejovetele pl? vagy ez mar nagyon gaz lenne eladasi szempontbol?;))
koszi!
0
2002. szeptember 19., csütörtök 17:26
15
Kedves Budapestfilm!
Tudnátok esetleg valamit mondani a Rózsaszín Párduc sorozatról (nem a rajzfilm érdekel).
Előre is köszi!
bond, james bond
0
2002. szeptember 19., csütörtök 13:25
668
Kedves ares!
A felsorolt filmeket valóban az Odeon adta ki videokazettán. Szeretnénk jövőre egy olyan "csomagot" kiadni, melyben klasszikus rendezőktől egy-egy ismert film lenne található. Igazából azt szeretnénk, hogy ezeket a flmeket a közönség válassza ki, úgyhogy minél több ilyen kérés van annál könnyebben tudunk majd mi is választani, hogy végül mely filmek jelenjenek meg.
0
2002. szeptember 18., szerda 21:17
58
Kedves Budapest Film!
két rendező még eszembe jutott akik (legalábbis nekem) különösen kedvesek: Jacques Tati (Kisvárosi ünnep, Hulot úr nyaral / közlekedik, Playtime) és Luis Bunuel (Szabadság fantomja.....etc). Tőlük várható valami? azt tudom, hogy videokazin Odeon adta ki Tati filmeket, de ha jól néztem akkor egyébként Budapest Film filmek, nem?
köszi!
0
2002. szeptember 18., szerda 19:59
668
Kedves Bond007!
A Valami Amerika kétlemezes kiadás lesz. A bolti ára 6490. A végleges specifikációk hamarosan fennt lesznek az oldalon (kedvcsinálónak annyit, hogy kétlemezes kiadás lesz 5.1 DD,DTS hanggal és rengeteg extrával)!:-)))
0
2002. szeptember 18., szerda 14:30
182
Óhhhhhhhh!
Félelem és reszketés.. ez is DVD-n ?
0
2002. szeptember 18., szerda 14:13
15
Kedves Budapestfilm!
Köszi a gyors választ.
Cca. mennyi lesz az ára a Valami Amerikának, és milyen specifikációi lesznek a lemeznek?
Kösz!
0
2002. szeptember 18., szerda 14:13
668
Kedves Lóbelt!
A Budapest Film első DVD és VHS megjelenése a kölcsönzőkben lesz a Valami Amerikával szeptember 26-án. A lakossági megjelenések október közepétől várhatóak (csak néhány ízelítő:Valami Amerika, Moszkva tér, Üvegtigris, Macska-jaj, Félelem és reszketés Las Vegasban, Nagy Lebowski, Gyűlölet). :-)))
0
2002. szeptember 18., szerda 14:10
668
Kedves Bp!
A Kinoweltnél biztos, hogy nincsen. Ha még nem járt le a Flamex szerződése a New Line-al akkor náluk, ha igen akkor a Warner lesz a hunyó! :-)
0
2002. szeptember 18., szerda 14:08
668
A Valami Amerika kölcsönzői megjelenése: 2002.09.26.
A lakossági (ami eltér a kölcsönzőitől): október vége.
Az alábbi válaszok nem konkrétumok, hanem az én feltételezéseim: Volt egyszer egy vadnyugat UIP Volt egyszer egy Amerika ??? (megpróbálok utánanézni) Kémeg a sasfészekben Intercom (MGM) Ötvös csöpi filmek MOKÉP ami '87 előtt készült, ami utána az a miénk (ha minden igaz)