Keresés

Budapest Film

2002. szeptember 18., szerda 13:06
Kedves Budapest Film!

Mikorra várható az első megjelenés ?

Köszi
0
2002. szeptember 18., szerda 12:38
Kérdeznék én is egy ravaszat. Bár ez is művész, és ez sem a legjövedelmezőbb, de hát én már csak ilyen kiss finnyáska vagyok: Dark City jogok most kinél is vannak? Kinowelt, Flamex, ? Please let me bright!
0
2002. szeptember 18., szerda 12:33
Kedves Budapest Film!

Kérlek, informálj a Valami Amerika esetleges megjelenéséről. Másrészről érdeklődnék, hogy kinél vannak az alábbi filmek jogai és szerintetek várható-e a megjelenésük:

Volt egyszer egy vadnyugat
Volt egyszer egy Amerika
Kémek a Sasfészekben
Ötvös Csöpi filmek

Előre is köszönöm!

Üdv!
0
2002. szeptember 16., hétfő 12:53
Helló Bpfilm!

Köszi a választ, öröm látni, hogy ennyire egyeznek az elképzeléseink... :)) az meg alap király ötlet, hogy a magyar filmekre kerül angol felirat, ugyanis nagyon sok külföldi ismerősöm van, akik nem tudnak magyarul, de érdeklik őket a filmek!
0
2002. szeptember 16., hétfő 12:52
Helló Bpfilm!

Köszi a választ, öröm látni, hogy ennyire egyeznek az elképzeléseink... :)) az meg alap király ötlet, hogy a magyar filmekre kerül angol felirat, ugyanis nagyon sok külföldi ismerősöm van, akik nem tudnak magyarul, de érdeklik őket a filmek!
0
2002. szeptember 16., hétfő 12:22
Köszönöm a gyors választ!
0
2002. szeptember 16., hétfő 12:21
Helló Bpfilm!

0
2002. szeptember 16., hétfő 11:46
Kedves Tidzse!

Sajnos pontos dátumot még nem tudok (merek) mondani. Nagyon szeretnénk, hogyha idén még meg tudna jelenni.

0
2002. szeptember 16., hétfő 10:44

Csak egy rövid kérdésem lenne, mikorra várható a Roncsfilm megjelenése DVD-n?
0
2002. szeptember 13., péntek 21:48
Jöttünk, láttunk visszamennénk 1-2.?... asszem Mokép ez is...;((
0
2002. szeptember 13., péntek 21:16
Kedves csabiman!

Az igazság az, hogy a fent felsoroltak közül több mint a felén már nagy erőkkel dolgozunk :-)))
0
2002. szeptember 13., péntek 21:11
Ja: Dalolva szép az élet, Én és a nagyapám, Végtelen történet, Das Boot... (asszem, inkább befejezem most :))
0
2002. szeptember 13., péntek 21:07
Na hát a Mokép nem ad oda semmit gondolom, úgyhogy Szerelem 1-2. vérig, Falfúró, Egri Csillagok, Az idő urai, István a király, Mephisto, Redl ezredes veszett ügy - de talán Jákob rabbi kalandjai, A szárnyát vagy combját, Bud Spencer & Terence Hillek tömkelege, Underground, Cigányok ideje, esetleg Keménykalap & krumpliorr, Top Secret (ez asszem Paramount amúgy), A profi (Belmondo), Jézus Krisztus Szupersztár, egy jó pár MGM film, amiről lemaradtunk (Utolsó tangó Párizsban, Hair, Egy sorozatgyilkos nyara)

Úgy látom amúgy, a legtöbb jó magyar film Mokép-kézben van, ami nem is baj, csak kissé lassan szülik azokat a dvd-kiadásokat :(
0
2002. szeptember 13., péntek 18:16
Kedves Geco!

Ha minden igaz ez a legutóbb bemutatott rendezői változat lesz, felturbózott  képpel és hanggal. A szeress, ha tudsz bemutatása videon már sikeresebb volt, ezért szerintem jó esélyekkel indul a jövő évi tervek között :-)
0
2002. szeptember 13., péntek 17:59
Kedves csabiman!
Sajnos konkrétumokat még nem nagyon szabad (mivel még nincsen aláírt szerződésünk) mondanunk. Folyamatosan dolgozunk a tervbe vett filmek megszerzésén. Amennyiben van néhány ötletetek annak nagyon örülünk. :-)
Annyit azonban biztosan tudunk, hogy a DVD-n megjelenő magyar filmeknek megpróbáljuk felkutatni az eredeti kópiáját (az internegatívot) és a tökéletes DVD kép eléréséhez újrafényeljük. Megpróbáljuk a hangot is felújítani, valamint a rendezőknek köszönhetően élünk az audiokommentár adta lehetőségekkel. Az extrák összegyűjtése a legnehezebb feladat, de ezen is nagyon dolgozunk...
0
2002. szeptember 13., péntek 17:50
Kedves kekec!

A Cinema Paradiso (ha jól tudom) a Miramaxnál van (tehát UIP Duna). Nyáron jött ki a a tengerentúlon a rendezői változat a mozikban, a hazai megjelenésről én még nem tudok semmit. Az Oceánjáró zongorista legendáját a Flamex adta ki moziban és VHS-n is. Feltételezem, hogy a DVD jogok náluk vannak.
0
2002. szeptember 13., péntek 16:39
Kedves Budapest Film,

köszönöm a gyors választ!
Íme a konkrét filmcímek:
Akira Kurosawa: A testőr, A hét szamuráj, A vihar kapujában, Derszu Uzala, Káosz
Fritz Lang: A hóhér halála, A félelem minisztériuma, Vörös utca, M - Egy város keresi a gyilkost (A Metropolisznak nagyon örülök! Lehet már tudni, hogy melyik változatról van szó? Mert vagy féltucat vágás létezik belőle, eléggé eltérő időintervallumokkal :-))
Federico Fellini: Amarcord, Az édes élet, A nők városa, Casanova, Róma, Országúton, 8 és fél, Saryricon
Alfred Hitchcock: A férfi, aki túl sokat tudott; 39 lépcsőfok, Forgószél, Hátsó ablak, Psycho, Madarak, Mentőcsónak, Szédülés, Marnie, Gyilkosság telefonhívásra; A Manderley ház asszonya
A lentebb említett Playing by Heart anyagi bukását őszintén sajnálom, de azért remélem, ha idén nem is, de később kap majd esélyt DVD-n :-)
0
2002. szeptember 13., péntek 15:04
Sziasztok! Az eddigi tervek nagyon királyul hangzanak - minél több magyar filmet kérünk szépen (főleg klasszikusokat persze), eredeti képarányban, esetleg felújítva... :))) tudjátok ;)) Tényleg, milyen régebbi magyar filmek jogai vannak még nálatok, amit a köv 1 évben terveztek megjelentetni? (szívesen segítenénk szerintem választani)
0
2002. szeptember 13., péntek 14:46
Kedves Budapest Film!

Örömmel vettem, hogy lesz Szibériai borbély és Macska-jaj Tőletek, valamint Az élet szép az Odeontól. Érdekelne még, hogy van-e valami hír a Cinema Paradiso és Az óceánjáró zongorista legendája című filmekről. Tudom, hogy egyiket sem a Budapest Film forgalmazta, de hátha tudtok valamit...( Ja, egyébként nekem is bejött a Szeress, ha tudsz!)
0
2002. szeptember 13., péntek 12:26
Kedves László!

Nagyon szépen köszönjük a gratulációt! Leginkább annak örülünk, hogy sikerült elérnünk azt, hogy kommunikálunk a vásárlókkal, hiszen ezeket a DVD lemezek leginkább nekik szeretnénk gyártani.
0
2002. szeptember 13., péntek 12:22
Kedves Bp!

"Ez a nem tervezzük" nem jelenti feltétlenül, hogy "nagy bukta lett volna" (sajna ebben az esetben az volt). Inkább azt, hogy az idei évben leginkább a magyar filmekre szeretnénk koncentrálni (és még egy két külföldire). Olyan megjelenési tervet szeretnénk összeállítani a jövő évre, melyben a magyar filmek és az általunk "rentábilisra" tervezhető filmek mellett, meg tudunk jelentettni olyan filmeket amiket a nézők kérnek. :-)
0
2002. szeptember 13., péntek 10:55
Én nem kérdezni szeretnék hanem gratulálni!
Végre egy kiadó akit komolyan érdekel az emberek véleménye.Gyorsan és
korrekten válaszol a feltett kérdésekre.A Budapest film szerencsére tudja,hogy
ez is a piac kutatás egyik fontos módja lehet.
Csak így tovább!
Sok sikert a dvd forgalmazásban is!!!

Fazekas László
0
2002. szeptember 13., péntek 4:36
Ez a nem tervezzük a Szeress ha Tudsz című filmet válasz eléggé úgy hangzott, mintha nagy bukta lett volna a BP filmnek ez az alkotás... Pedig elég komoly sztárok játszottak benne, s szerintem a film maga is egész jó volt. Bár lehet, hogy én volt az egyedüli Magyarországon, akinek tetszet... :( Azért minél előbb tervezitek, annál jobban fogtok örömet okozni nekem (max. lesz 6000 forint bevételetek, a több milliós kiadások mellett ;) ).
0
2002. szeptember 12., csütörtök 22:08
Kedves Geco!
A következő kiadások várhatóak a Budapest Filmtől az idén:
Moszkva tér (kétlemezes extra kiadás)
A szibériai borbély

... jövőre:
Ébrenjárók
Felhők a Gangesz felett
Betty nővér (kérdéses)
Mindent anyámról (+Eleven hús, Hable Con Ella)
Rekviem egy (kérdéses)
Memento (kérdéses)

Az élet szép c. filmet az Odeon adja ki még az idén, a Pokoli lecke joga már az Universal-nál van.

Szeretnénk jövőre megjelentettni a Metropolis c. filmet. Amennyiben vannak konkrét filmcímek (Fellini, Kuroszava...stb), úgy utána tudunk nézni a jogoknak.
0
2002. szeptember 12., csütörtök 20:27
kedves BpFilm!
a  köv. filmek közül várható valamelyik? Ébrenjárók, Felhő a gangesz felett, Werckmeister harmóniák, Dalok a második emeletről, Szerelemre hangolva, Moszkva tér, Torzók, Betty nővér, Mindent anyámról, Hadszíntér, A szibériai borbély, Rekviem egy álomért, Memento, Az élet szép, Leaving Las Vegas, Pokoli lecke. Fellini, Kuroszava, Hitchcock, Fritz Lang filmek esetleg?
0