Keresés

A Napfény íze

2019. április 12., péntek 15:38
Az új kiadáshoz is ugyanazt a -messze nem tökéletes- film-nyersanyagot használták fel, mint az elsőhöz?
0
2011. szeptember 6., kedd 19:04
Szép gyűjtemény, de bosszantó, hogy a MEPHISTO még nem jelent meg eddig Magyarországon.

Amúgy, visszatérve a Napfény íze DVD-hez, azért is gondolom, hogy újra ki lett adva, mert ahogyan említettem, az én változatom borítóján nincsen MVKE matrcia (pedig nagyon szeretem ha ott van), szóval ha csak az adott áruházlánc talált volna valahol 2 példányt, akkor rajta kellene, hogy legyen, de nincs.

Lehet írok Intercomnak egy levelet és megkérdezem, hogy akkor most mi a helyzet ezzel a filmmel...
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2011. szeptember 6., kedd 18:54
Ami még nem jelent meg:

Tűzoltó utca 25.
Bizalom
Mephisto
Redl ezredes
Hanussen
Találkozás Vénusszal
Szembesítés

2012-ben a mozikban:

AZ AJTÓ

Szabó Magda regénye nyomán
a forgatókönyvet írta:
Szabó István és Vészits Andrea
Operatőr: Ragályi Elemér
Szereplők:
Helen Mirren, Martina Gedeck, Eperjes Károly, Koncz Gábor, Börcsök Enikő, Jirí Menzel, Marozsán Erika, Újlaky Dénes, Kovács Lajos, Tóth Ildikó, Márton András

Vallomás a magányról, az eltitkolt lelki sebekről, a szabadságról, a szeretetről, a bűnről és a megbocsátásról.
most posts by TM
0
2011. szeptember 6., kedd 18:33

most posts by TM
0
2011. szeptember 6., kedd 18:16
Megtisztelsz. Előre is köszönöm.
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2011. szeptember 6., kedd 18:03
Megtudnátok mondani, hogy összesen mennyi filmje jelent meg itthon? :)
0
2011. szeptember 6., kedd 17:58
Elvileg az MNFA ebben a félévben tervezi megjelentetni a Tűzoltó utca 25-öt, aminek kapcsán várható újabb közönségtalálkozó. Ha tényleg így lesz, mindenképp szólok.
most posts by TM
0
2011. szeptember 6., kedd 17:37
Ezzel tökéletesen egyetértek. Olyan régóta joglejárt már ez a film, hogy az életben nem gondoltam volna, hogy találok bontatlan (!!!) példányt valahol is.

De most már aukciós oldalakon is feltűnik 1-1 példány, így ha valakinek kell, onnan be tudja szerezni.
0
2011. szeptember 6., kedd 17:36
"A Napfény íze már milyen rég eltűnt a palettáról."

Ne is mondd. Volt egy időszak, mikor égen-földön kerestem a filmet, de egészen egyszerűen nem akadtam a nyomára. Meg kellett elégednem egy biztonsági másolattal, de az azért mégsem ugyanaz. Most, nagy örömmel mondhatom, hogy kukázhatom a másolatot és végre polcra helyezhetem eredetiben is a filmet. Kevés az olyan film, melyet egy ültő helyemben, felállás nélkül tudok végignézni. Na, ez az a film, melyet nem lehet ott hagyni egy percre sem. Még a másik ilyen számomra a Ben Hur, azt is simán végig tudom nézni úgy, hogy 1 percre is megállítanám.

Ha esetleg majd találkozol vele, akkor előtte keress már meg, mert szeretnék tőled akkor egy kis szívességet, még pedig, hogy nekem is dedikálhatná ezt a példányt. :-)
0
2011. szeptember 6., kedd 17:33
Illetve kéne még a Bizalom, a Szembesítés, a Hanussen, a Redl ezredes, na meg egyetlen Oscar-díjas játékfilmünk, a Mephisto, ami Magyarországon kívül már mindenhol, minden földrészen megjelent...
most posts by TM
0
2011. szeptember 6., kedd 17:31
Tudjuk és elfogadjuk, hogy egyik filmforgalmazó cég sem jótékonysági intézmény, de olyan filmeket, mint A Napfény íze, vagy a Csodálatos Júlia, illene folyamatosan kínálatban tartani.
0
2011. szeptember 6., kedd 17:01
Amikor dedikálta nekem a hazai megjelenésű filmjeit, akkor csodálkozott, hogy A Napfény íze már milyen rég eltűnt a palettáról.
Olyan nagyon sűrűn nem érintkezünk, de ha kijön a Tűzoltó utca 25., akkor szólok neki. Addig dugd el valami tuti helyre! :)
most posts by TM
0
2011. szeptember 6., kedd 16:35
Üzend meg neki, hogy a szegedi C*ra-ban, még tegnap volt egy példány. Kettő volt, egyet elhoztam.
0
2011. szeptember 6., kedd 10:03
Ennek Szabó István is örülni fog, mert ő is érdeklődött, hogy hol lehet hozzájutni a film magyar kiadásához.
most posts by TM
0
2011. szeptember 6., kedd 8:23
Lehet sokan nem tudnak róla, köztük én sem tudtam tegnapig. Úgy néz ki, hogy az Intercom által újra forgalomban van a film, ugyanis tegnap Szegeden vásároltam az egyik áruházláncban, és nagy meglepetésemre találkoztam a DVD polcon 2 darab eredeti, bontatlan példánnyal. Én is meglepődtem, ugyanis abban a tudatban voltam, hogy régóta joglejárt a film, és abszolút beszerezhetetlen, még aukciós oldalon sem találkoztam eladó példánnyal. És nem hiszem, hogy raktárkészlet kiürítésről van szó, mert új kiadásnak tűnik, nincs rajta MVKE matrcia, ami ha régi kiadás lenne, kellene legyen rajta, lévén, hogy ez a film eddig csak egy kiadást élt meg. Szóval nem haboztam és gyorsan el is hoztam az egyik példányt, így most örülök, mint...

Azontúl pedig, ha valaki rákeres aukciós oldalakon a film címére, akkor ki fog dobni pár példányt, és minden eladó ÚJ, BONTATLAN példányokat árul, ebből is arra következtetek, hogy a film újra ki lett adva, csak eddig még nem tudott róla senki, köztük XPRESS sem. De reméljük, hogy hamarosan ide is eljut a megjelenés híre.
0
2008. március 10., hétfő 20:00

Letudtam ezt a DVD-m is :-) ! Nagyon jó film. Szabó jó filmeket csinál, erre is különös képpen igaz.
0
2007. április 16., hétfő 14:25
:) igen :)
0
2007. április 15., vasárnap 23:24
Anji? ;-)
0
2007. április 15., vasárnap 23:22
teszvesz?:)
0
2007. április 15., vasárnap 23:09
Csak nem onnan, ahonnan én - többek között - a fehér, digis, bontatlan Hitchcock-dobozomat?!? ;-)
0
2007. április 15., vasárnap 23:05
Én már 1-2-szer vettem filmet, de mindig kifogástalan állapotban voltak... persze vannak akiktől én sem vásárlok elvből, mert nincs jó hírük :) ha még nem tetted volna, szerintem nézz körül valamelyik aukciós oldalon, ott is szoktak lenni ilyen csemegék :) én most szereztem be a két Shrek filmet, pontosabban kedden érkezik (bontatlanul) :)
0
2007. április 15., vasárnap 22:00
Azok bizony valóban bontatlanok! ;-)
0
2007. április 15., vasárnap 21:56
Kösz, de már 16210-esben nincs benne.
még nem vettem használt filmet, újban jobb lenne, bár sok "bontatlan" filmet szoktak errefelé hírdetni.:)
0
2007. április 15., vasárnap 13:00
tchabee! Eladó DVD topikban a 16206-os hozzászólásban van egy eladó példány.
0
2007. április 13., péntek 19:47
Lesz kapható valamikor újra?
0