Lehet sokan nem tudnak róla, köztük én sem tudtam tegnapig. Úgy néz ki, hogy az Intercom által újra forgalomban van a film, ugyanis tegnap Szegeden vásároltam az egyik áruházláncban, és nagy meglepetésemre találkoztam a DVD polcon 2 darab eredeti, bontatlan példánnyal. Én is meglepődtem, ugyanis abban a tudatban voltam, hogy régóta joglejárt a film, és abszolút beszerezhetetlen, még aukciós oldalon sem találkoztam eladó példánnyal. És nem hiszem, hogy raktárkészlet kiürítésről van szó, mert új kiadásnak tűnik, nincs rajta MVKE matrcia, ami ha régi kiadás lenne, kellene legyen rajta, lévén, hogy ez a film eddig csak egy kiadást élt meg. Szóval nem haboztam és gyorsan el is hoztam az egyik példányt, így most örülök, mint...
Azontúl pedig, ha valaki rákeres aukciós oldalakon a film címére, akkor ki fog dobni pár példányt, és minden eladó ÚJ, BONTATLAN példányokat árul, ebből is arra következtetek, hogy a film újra ki lett adva, csak eddig még nem tudott róla senki, köztük XPRESS sem. De reméljük, hogy hamarosan ide is eljut a megjelenés híre.