Keresés

Mit rendeltél az AKCIÓs kínálatból?

2007. június 22., péntek 14:20
Viszont az InterCom-os borító mérföldekkel igénytelenebb, mint a régi Universal-os. :(((
Szerencsére nekem még az első kiadás jutott belőle, fekete tokkal...
0
2007. június 22., péntek 13:27
nem digis és nem is volt az!
0
2007. június 22., péntek 13:23
Most aztán sok film került fel.
Az APOLLO 13 digis szerintetek?
0
2007. június 1., péntek 13:55
Nem nagyon nézem meg az extrákat.Eddigi legjobb, leghasznosabb extrát a Boot-on találtam, az érdekes volt utána a filmet is másképpen értékeltem.
0
2007. június 1., péntek 13:38
A Leon, a profiból a két lemezest ajánlom, jó kiadvány.
0
2007. június 1., péntek 13:32
Most épp a Napok romjait! Alig várom, hogy a kezemben tarthassam!:)
0
2007. június 1., péntek 13:00
a szökevénnyel vigyázz mert sok köztük a hibás,nincs rajta magyar felirat csak angol. én a nem rég vettem itt az Xpress-től és még az is hibás volt.  :(
0
2007. június 1., péntek 12:52
rendeltetek a mostaniból, vagy mindent a megjelenéskor vesztek.
én nagyon agyalok a gyűrűkura bővítetten, nekem a 2 lemezesek vannak meg, esetleg érdekel valakit eladnám.
meg talán a leon a profit, meg a Szökevényt rendelem be
0
2007. május 4., péntek 22:41
kérdeztem valamit és nem válaszolt senki. ezért voltam dühös.
0
2007. május 2., szerda 22:24
akkor vedd meg tízszer többért, nekem ez az ár is megfelel :D
0
2007. május 2., szerda 21:43
Dömi, érdemes megtanulni bizonyos felhasználók hozzászólásait teljesen figyelmen kívül hagyni, e téren még nekem is van mit tanulnom.
Tanuljunk együtt!
0
2007. május 2., szerda 21:38
ez az ára, tízszer többet ér ez a produkció.
0
2007. május 2., szerda 19:13
ki és miért?
0
2007. május 2., szerda 18:46
köcsögök
0
2007. május 2., szerda 18:44
Bíborszín
0
2007. május 2., szerda 18:40
egyébként meg szerintem minden filmnek van értéke

Ja. Ennek most 1990. :-)
most posts by TM
0
2007. május 2., szerda 18:12
a szórakozáshoz való joga mindenkinek megvan :) attól, hogy nem rajongok Batmanért, azt hiszem elszórakozhatok a rajzfilmsorozaton, mert láttam belőle anno 1-2 részt és nem is olyan rossz. szeretem a meséket úgy általában, na! de most én is kapjam fel a vizet, ha valaki olyan veszi meg mit tudom én a Die Hard 1-2. részét, aki tulajdonképpen nem is szereti annyira, csak 1-2szer el akar rajta szórakozni?:)

egyébként meg szerintem minden filmnek van értéke, mert minden film egyfajta szellemi produkció. de nem kötelező mindent szeretni. én pl. nem szeretem a Gyűrűk Urát, holott sokan imádják. ettől függetlenül elismerem értéknek csak nem fogom megvenni.
0
2007. május 2., szerda 17:43
elsírom magam, hogy olyanok kezébe is kerül egy remek rajzfilmsorozat, akik nem látják az értékeit. :(
0
2007. május 2., szerda 16:34
bingó. akkor az a rajzfilmsorozat kifejezetten gyönyörűnek számított, és bár a szuperhősökért akkor se rajongtam már, kifejezetten jól sikerült darab volt (picit emlékeztetett a burton filmek képi világára, a német hang remek volt valamint nem fulladt bele a saját pátoszába, mint a szupermen sorozat 1-2évvel később). a pro7en 94-96 körül rakta műsorára szombat 10:30 körül. 10 óra után már erős volt a felhozatal, általában animánia, pinky and the brain (ez fenomenális volt), simpsons (ebből az akkori nyelvtudásommal és korommal kb semmit nem értettem... ami mókás, mert már aktívan filmeztem németül akkorra), batman sorozat (igennn, ami úgy néz ki mintha egy kék osztrigás álarcosbálon forgatták volna), meg olyan dél környékétől talán rém rendes (számomra akkor még szintén érthetetlen).

ekkor még vidéken nem volt kábeltv, mindenki műholdazott (legalábbis a városrésznek mondott faluban, ahol laktam, ez volt a helyzet). alternatíva akkoriban nem nagyon volt, a sat1 olyan 9ig tolt mesét, aztán valami borzalmas szappanopera ment, az rtl erősebb volt (10:30ig talán) de pro7hez viszonyítva gyengébb, a children channel pedig remek keveréke volt a romantika (harmadosztályú szappan) és az induló minimax adásának (ellenben utánna egy klasszikus mozicsatorna ment, néha elég jó műsorral). összvissz volt 2-3 értékelhető sorozat, de nagyrészt ellepte a gagyi.  később kiszedték vagy lekódolták (a music tvvel együtt), de jött a cartoon network. angolul. na igen, a mai napig nem bírom megszokni a magyart:). és tényleg elég jól meg lehetett belőle tanulni angolul, ha a számítógép miatt a gyerek alapból is rá volt kényszerítve.

jó, eléggé érdekes ízlésem volt, nem szerettem a tom and jerryt, a flinstonest, a jetstonest, a scooby doot utáltam, a pre90es évek szuperhősös rajzfilmjeiről pedig valahogy mindig a partizánfilmek jutottak az eszembe... mondjuk a superman sorozatról is, szal kijelenthetem, h gyerekfejjel egyedül a batman volt nézhető.

ennyiért meg nem lehet nagyot bukni.
0
2007. május 2., szerda 16:28
Naná, hogy a kezdődik! A Robinos még egy jó film volt. :-) A kezdődiket meg hatodszorra sem tudtam végignézni a realista unalomtól.
most posts by TM
0
2007. május 2., szerda 16:25
A melyik a kezdődik vagy a robinos?
0
2007. május 2., szerda 16:13
Az biztos :)
0
2007. május 2., szerda 15:54
Az új(utolsó) Batman-filmnél még az animációs sorozat is sokkal jobb! :-)
most posts by TM
0
2007. május 2., szerda 15:50
én nem kedvelem különösebben, de 1990-et megér nekem, hogy 1-1 szombat délelőttön elszórakoztasson.
0
2007. május 2., szerda 15:44
Nézem több fórumon, hogy milyen népszerű a Batman rajzfilm sorozat.
Tudom izlések és pofonok, de nekem ez valahogy ne jön be. Azon gondolkodtam talán mióta vannak Magyarországon is a kábeltévék és elérhetőek ezek a rajzfilmek, ez kb a 90-es évek eleje-közepe, az akkori kiscsávóknak (10 évesek meg persze a maiak) jön ez be és most nosztalgiából beszerzik. Az én korosztályo meg nosztalgiábol a mégagézát, menőmanót.
0