bingó. akkor az a rajzfilmsorozat kifejezetten gyönyörűnek számított, és bár a szuperhősökért akkor se rajongtam már, kifejezetten jól sikerült darab volt (picit emlékeztetett a burton filmek képi világára, a német hang remek volt valamint nem fulladt bele a saját pátoszába, mint a szupermen sorozat 1-2évvel később). a pro7en 94-96 körül rakta műsorára szombat 10:30 körül. 10 óra után már erős volt a felhozatal, általában animánia, pinky and the brain (ez fenomenális volt), simpsons (ebből az akkori nyelvtudásommal és korommal kb semmit nem értettem... ami mókás, mert már aktívan filmeztem németül akkorra), batman sorozat (igennn, ami úgy néz ki mintha egy kék osztrigás álarcosbálon forgatták volna), meg olyan dél környékétől talán rém rendes (számomra akkor még szintén érthetetlen).
ekkor még vidéken nem volt kábeltv, mindenki műholdazott (legalábbis a városrésznek mondott faluban, ahol laktam, ez volt a helyzet). alternatíva akkoriban nem nagyon volt, a sat1 olyan 9ig tolt mesét, aztán valami borzalmas szappanopera ment, az rtl erősebb volt (10:30ig talán) de pro7hez viszonyítva gyengébb, a children channel pedig remek keveréke volt a romantika (harmadosztályú szappan) és az induló minimax adásának (ellenben utánna egy klasszikus mozicsatorna ment, néha elég jó műsorral). összvissz volt 2-3 értékelhető sorozat, de nagyrészt ellepte a gagyi. később kiszedték vagy lekódolták (a music tvvel együtt), de jött a cartoon network. angolul. na igen, a mai napig nem bírom megszokni a magyart:). és tényleg elég jól meg lehetett belőle tanulni angolul, ha a számítógép miatt a gyerek alapból is rá volt kényszerítve.
jó, eléggé érdekes ízlésem volt, nem szerettem a tom and jerryt, a flinstonest, a jetstonest, a scooby doot utáltam, a pre90es évek szuperhősös rajzfilmjeiről pedig valahogy mindig a partizánfilmek jutottak az eszembe... mondjuk a superman sorozatról is, szal kijelenthetem, h gyerekfejjel egyedül a batman volt nézhető.
ennyiért meg nem lehet nagyot bukni.