Bevallom őszintén a Vuk nálam sosem jelentett akkora kultusz rajzfilmet mint a Ludas Matyi vagy a Macskafogó...
0
2007. május 8., kedd 17:01
273
Bocsi Nickelodeon
0
2007. május 8., kedd 17:00
273
Külföldön A kis róka címmel futott. És ha jól tudom az amerikai Néckelodeon-on adták le. A youtube-on olvastam több amerikai hozzászólót hogy mennyire tetszett nekik a rajzfilm gyermekkorukban és zenét ők is nagyon szerették. :D
0
2007. május 8., kedd 16:31
362
Jó-jó, de a cikkben is benne van, hogy Magyarországon kívül a Vuk név nem jelenti azt mint nekünk. Vagyis külföldre mehetne akármilyen névvel, nekik mindegy, itthon meg nem gyaláznának meg vele egy klasszikust.
0
2007. május 8., kedd 16:21
914
Most ez a mai trend,nincs ezzel semmi baj...Különben is európai piacra is ki akarják vinni, oda már szinte csak 3d-vel van esélye az embernek...
Azért remélem a Macskafogó 2 old-school lesz ;)
0
2007. május 8., kedd 16:01
362
Felőllem csinálhatnak akármilyen ótvar 3d-s rajzfilmet, de ne nevezzék Vuk-nak, mert soha nem lesz az!
0
2007. május 8., kedd 15:47
6403
Hogy lehet kijavítani a helyesírási hibát a topik címében ? xpress lécci! nam= nem
Ettől a rókától rókázhatnékom van. Nekem ilyen nem kell! mindig ez a trendiség! Szvsz idióta amirikanizálódás. A Vacak - A hetedik testvérnél is így volt a második rész már teljesen nézhetetlen.
A Vukról csak egy bőrt lehet lehúzni.
Írhattam volna a dühös topikba is, úgy pláne, hogy nincs is még dvd-n, bocs, ha akarjátok átmehet oda is a téma.