megkülönböztetni nem igen lehet,de a hibásat a Hunnia moziban díjmentesen cserélték(pedig nem is itt hanem egy multiban vettem)és még a számláját se kérték
a hibás széria szerintem már rég kifutott,legbiztosabb megvenn és végig nézni,ha nem akadozik akkor ok
0
2007. május 10., csütörtök 12:48
3721
Na erről meg én nem tudtam. És meg lehet különböztetni valahogy a két szériát? Én még nem vettem meg, de a sürgősen beszerzendők között van, és nem szeretnék belefutni a hibásba.
0
2007. május 10., csütörtök 12:45
3495
és ennyi infó után íme a borítója:
0
2007. május 10., csütörtök 12:44
950
Pillangó bizony megjelent már 1.5-ször
volt egy hibás széria ami többszáz!!!! helyen akadozott a film nézése közben pár hónap múlva kijött a javított változat amit nem néztem teljesen végig csak belenéztem de ez úgy tűnik,hogy jó
az FFfilm adta ki ha jól emlékszem 2005 végén
amúgy tényleg nagyon jó film
0
2007. május 10., csütörtök 12:40
3721
Van számodra egy meglepim: már megjelent. Már nem is újdonság... bárhol megkapod 990,-ért, azt hiszem az FF Film adta ki. A borítója csúnya, de eltéveszthetetlen: Steve és Dustin Hoffman néznek egymás mellett a messzeségbe.
0
2007. május 10., csütörtök 12:31
70
Kénytelen vagyok itt nyitni neki témát, mivel még nincs nálunk dvd-n. A nagy kérdés, hogy miért nincs? A világ egyik legjobb fegyences-megszökős filmje, Steve McQueen egyik legjobb alakítása, a fiatal Dustin Hoffmann brillirozásáról nem is szólva. Kb. kilenc-tíz éve láttam tv-ben, de még ma is előttem vannak a képsorok, annyira maradandó a látványvilága. Ez nem holmi tucat-akciófilm, hanem igazi mestermű.